Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 17-02-2006, 22:31
Üye Değil

Standart OLEN TERORISTE ATEIST NASIL CEZA VERIR????

baska bir yazimi yazarken aklima ciddi bir sekilde su soru takildi

ustune bombalar sarip patlatan yada yaptigi teror eyleminde herhangi bir sekilde telef olan bir teroriste ATEIZM veya dunyada var olan herhangi bir HUKUK YAPISI nasil ceza verir

islamda cevabi cok basittir cezanin.....CEHENNEM....

peki ya ATEIZM????ateizm islamdan bahsederken BARBAR kelimesini kullanir....SACMALIK der islam icin.....

peki yukarda bahsi gecen telef olmus teroristin cezasiz kalmasi oylece topraga karismasi SACMALIK degilde MANTIK midir.....VURDUMDUYMAZLIK degilde SAGDUYU mudur.....en onemlisi de

BU TELEF OLAN KAHROLASI YARATIKLARIN CEZASIZ KALMASI

HAKSIZLIK degilde HAKMIDIR!!!!!!!! ?????
Alt 17-02-2006, 23:19
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Bu yazı bana bir cumhurbaşkanının , yolsuzluklar , ailesinin mal varlığı vs. konularda " Ben hesabımı ahirette veririm" demesini hatırlattı..
Alt 18-02-2006, 00:22
Üye Değil

pan dostumu yanlis anlamadan dolayi yanlis yazilmistir ve silinmistir...

pan ne solese haklidir....adn in gozler davul oolmustur....pandan ozr diler
Alt 18-02-2006, 00:26
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Bahsettiğim Erdoğan değil , eski bir cumhurbaşkanıydı..Turgut Özal..
Dedim ya ön yargı var..Biraz dikkat lütfen..
Alt 21-02-2006, 01:50
Üye Değil

bende bu soruyu cok cormusumdur kendime bilgilendirmek isteyen varmi ???
Alt 21-02-2006, 02:15
Üye Değil

ya birisi dost rizasi icin suna bir cvp versin ne olur ya.....guncelleme ayibindan kurtarin beni ne olur
Alt 21-02-2006, 03:09
master master isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Soru açık

soru açık geldi banada ama ben bulamadım cevabını cevaplamak isteyen varsa buyursun
Alt 21-02-2006, 03:58
Üye Değil

ben yazayim fikrimide belki yazan cikar.....olen bir teroriste ateizm ceza kesemez.....maalesef bu durumda aciz kalir diye dusnuyorum...ama onyargili olabilirim.bi yazan olursa banada yeni bir ufuk acilacak bu konuda
Alt 21-02-2006, 04:02
exclusive exclusive isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Evet arkadaşlar ateizmin çok ciddi bir açığıdır bu...

Benim bu konuda bir önerim var. Bu önerimi oylamaya sunmak istiyorum eğer tüm ateistler oy birliğiyle kabul ederlerse, ateistler olarak "geçici ateist cehennemi" diye adlandırdığım bişeye inanalım..

Daha detaylı anlatayım bu projeyi... Ateizm insanın ölümünden sonra bişey olmadığını, herşeyin sona erdiğini söyler ama bence adaletin sağlanabilmesi için tüm ateistler olarak şöyle bişeye inansak çok daha iyi olur. Mesela ölen kişi iyi bir kişiyse herşey sona ersin ama yok kötü bir kişiyse yaptığı kötülüklerin cezasını çekmek için geçici olarak bir cehenneme gitsin. Bu cehennemde ceza süresini doldurduktan sonra herşey sona ersin...

Tüm ateistlere sesleniyorum eğer ateistler olarak "geçici ateist cehennemi"ni ateizme dahil edersek ve buna inanırsak adaleti sağlamış olacağız. Lütfen bütün ateistler bu projeyi desteklesin ve buna inansın...

Nasıl? süper çözüm dimi?

İnandık ve adalet sağlandı...

Bu zekice çözüm sayesinde hiç yorulmadan adaleti sağladığım için kendimle gurur duyuyorum. Ancak dinlerden esinlendiğimi de itiraf etmeliyim...

Kusura bakmayın, hiç cevap vermeyecektim ama ısrarlarınıza dayanamayıp zorladım ve çıka çıka böyle bir cevap çıktı
Alt 21-02-2006, 04:07
Üye Değil

anlasilan o ki cvb in yok dostum.....yukardaki komik seyeri yazip bunu gozler onune sermeseydin daha mutlu edici olurdu...ben gercekten soruyorum bu soruyu kendime hatta ateizmden vagecme sebeblerinden biri bu...sonucta siz Turan Dursunu temsilen burdasiniz en azindan sitesini temsilen yanlis konusuyorsam bagislayin...ama yonetici olarak bolyle bir cvp yazdiginiz icin kendinizden utanmalisiniz....sanirim Turan Dursun sizin yazdiginiz gibi karsilik vermezdi....daha dogrusu bir cvb i olurdu ve sizin gibi
cvp acizligini alayin arkasina gizleme ihtiyaci hissetmezdi.....gercekten kendinizden utanmalisiniz....

Önerilen Siteler