Ahmet Altan Hürriyet gazetesinde yazdığı dönemde, 23 Ekim 2005’te kaleme almıştı yazıyı. “Cami ışıklarına bakan çocuk...” başlıklı o yazıyı okuduktan sonra, o gün bugündür, yazarlığa meraklı çok sayıda kişiye tavsiye ettim. Yazı uzun. Vakti olmayanlar ve tamamını okumak isteyenler daha sonra bu linkten okuyabilirler.
O bilginler ki evrenin özetidirler;Düşüncelerinin atı göklerde gezer;İş kavramaya gelinde Senin özünü Şaşkınlıktan Felek gibi başları döner.
Dinsiz olduğunu bilmiyordum lakin yazıları bana bu kelimelerin sahibi müslüman olamaz dedirtiyordu.
Klasik bir liberal görüşü adamı kendisi bunu da yansıtmış zaten burda haber konusu Altan değil dincilerin sahiplenmesi.Bu da kara kaşına kara gözüne değil tabiki severler Ahmetciği
Dinsiz olduğunu bilmiyordum lakin yazıları bana bu kelimelerin sahibi müslüman olamaz dedirtiyordu.
Klasik bir liberal görüşü adamı kendisi bunu da yansıtmış zaten burda haber konusu Altan değil dincilerin sahiplenmesi.Bu da kara kaşına kara gözüne değil tabiki severler Ahmetciği
Ortalık ayaklı 68 kuşağı gibi gezenlerden geçilmezken liberal olmanın nesi yanlış?