Evet arkadaşlar ateizmin çok ciddi bir açığıdır bu...
Benim bu konuda bir önerim var. Bu önerimi oylamaya sunmak istiyorum eğer tüm ateistler oy birliğiyle kabul ederlerse, ateistler olarak "geçici ateist cehennemi" diye adlandırdığım bişeye inanalım..
Daha detaylı anlatayım bu projeyi... Ateizm insanın ölümünden sonra bişey olmadığını, herşeyin sona erdiğini söyler ama bence adaletin sağlanabilmesi için tüm ateistler olarak şöyle bişeye inansak çok daha iyi olur. Mesela ölen kişi iyi bir kişiyse herşey sona ersin ama yok kötü bir kişiyse yaptığı kötülüklerin cezasını çekmek için geçici olarak bir cehenneme gitsin. Bu cehennemde ceza süresini doldurduktan sonra herşey sona ersin...
Tüm ateistlere sesleniyorum eğer ateistler olarak "geçici ateist cehennemi"ni ateizme dahil edersek ve buna inanırsak adaleti sağlamış olacağız. Lütfen bütün ateistler bu projeyi desteklesin ve buna inansın...
Nasıl? süper çözüm dimi?
İnandık ve adalet sağlandı...
Bu zekice çözüm sayesinde hiç yorulmadan adaleti sağladığım için kendimle gurur duyuyorum. Ancak dinlerden esinlendiğimi de itiraf etmeliyim...
Kusura bakmayın, hiç cevap vermeyecektim ama ısrarlarınıza dayanamayıp zorladım ve çıka çıka böyle bir cevap çıktı