Su siralar, TRT 1'den naklen yayinlanan, geleneksel A.M.Y. bu sene, Norvec'in baskenti Oslo'da. Yari Finali gecen Turkiye'yi Manga Grubu temsil ediyor.
ManGa'nin performansi ustacaydi. Robocop kadin bu sefer ikinci semi finalde oldugu gibi kasketini düsürmedi ve elini makina ile keserkenken makineye daha iyi hakim oldu. Bazilari kadin robocop'u sacma buluyor ama bir robotun sarkinin sonunda humanlasip asik olabilen bir insan olmasi "we could be the same" temasina baglantili olarak bana anlamli geldi.
Azerbeycanin ilk sirada cikmasi ise talihsizlik, oysaki sarkisi cok güzel..
Ben şarkıyı begeniyorum.Şarkının hakkının ilk üç olduğuna inaniyorum.Hoş diğer ülkerin şarkılarını dinlemedım ama .Tabi İskandinav ülkeleri kendi arasında oy dağılımı yaptığı için ve işin içerisinde siyaset olduğu için pek önemli bir yarışma oldugunu düşünüyorum zannımca.
Iskandinav ülkelerinden Isvec ve Finladiya finale bile katilamadilar. Yani skandinav ülkeler eksik ve dolayisiyla oy dagiliminda agirlik kazanmayacaklar.
Su an Ermenistan söylüyor, kadinin sadece saci uzun degil, boyu da 1.90 cm üzerinde. inanilmaz.
Bu ara Ermenistan'in sarkisindaki Motherland'in Türkiye ile pek alakasi yok. Ermenilerin milli meyvesi kayisi ve Ermenistan'da gidilen yabanci ülkelere bu meyvenin cekirdigini dikmek bir gelenektir.
Su an TRT araya reklam aldi ama Oslo'da enfes bir ara show yapiliyor. Sokakta dans eden yüzlerce insanlarin gösterildigi bir show. Tüm Avrupa dans ediyor. Surada takip edebilirsiniz..