evrensel-insan, Turan Dursun için Google araması yapınca "resim" olarak yalnızca buna rast geldim. Maalesef, din hususunda düşünceleri genele benzemeyen tüm insanları toplumca yok saymışız. Bu nedenle internette Turan Dursun, İlhan Arsel gibi insanlara ait materyal, resim, fotoğraf yok denecek kadar az, olanlarda eski ya da kalitesiz.
Fakat Abdurrahman Dilipak, Hüseyin Üzmez, Hüseyin Hatemi, Süleyman Ateş, Fethullah Gülen, Adnan Oktar ve bunlar gibi insanları aratırsanız büyük miktarda materyale ulaşmanız oldukça kolay olacaktır. Bu da ülkenin içinde bulunduğu bilinç düzeyinin ve insanların din vasıtasıyla kimlerle neden ne şekilde etkileşime girebildiğinin göstergesi.
İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.
İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.