Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 02-03-2010, 00:50
Titan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Titan Titan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Haydar Dümen'den İnce Ayar

Haydar Dümen’in Posta gazetesindeki soru-cevap şeklinde yayımlanan köşesinde, cinsel konularla ilgili bir soruya verilen cevap aynen şu şekilde;

SORU:

"Kızlık Zarı Dikimi Yapacak Bir İş Yeri Açmak İstiyoruz…
Biz arkadaşımla kızlık zarı dikimiyle ilgili bir iş yeri açmayı düşündük. Sadece bu işi yapmayı istiyoruz. Sizce bu iş için bize gerekenler nelerdir?"

CEVAP:

"Önce çuvaldız, öyle ya neyi dikeceğinize bağlı. Sonra dikiş iğnesi, ardından estetik iğnesi ve iplikler. Gözlerde dürbünlü gözlük, İstanbul’da Bizans surları içinde bir mağara. Ailelerin ağına düşerseniz kazara, oradan yola yakın Topkapı – Edirnekapı adlı iki mezara. Şimdi sıra geldi randevu telefonlarına. Bir santral kurun, başına 8 operatör kız oturtun. İnsan boyu iki çelik kasa da bulun. Buraya kadar olanlarla hayal kurun… Ula zibidiler, ula eşeğin tekmelediği dibi delikler, ula siz ha, siz haa! Yoksa bir derdiniz, bir sorununuz mu var? Buna niyet etmeden yakınlarınızdan işe başlayın. Bakın bakalım onların durumuna. Sonra hayalinizde bile olsa dokunmayın kimsenin onuruna. Yoksa birileri sorular soruverir, delinmedik yeriniz varsa deliverir."

Ne cevap ama....

"Aç insanların karnını doyurduğum zaman bana kahraman diyorlar. Bunların neden aç olduğunu sorduğum zaman ise; bana komünist diyorlar"

Ernesto Che Guevera
Alt 06-03-2010, 04:03
Nova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Nova Nova isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Haydar baba rulaz +++

İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.

Zihin paraşüt gibidir, sadece "açıkken" çalışır.

Benim manevi mirasın akıl ve bilimdir. Atatürk.

Önerilen Siteler