Squall´isimli üyeden Alıntı
Zorunlu din dersleriyle bu milleti sünni yobazlar sürüsüne çevirmemişler gibi şimdi de alternatif eğitim veren kurumlarla bu ülkenin eğitim sistemini baltalamaya çalışıp bide kendilerini gariban statüsüne sokmak istemekteler vah vah...
|
Düşünmekten korkmayın diyenler, düşünenlerden neden korkarlar anlayabilmiş değilim. Eğitim seviyesini arttırmak isteyenler, insanların eğitimine neden karışır anlayabilmiş değilim.
Sünni yobazlar sürüsü dediklerinize kimler giriyor belirsiz, biz bile dahil oluyoruzdur bu sünni yobaz sürüsüne. Siz, düşünmekten korkmayın diyen özgürlükçüler, özgürlüğünüz adına bize istediğiniz yakıştırmayı yapabilirsiniz ama düşünmekten korkmayın diyenler olarak düşünmek isteyenlere engel olamazsınız.
Tabi şunu unutmamak gerekir, böyle kararlar olmasa, birileri başörtüsünü engellemese, başka birileri bu engele karşı çıkmasa, başka birileri başka söz etmese, güzelim ülkemizde ne söz söylenecek? Başka işimiz gücümüz yok ki. Varsa yoksa siyaset oldu herşey.
Sayın cenker'in dediği gibi, ne oluyorsa olan gariban öğrencilere oluyor. Böyle şeylerle devlete ve halkına düşman ediliyor sonra çıkıp bunlara şeriatçı deniliyor. Solcusu devlete ve halkına düşman ediliyor, sonra çıkıp bunlara anarşist deniliyor. Sağcısı devlete ve halkına düşman ediliyor, sonra çıkıp bunlara kafatasçı deniliyor. Kürdü devlete ve halkına düşman ediliyor, sonra çıkıp bunlara pkk lı deniliyor. Olan güzelim ülkeme ve vatandaşlarına oluyor.
Yazık gerçekten...