Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 08-02-2006, 03:24
Üye Değil

Standart dusunurken ozgur oldugumuz icin asla ozur dilemiyecegiz...

danimarka'da jyllends posten gazatesinde muhammed karikaturlerin yayinlanmasi dogru veya yanlistir..bunu tartismak istemiyorum..biz burada marjinal bir grup oldugumuz icin islamin yanlislarini ortaya koymaya calisiyoruz..mizah yapmiyor gerceklerin altini ciziyoruz...

bir ulusal gazete bunu yayinlamalimi? o ayrica bir tartisma konusudur.. komumuz disindadir..

muhammed karikaturlerinin danimarka gazetesinde yayinlanmasinin ardindan İslam dünyasında baslayan danimarka karsıtı kampanya uzerine, bir alman ve bir fransız gazetesi de krize neden olan karikaturleri yeniden yayinladi.

amerikan ve ingiliz askerine tek mermi atmadan teslim olan capulcu iraklı silahli grup Ceys El Mucahidin, yandaslarini basinda muhammed'in karikaturlerinin yayimlandigi danimarka ve norvec'e ait tum hedefleri vurmaya cagirdi...kendi ulkesini isgal eden amerikan ve ingiliz ordularina donlarini indiren bu guruh kendilerinden binlerce km uzakta olan 5 milyonluk danimarkayi hedef yapti...

oysa yani basinda yillardir muslumanlarla kukla gibi oynayan 4 milyonluk israil goz ardi ederek...

france soir gazetesinin karikaturu yayinlarken attığı baslik benim icin onur ve haysiyet dersi...“Hayir, asla konusurken ve dusunurken ozgur oldugumuz için ozur dilemeyecegiz”.

iste bu..insanlik ve insanlik onuru denen sey...

olum tehditi, amborgo, sabotaj ve binlerce muslumanin yakip yikmasina ragmen dimdik...

sozu edilen ulkelere karikaturleri yayinladiklari icin degil, tepkiler karsindaki duruslari icin sempatim dahada artti..

saflarimizi belirleyelim diyorsaniz ben dusunmeksizin onlarin yanindayim...ben gururun, ben onurun, ben haysiyetin yanindayim..
Alt 08-02-2006, 04:08
Xander85 Xander85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ama aynı ülkelerde hristiyanlığı aşağılayıcı bir yayın yapmak yasak, bu taraflılık neden?
Yada sence Roj Tv de basın özgürlüğüne girer mi?Özgürlük sınırsız mıdır?

Gün gelir rüzgar, fırtına olur
Dertleri gönül kendisi arar da bulur
Her gülüş cevap, her cevap günah
Olmuyor ne yapsan, içinde kopar bir isyan

Tanrı unutmuş olsa da
Vur durma vur yüreğim vur
Olan olmuş ne olur
Hayata bir daha vur
Alt 08-02-2006, 04:19
Tugce Tugce isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Xander85 Diyor ki
Ama aynı ülkelerde hristiyanlığı aşağılayıcı bir yayın yapmak yasak,

Eğer kanıt olmadan bunları söylüyorsan, buna amiyane tabir ile işkembeden sallamak denir ve at gözlüklü diğerleri araştırmacı olmadıklarından hemen inanırlar böyle şeylere.

Doğrudur ya da yanlıştır demiyorum ama madem öyle diyorsun bana bununla ilgili kanıt gösterebilir misin? Bir kanun falan.

"Bir ara ateist olmak istedim ama sonra vazgeçtim... Hiç tatilleri yok ki." ~ Henny Youngman
Alt 08-02-2006, 04:33
Üye Değil

komikleşmeye başladın gagavuz!!!

gökyüzüne sürekli olarak bir borunun içinden baktığına dahada eminim artık.
Alt 08-02-2006, 04:56
Üye Değil

[quote="Xander85"]Ama aynı ülkelerde hristiyanlığı aşağılayıcı bir yayın yapmak yasak,quote]

sevgili arkadasim...

siz hic turkiye disinda, ozellikle hiristiyan bir ulkede yasadinizmi...?

hic hiristiyan veya islam tarafindan lanetlenmis bir yahudi tanidinizmi?

bir budistle veya yehova sahidi ile dost oldunuzmu...?

bahailer kimlerdir, hic merak ettinizmi?

siz hic cami disinda kutsal sayilan mabedlere girdinizmi..?

siz kuran disinda bir kitap okudunuzmu?

bir cok hiristiyan ulkede katadrellar haric can calmak yasaktir...
cogunlugunda, hiristiyanligi sembolize eden heykel dikmek yasaktir..
amerika ve kanadada mezar tasi dikmek te yasaklanmistir...
oralarda dinler hakkinda dusuncelerin ifade edilmesine karsi olmakta yasaktir...
batili ulkelerde hiristiyanlik karsiti yazilar ve kitaplar yazanlari oldurmek yasaktir..(burada turan dursunu saygiyala anmak istiyorum..musadenizle)

batili ulkelerde mesela kilisede tanriya inanmadiginizi, isanin onun oglu olmadigini soylemek serbesttir...
butun batili hiristiyan ulkelerin mahkemelerinde istedigin din ve inanisa yemin etmek serbestir..
vatikanda elinde kuran insanlari islama davet etmek serbestir..
orada istediginiz din hakkinda ovucu ve yerici propaganda yapabilirsiniz yasak degildir..
hiristiyan ulkelerde inandigin dini yasamak ve ibadethanesini acmak serbestir...

o kadar cok varki..listeyi uzatmak mumkun...

islamin disinda medeni bir dunya var..cografya kitaplari bunu yazmaz...
Alt 08-02-2006, 05:05
Üye Değil

tuarex Diyor ki
komikleşmeye başladın gagavuz!!!
gökyüzüne sürekli olarak bir borunun içinden baktığına dahada eminim artık.
tuarex arkadasim...

