Öncelikle konu yanlış anlaşılmış benim yazmadığım bir kelime yüzünden kusura bakmayınız bu hatamdan dolayı
Çünkü o eksik kelime yüzünden konu şöyle anlaşılmış biri tarafından
Sanki ilim sahibi inanan okursa inancı artar ilim sahibi inanmayan okursa küfrü artar gibi anlaşılmış iki kelime ekledim esas anlatmak istediğim düzeldi
Kuran sadece ilim sahibi kişilere gelmedi bu şekilde anlaşılmış değiştirip düzelttim üstteki yazıyı
Şimdi gelelim yazılanlara yazmak istediğime öncelikle aspartam kardeşim bir kaç ayet eklemişin eklemenden dolayı teşekkür ederim ben bukadar vakit bulamıyorum maalesef çok teşekkürler
Şimdi esas anlatmak istediğim şu bunu yazmaktaki amacım
Xanderr85 dostt senin dediğin şeyin artık belini kırmak işte bu kimbilir kaç yıldır senin anladığın gibi anlaşılıyo işte bu mesele demişinki madem Allah gözümü kapamış veya açmış neden ozaman yaşıyim mantığında bi durum sölüyo herkes senin gibi
Benim yazdığım buna cevap oluyo işte senin ve senin gibi düşünenler bu yüzden saçma düşüncelere kapılıyo
ben asla ayetlerde deformasyon yapmıyorum yapamamda zaten sizin inanmadınız günaha girerim ozaman
Geçen göz kapama ve açma hadisesi insanın elinde olan bişey kardeşim
açarak inanmaya ve anlamaya çalışarak okursan zaten farkına varıcaksın
kapalı yok bu saçma olur ozaman böyle olmazki ama der gibi okursan ozaman zaten inanmazsın anlamında
Örnek okumaya devam ettiğin herhangi bir kitabı gün geçerken zevkle ve istekle okurkenki durumu ve sıkıcı lann bu tamamen boş dediğin kitabı okurkenki durumu nolur o kitabın senin gözünde
Bir dostta şunu bunu onu açıklayın hatta mucize gösterin inanıcam hakkaten demiş
Güldüm
Müşriklerde zamanında böyle diyomuş mucize göster inanıcaz diyolarmış
mucizeyi gördüklerindede SEN EN BÜYÜK SİHİRBAZSIN deyip defolup gidiyolarmış Şuan senin yerinde olmak tekrar dünyada olmak için Allah a nasıl yalvarıp yakarıyolardır sen düşün
Bir doğaüstü olay görsen inanıcakmısın yoksa o müşrik abiilerin gibimi yapıcaksın yani şuan bu cümleyi yazarken kendinimi kandırıyosun acaba
Ben bilmem senin bilicen iş
Yeterki gözünüz ve kalbiniz açık okumayı deneyin bikerede Kuran ı
Ama 45 defa okudum inanmadım demeyin çünkü üstte Kuran ne şekilde okunursa inanç oluşur ve artar ile ne şekilde okunursa insanın küfrü artar düşüncesini yazdım
Belki inancınızda değişiklik olur
İkinci meselede şuki
yine Xanderr dost kimse kimseyi inandırmaya çalışmıyo burda siz bişey yazıyosunuz biz bişey yazıyoruz biz bişey yazıyoruz siz bişey yazıyosunuz durum bukadar KİME NEKİ SENİ İNANDIRMAYA ÇALIŞSIN
Heee biz Allahın dinini yaymaya çalışırız mantıklı düzgün ve güzel biçimde okadar o yüzden boş konuşma istersen kimsenin senin dediğin gibi bişey yapma çabası yok