Sapık oldukları konusunda hemfikirim.Satanist olduklarına ise link başlığındaki satanistlerin rakamı olan 666 ve bazı hristiyanlığı aşağılayan fotoğraflardan dolayı karar verdim.
Böyle satanistler varmıdır bilmiyorum ama araştırmana saygı duymak lazım aspartamm ama resimler hiç inandırıcı diil tamamen ticari site store linki flnda var
ama her nekadar inandırıcı gelmemişte olsa excorsit bölümünde gerçeklik payı var veya nasıl bi makyaj kullandılarsa bilemiyorumda yinede kınanıcak resimler gerçek veya diil
offffffff.......bu ne aspartam......ben bole bi sey gormedim......bu nasil oluyor anlamadim.......show mu bu yoksa gercek mi.......
adamlar onlara iskence yaparken kaza ile kendileride olse....bunlar nasil bi ceza gorecekler...
bildigim kadariyla dini inanclar icersinde bu adam orda olse eger cehennem....yani dinlerde kotuluk yapmanin cezasi sonsuza kadar kotuluk gormektir genel olarak
ateizm de buna cvp verebilir.....adam insanlari oldurdukten sonra canli yakalnirsa ateizm bu adami omrunun sonuna kadar hapiste mahkum eder---ateizmin insanlik disi bir inanc olmadigini hatirlatmak istiyorum----
ama asil aklima takilan ya bu adam canli ele gecirelemezse doktugu kan yerdemi kalir peki...