bir konuda gorus beyan ettim...

bana katilir veya katilmazsin...

sana katiliyorum dersen gorus bildirmek zorunda degilsindir..ayni dusuncelere sahipsin demektir...

katilmiyorsan, neden katilmadigini, ve kendi dusuncelerini beyan etmek durumundasindir...

komik oluyorsun derken komik duruma dusmemek icin...

anlatabildimmi bayim!!!
Alt 08-02-2006, 15:03
aspartam aspartam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

aspartam - MSN üzeri Mesaj gönder

Böyle bir özgürlük anlayışı hayyvannlara mahsus bir anlayış olsa gerek.Sınırsız özgürlük isteyince,insan hayvanlaşıyor netekim.Gerçi bunların babaları da maymundu,cinslerine çekmişler.Maymun maymun gibi yaşamak isteyecek tabiki.Gelelim batının hoşgörüsüne.Bu hoşgörülü batı ,60 sene önce hoşgörüsünden olsa gerek,milyonlarca hristiyanın,faşistin,ateistin,yahudinin kanına girmişti.Yine bu hoşgörülü batı 13 sene kadar önce yüzbinlerce müslüman ve hristiyanı kendi kanlarında boğmuş,binlerce kadının ırzına geçmişti.Gene bu hoşgörülü batı yüzyıllarca Afrikanın,Ortadoğunun,Amerikanın ve Asyanın bütün zenginliklerini sömürmüş,inanılmaz katliamlar gerçekleştirmiştir.Bu çok hoşgörülü batı halen Ortadoğuyu sömürmeye devam etmekte ve insanları ölüm kusan silahlarıyla paramparça etmeye devam etmektedirler.Bu hoşgörülü batı kendilerine karşı da bayağı hoşgörülüdür.Katolikler ve Protestanlar birbirlerine o kadar çok hoşgörü beslerlerki,bu hoşgörü küçük çaplı savaşlara bile yolaçmaktadır.Bu arada bir hoşgörüsüzlük abidesi olan atam Selahaddin Eyyubiyi,Fatih Sultan Mehmed'i nefretle anıyorum.Bize pek hoşgörülü davranan milletlerin dedelerini sağ bıraktıkları için.
Alt 08-02-2006, 15:37
sodomo sodomo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

aspartam zırvalamışsın.
Alt 08-02-2006, 15:40
dirilis dirilis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

aspartam Diyor ki
Böyle bir özgürlük anlayışı hayyvannlara mahsus bir anlayış olsa gerek.Sınırsız özgürlük isteyince,insan hayvanlaşıyor netekim.Gerçi bunların babaları da maymundu,cinslerine çekmişler.Maymun maymun gibi yaşamak isteyecek tabiki.Gelelim batının hoşgörüsüne.Bu hoşgörülü batı ,60 sene önce hoşgörüsünden olsa gerek,milyonlarca hristiyanın,faşistin,ateistin,yahudinin kanına girmişti.Yine bu hoşgörülü batı 13 sene kadar önce yüzbinlerce müslüman ve hristiyanı kendi kanlarında boğmuş,binlerce kadının ırzına geçmişti.Gene bu hoşgörülü batı yüzyıllarca Afrikanın,Ortadoğunun,Amerikanın ve Asyanın bütün zenginliklerini sömürmüş,inanılmaz katliamlar gerçekleştirmiştir.Bu çok hoşgörülü batı halen Ortadoğuyu sömürmeye devam etmekte ve insanları ölüm kusan silahlarıyla paramparça etmeye devam etmektedirler.Bu hoşgörülü batı kendilerine karşı da bayağı hoşgörülüdür.Katolikler ve Protestanlar birbirlerine o kadar çok hoşgörü beslerlerki,bu hoşgörü küçük çaplı savaşlara bile yolaçmaktadır.Bu arada bir hoşgörüsüzlük abidesi olan atam Selahaddin Eyyubiyi,Fatih Sultan Mehmed'i nefretle anıyorum.Bize pek hoşgörülü davranan milletlerin dedelerini sağ bıraktıkları için.
hiç te fena olmamış aspartam. eline sağlık...

Zamanın Çağdaş firavunlarına,yine zamanın çağdaş kılıcları yetecektir.Ve Hak yola konulan dikenlerle zalimler kendilerini kendileri yenecektir...
Alt 08-02-2006, 16:17
Üye Değil

Özgürlüklere karşı olanlar "sınırsız özgürlüğün" olamayacağını söylerler sıklıkla aynı aspartam gibi. Sanki bizler sınırsız özgürlük istiyormuşuz gibi çarpıtırlar özgürlüğün anlamını. Özgürlükler elbette sınırsız olamaz. Bunu savunmuyoruz zaten. Demokratik ülkelerde özgürlüğün sınırı yasalarla çizlmiştir. Danimarka'da da böyle. Karikatürün ifade özgürlüğünü aştığını ve hakaret sınıfına girdiğini düşünenler Danimarka Başbakanı Rasmussen'in haklı olarak dediği gibi yargıya başvurup hakkını arayabilir. Nitekim Akşam Gazetesi Danimarka yargısına dün başvurmuş ve dava açmıştır. Olması gereken budur. Oradan sonuç alınamaz ise AİHM yolu açıktır.

Ortalıkta hayvanlar gibi azıtmanın, taşkınlık yapmanın, bir ülkenin bayrağını yakmanın alemi yok. Ağızlarında salyalarla cihat feryatları eden insanlıktan nasibini almamış güruhlar dünyayı iyi bir yere götürmüyor.

Önerilen Siteler