|
Allah var mıdır? Umarım yoktur. Çünkü olsaydı eğer, ondan daha aşağı bir yaratıcı olamazdı..Aksi takdirde canlıyı canlıya kırdıran vahsi bir yaratıcı olurdu O...
|
Nasıl oluyor da sınırlı aklınızla(hakaret amaçlı söylemiyorum insanoğlunun aklı sınırlıdır) ve mantığınızla bütün kainatın trilyonda biri kadar bilginiz bile olmadan bu kadar kolay karar verebiliyorsunuz?!?
Bu dünyanın mükemmel olmadığı hatta çok kötü olduğu hatta bu dünyanın ilahını/insanlığın egemeninin şeytan olduğu kutsal kitaplarda açıkça dile getirilmiş...
Bu dünyadaki vahşet/şiddet.. ölümün ve günahın insan doğasına karıştığı ve günahlı/kusurlu bir dünyada yaşadığımızı......
Bu dünyanın bu kadar kötü/vahşi ve
Tanrı''dan uzak onun kutsallığından ve saflığından çok çok uzak olması nasıl oluyor da yaratıcının olmadığını kanıtlıyor?!?!?! bu ancak sizin varsayımlarınızdır insanoğlunun sınırlı aklı ancak bu kadarını düşünebilmektedir işte...
"Aşağı bir yaratıcı" demişsiniz...
Merak ediyorum acaba gerçekten çok çok korktuğunuz bir an yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgide mücadele ederken o durumdayken de bu lafları kullanır mıydınız?!? yoksa
İNSANIN DOĞASI GEREĞİ (Kutsal kitaplarda böyle söylenir) sizden güçlü sizi yaratan birinden yardım mı isterdiniz?!? bunu hiç kendi kendinize samimi bir şekilde düşündünüz mü?
Şu son günlerde ateist iken geçirdiği bir kazadan sonra Tanrı''ya inanan gazeteciyi duymuşsunuzdur...
Ama aslında bazı şeyleri yazmak da zaman kaybı...çünkü sürekli bizi suçladığınız bir tutumu siz 2 katı olacak şekilde taşıyorsunuz:ÖNYARGI!
Saygılarımla;