Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 17-02-2006, 15:51
Üye Değil

Standart ATEISTLER MUHAMMED GIBI DUZENBAZLIGAMI BASLADI

cem arkadasim bana bir link verdi bunu acin lutfen

oncelikle bu linkteki bilgileri okuyun ve ordaki 2 semayi download ettikten sonra lutfen assagidaki yaziyi okuyun...cem arkadasima yazdigim yaziyi kopyaliyorum...

http://www.turandursun.com/modules.p...rder=0&thold=0

------------------------------------

sevgili cem arkadasim

verdigin linki okudum....tam da guzel bir calisma yapmislar diyecekken...guvenimi sarsan bir seyi farkettim...ve sonra bir cok seyi...

RESIM KESIK DEGIL......TAM TERSI ALTTAKI RESIM EKLENMIS!!!!!!

nasilmi farkediliyor...hadi gelin 2 resmide bilgisyaramiza indirip resimler arasindaki farki bulmaca oyunu oynayalim....

lutfen cem arkadasimin verdigi linki acip resimleri bilgisayarimiza download edelim oncelikle..

1. sagdaki SUYUN ALTTARAFA KARISMASI ibaresi bir ekleme....hmn altindaki kucuk harfle yazan ---akdeniz---kelimesiyle beraber incelersek yukardaki resimde de ---akdeniz--kelimesinin ustunde o yazinin bir kismini goruyo olurduk....

2. alttaki resimde sag ustteki --akdeniz-- kelimesinin altinda bir ok var hemen sagindaki okunda bir kisminin ustteki resimde gozukmesi gerekiyordu....

3.ustteki resimde yine ayni ---akdeniz---kelimesinin
altindaki okun hemen altinda mavi bolgede akintiyi sembolize eden 2 cizgi var...altlarinda da bir ok var gorduyseniz....bu cizgilerden asagida olanin saga gittikce resmin sonuna dogru yukari kalktigini gormekteyiz...oysaki sizin YARATMIS oldugunuz resimde bole bir sey yok o cizgide

3.yukardaki resimde gorulmeyen assagida gorulen mavi kisima bakalim..yani akdenizin yukardaki resimde gozukmeyen kismina.....zoom yapip inceledigimizde resimleri sunu goruyuoruz....her yer pixel bozukluk lari ile kayniyorken.....AKDENIZ TABAK GIBI MASMAVI ....herhalde tuzluluk oraninin yuksekliginden olsa gerek.....

4.zoomunuz acik kalsin o tabak gibi masmavi akdenizin icinde en sagdaki oka dikkat edin etrafini iyiinceleyin pixel bozukluklarini...herseyini....simdi hemen solundakine bakin...tipatip aynisi degilmi....copy-paste

bu sonuclardanda anlasilacagi uzere.....ustteki resim arkadaslarin iddia ettigi gibi KESIK degil, alttaki resim usttekine EKLEME dir...

arkadaslar arastirmaciliginiza bi diyecegim yok ama....DUZENBAZLIK KONUSUNDA MUHAMMEDLE YARISMAYA BASLADINIZ sanirim....

ayrica Rahman 19 ve 20 ayetlere gelince yine yanlis yazmissiniz cogu zaman oldugu gibi...

rahman 19: salmistir iki denizi; bulusup kucaklasiyorlar

rahman 20: bir ayirici var aralarinda;kendi sinirlarini asmiyorlar...

ayetler bu...birbirleriyle bulusup kucaklasan insanlarin atomlari birbirine karisiyormu ki bu ayetleri birbirleriyle celisiyor diye yazmissiniz...ayrica hangi kafasiz birbiriyle celisen 2 cumleyi altalta yazar ki...yazmaz tabi ama az dusunen insan celistigini sanablir bu normal....

cem arkadasim bole duzenbazlik yaparsaniz eger nasil yazdiklariniza arastirmalariniza ve bilginize guvenip inanip saygi gosterebiliriz....

Allah yalan soyleyeni sevmez....biliyorum sizde Allahi sevmiyosunuz...ama yalanci benliginizi seviyorumusunuz peki

Önerilen Siteler