sevgili arkadaslarim guncel topicleri takip etmekten(buyuk bir hizla

)gecmis tarihlerdeki topic lere pek bakamamistim.....okuduklarimin karsisinda hayretler icinde kaldim ve pes ettim...siz hakliymissiniz arkadaslar....anlatmak teblig etmek dunyanin en zor isiymis....tum acikyurekliligimle sifir komplex ile yazicam bu son yazimi....
herseyin bir tesaduf olduguna inanmak bir yaraticinin olmadigina inanmak bana cok zor geldi....dolayisi ile bnm ogrendigim islam a inanmamak bana cok ters geldi...bahsettiginiz vahset dolu seylere aciklik getirmek istedim...bazi ayetlerin savaslar uzerine indigini anlattik bazen...bazen recm in bildigimiz kafa taslama olmadigini anlatmaya calistik....uydurma hadisler hakkinda haddimiz olmayarak belki aciklik getirmeye calistik....demogoji yapmakla suclandik....alay edildik...banlanma uyarisi aldik....kutsalimiza soylenmeyen kalmadi...cok mesaj yazmakla suclandik...yazilarimiz kilitlendi...
bunlarin disinda cok guzel arkadasliklarimiz da oldu su bi kac gunluk mazimizde....
exclusive-mutezile-aspartam-gagavuz-sodomo-panteidar-aldostu-dirilis-psikokemoterapi-cem.......
su bi kac gunde cok guzel arkadasliklarim oldu bazen atissakta
ben yazabileceklerimi yazdim....kalbimden gecenleri....aklimla degil kalbimle konusmaya calistim.....aklim az kalbim derya....deryami paylasiyim dedim onuda elime yuzume bulastirdim....en sonunda da eski topiclerdeki yazilar suratima bir tokat gibi carpti....anladim ki deryayi isteyen yokmus....o zaman artik burda olmamin bi anlamdi kalmadi....ne kadar inanirsiniz bu sozume ama sizleri gercekten cok sevdim....insan olarak hepiniz ne kadar ayri degerlersiniz onu gordum....
simdi gitme vakti geldi dostlarim....kendi acziyetimin farkina varmama vesile oldugunuz icin Allah sizden razi olsun diycem onu da diyemiyorum

....bu foruma bir seyler karalayip kafanizi sisirdiysem affola....bir sey verebildeysem haddim olmayarak hayrola....
her namaz kildigimda gorduklerimi gorseydiniz eminim ki siz de inanirdiniz....ama gel gor ki Allaha inanmazken bana inanmanizi bekleyemem kardeslerim....ben inanmadim....ben bildim....
sadece tek bir sey sormak istiyorum....inanmak istiyormusunuz???
istemiyorsaniz zaten konu kapanmistir.... soz susar yurek aglar.....
ama gercekten inanmak isteyene sozum haddim olmayarak....
eger inanmak isteyip ---sana inaniyorum Rabbim gir kalbime--dediginizde bunu tum yureginizle soylediginizde size yemin ederim ki O kalbinize ucarak gelecektir...kim ki Rabbim sana sigindim derse Allah hemen onun yardimina kosar....bir gun boyle bir sey yasarsaniz sadece nickimi hatirlayip beni de anin kalbinizde dostlarim

....
son bir ricam var haddim olmayarak...bu yazinin arkasina gonlunuzden ne geciyorsa yazin.....ama ne olur hakaret etmeyin....yazidan sonra uyeligimi iptal edicem...bir dahada mev kimseyi rahatsiz edemiycek
son yazim diye sonunu getiremiyorum dostlarim.....cunku biliyorum ki muhabbetinizi ozliycem....belki bedenen karsilasamadik ama ruhunuzu ozliycem bunu biliyorum...
mutezilenin her sabah sohbet odasinda hos geldin deyisini
exclusive in dave seamen muhabbetlerini-forumdan basliklarimi silmesini
panteidar in siir gibi guzel yazilarini
gagavuzla girtlakgirtlaga gelip sonra cok iyi dost olusumuzu
sodomonun ask dolu yuregini...
aldostu aspartam in mute ile buyuk savaslarini
dirilisin chat muhabbetlerini.......
kisacasi su kucucuk zaman diliminde yasadigim iyi kotu herseyi cok ozliycem dostlarim....
paylastiginiz hersey icin cooook ama cok tesekkur ederim...
hakkinizi helal edin dostlarim....gonlunuzu helal edin....sevginizi helal edin....
SIZLERI SEVIYORUM.......
en derin sevgi ve saygilarimla
mev....