bir arkadas sole yazmis :
ustune bombalar sarip patlatan yada yaptigi teror eyleminde herhangi bir sekilde telef olan bir teroriste ATEIZM veya dunyada var olan herhangi bir HUKUK YAPISI nasil ceza verir
islamda cevabi cok basittir cezanin.....CEHENNEM....
peki ya ATEIZM????ateizm islamdan bahsederken BARBAR kelimesini kullanir....SACMALIK der islam icin.....
peki yukarda bahsi gecen telef olmus teroristin cezasiz kalmasi oylece topraga karismasi SACMALIK degilde MANTIK midir.....VURDUMDUYMAZLIK degilde SAGDUYU mudur.....en onemlisi de
BU TELEF OLAN KAHROLASI YARATIKLARIN CEZASIZ KALMASI
HAKSIZLIK degilde HAKMIDIR!!!!!!!! ?????
ateist bir arkadasin cevabi ise su :
ATEIZM ADALET VAAD ETMEZ!!!!!!
yalan olmasin konuya SAHIT sayfa da budur....adalet yerini bulsun
https://turandursun.com/modules.php?n...ewtopic&t=2830
vay basimiz gelene baskin dostlar.....boyle bir seye inanilabilirmi....adalet vaad etmeyen bir duzen.....ateist arkadaslarin ustune basa basa yirtindiklari adalet konusuna bakin nereye geldi.....bir anda VAAD EDILEMIYENE DONUSTU!!!!!!
ADALETSIZILIGI DUSUNEMIYORUM.....ADALETSIZ BIR DUNYA ADALETI VAAD EDEMEYEN BIR DUZEN DUSUNEMIYORUM
ve sunu hatirlamaktan ve hatirlatmaktan kendimi alikoyamiyorum
Onlarin cogu sanidan baska bir seyin ardinca gitmiyorlar.Dogrusu da su ki sani HAKTAN hic bir sey ifade etmez.Allah onlarin yaptiklarini iyice bilmektedir. (Yunus-36)
Hakkin adalet oldugunu kavrayabilseydim eger bugune kadar bir ateist dostumun agzindan ATEIST ADALET VAAD ETMEZ gibi bir soz isitmeme gerek kalmazdi...
ADALET VAAD ETMEZ HA!!!!!vay basimiza gelene bakin dostlar...teroristle birlikte bomba patlar ve gitti onca canlar...coluk cocuk ana baba kan revan icinde....
ateist - e napalim kardesim bu teroristi yerden toplayip ceza veremiycegimize gore....eeee tanrimizda yok cezasini versin......hadi dagalin bakiyim evinize hadi uzatmayin yok size adalet madalet....
THE END.....
yorumlarinizi bekliyorum