sayın theisticevolutionist,
yazdıklarınızda çok fazla, hemen her satırında katılmadığım ve yanlış bulduğum ifadeleriniz var. Ama burada bunları tartışmak istemediğinizi söylemişsiniz (ki zaten ''Tanışalım'' forumu da buna müsait değil).
Yine de bir noktaya değinmeden edemeyeceğim:
theisticevolutionist´isimli üyeden Alıntı
5 sene boyunca bu forumdaki insanlardan birçoğu gibiydim.Tam bir İslam düşmanıydım.Kafamda Kabeyi bombalama hayalleri falan vardı.
|
Belli ki, bizleri çok yanlış tanımışsınız. Belli ki, ''karşıt olma''yı, eleştiriyi ''düşmanlık''tan ayırt edemiyorsunuz. Ne sitemizin kurucuları-yetkilileri, ne ben, ne de nonteist üyelerimizin çoğunluğu İslam/Müslüman düşmanıdır. Nasıl düşman olabiliriz ki, büyük çoğunluğumuzun anne-babası, ailesinin, çevresinin önemli bir kısmı müslüman. Kimseye düşman olmadığımız gibi, herhangi bir yeri bombalama hayallerimiz de yok.
Ama içinde bulunduğumuz, sevdiğimiz, kendimizi ait hissettiğimiz toplumun büyük çoğunluğunun inandığı ve mutlak doğru kabul ettiği dine biz (artık) inanmıyoruz, neresinden bakarsanız bakın ikna edici bulmuyoruz, dahası birçok farklı alanda zararlarını görüyoruz. Bu yüzden en doğal hakkımız olan eleştiri hakkımızı kullanıyoruz. Bunun ayırımına varamamış oluşunuz üzücü...
saygılarımla