Hiç bir zaman hiç bir dine kendimi ait hissetmedim ama bazı müslüman arkadaşlar kendi bağnazlıklarını karşı tarafta da aradıkları ve kendi kalıplarının içine bizi de sığdırmak istedikleri için,ateizm'e de bir din gözü ile bakıyorlar,varsın onların dediği olsun...Ben doğduğumudan beri hiç bir zaman ne içimde ne dışımda tanrı denilen şeyi bir türlü hissetmedim,safkan bir ateistim

sonradan olma değil,yalan yok çok ciddiyim bu söylediklerimde.Ta orta okulda başlamıştı hocalar ile kavgam...Toplum ve sıradanlıkları ile ilk savaşım...
Ama şimdilerde ise bir dine sempatim var

sonradan olma bir dindar olabilir miyim?Acaba bilmiyorum.Olmadığına emin olduğum bir varlığa sempati besliyorum,aslında hepimizde kısmen vardır.Kimilerimiz spider man'i , Hulk'u Superman'i yada daha entellektüel olanlarımız prometeyi unicorn'u falan sevmiyormuyuz...Onun gibi bir şey belki de eğer illaki bir inanç sistemi seçmem gerekse idi,Bakunin'in de dediği gibi insanoğlunu isyanla tanıştıran ilk imgeyi seçerdim...Yani Öz Babam olarak gördüğüm imgeyi belki de Anthon Lavey bunun öncüsü idi yani Şeytanı...Satanist ateist bu oluyor heralde