Dinlerden nasil Kurtuldun Sorusuna Kendim hakkimca genis bir yer vermeye calisayim !
*Kurandaki Celiskiler
*Akil Almaz Uygulamalar , Yasaklar ve Emirler
*Kadin / Erkek Ayrimi
*Cahillik ( Teknolojiden Ve Bilimden Geri Kalma ve Kadercilik )
*Savaslar
*Ayrim ve Irkcilik
*Dürtmek
*Digerlerinide Siz Hatirlatin Artik...
1. Kurandaki Celiskiler :
Zaten Sitemizin Büyük Boyutu Bu Konular Üzerine Tartisilmisdir artik tekrarlamanin bir anlami yok !
2. Akil Almaz Uygulamalar , Yasaklar ve Emirler!
En Basta Seriat Uygulamalariki bu konu üzerine tartismaya bile gerek
Bugün Arap zihniyeti Ülkelerinde neler dönüyor görebiliyoruz kör degiliz sizin gibi bir teorimizde yok Görünen Köy Klavuz istemez !
Bu Konu üzerine Müslümanlarin savunma takdikleri :
Islam Irandaki gibi degildir ( bir cok forumda tartisdigimda alabildigim tek cevap bu )
Islam söyle böyle degil diyenler:
O Arap Ülkelerin Hepsi Birer Islam Ülkesi Oldugunu , Islamin Yüzden 80 ni onlardan olustugunu ve Islamin Yüzde yüzüde Bu araplardan yayildigini kimse inkar edemez !
Sanki Islam Türklerden Cikmisda dünyaya yayilmis mis O arap ülkelerin Islami Öyle degilmis ! Cok Akillica bir savunma ( zeka geriligi ).
Türban ve karacarsaflar:
Avrupada bunlarin yüzünden rezil Olmakdayiz !!! Yasadiklari yerlere bir türlü uyum saglayamadilar...
Ikinci Bir sebeb ise Kizlarinin ve Karilarinin zorla kapatilmasi akil almaz bir iskence..
Verilen Emire gelirsek Kuranki Ayet Tamamen yanlis anlasilmis olarak biliyor !
Ama mantiga gelirsek Kadinin acik olmasi erkegi tahrik ediyormus mus
Erkegin acik olmasi kadini tahrik etmez mi ?
Niye burda erkege kadindan daha cok önem verilmis..
Hadi Insanlar birbirleriyle esit olmayi beceremiyor
Ama sen koskoca yaratansin kullarindan erkeklere daha mi cok özen göstereceksin ????
( iste bunu kabullenemiyorum o yüzden kapanmaya kapatilmaya karsiyim )
*Kadin / Erkek Ayrimi
Yukarda yazdigim gibi Allah katinda Kadin / Erkek Ayrimi olmaz!
Ne varki Allah katinda en dogru Din dedikleri Islamda Kadinlar Ikinci Sinif ve Hayvan Muamelesi yapiliyor !
Her Kadin Kapanmak Istemiyordur Ama Kapatilmaya zorlaniyor.
Kadinlar Severek ve Asik Olarak Evlenemiyor Babasinin gözünün kestigi erkeklerle para karsiligi ile evlendiriliyor..
Kadinlara Asik Olmak yok hayatlarini zindan etmek var !
Kadinlara 4 koca yok !
Kadinlara evlenmeden cinsel iliski yasamak yasak!
Namus Kavrami Onlara Yükleniyor..
Evde Colugu cocuga bakacak ( tamam bu bir annelik görevi ) ama Kocasinin kölesi gibi olacak..
Kocalar gidip vur patlasin cal oynasin istedigi gibi disarda hür yasayacak kadin evinde bile hür yasamayacak !
Yok Izinsiz Disari Cikmak yasakmis ( sonra Namussuz olurmus )
Cinsel iliskide alacagi zevk elinden aliyorlar ( Kiz Sünneti )
Asiret !!!!
Cennette Her erkege Iki HurI Peki Kadina ne var !!
Simdi Mantik nerde !
Islam denilen kavram kiskanc ve azgin erkekler tarafindan üretilip yayilmaya baslamisdir. Allah tarafindan bunlarin uygulanmasi gerektigini hic sanmiyorum akil almaz bir uygulama
*Cahillik ( Teknolojiden Ve Bilimden Geri Kalma ve Kadercilik )
1945 de Amerikanin Hirosimaya Atom Bombasi Attigini Artik Sagir Sultan bile duydu..
Bugün Iran Daha yeni gelistiriyor yil 2010 suan bilinen en modern cag !
Bu geri kalmisligina Sebeb Olan nedir ?? ( DIN )
Israil filistine savas aciyor ! Türlü Türlü Bombalar türlü türlü silahlar..
Filistinde ne var peki bir sapan , yada amerikanin ürettigi kalasnikof ve dogal arac gerecler "TAS ve SOPA "
Ve Filistin Israilin Oyuncagi Oluyor Bunun sebebi nedir ? ( DIN )
Sözde Kardeslik birlik ve beraberligi temsil eden müslümanlik sadece izliyor ! yada laf atiyor baska birsey yok !
Kadercilik
Istanbulda otururken Bir Akrami trafik kazasina kurban verdik.
Istanbuldan yola cikip bolu üzerinden doguya dogru giderken Boluda kaza etmislerdi !!
Biraz Arastirdikda o yolda cok kazalar olmus buna sebeb olan insa bicimi!
Ya simdi merak ediyorum eger yol düzgün olsa acaba okadar insan orada kaza edip ölürmüydü ! islama göre neymis kaderi gelmis kaza olmus ölmüs olay bu !!!
Hersey Allah vergisi , hersey senin kaderin kaderin cokdan yazilmis basa gelen cekilir düsüncesi ile yasayan bir toplum cahil kaliyor hemde ölümlere sebeb oluyor..
Hadi Yolda yürürken basina tas düssede inansak..
Ama Günlük yasimimiza dikkatsizlik , insa hatalari , heves ve merak daha sonra sagliga zarar veren maddeler ölüme sebeb olmakdadir..
Ya kardesim aklini basina alsaydin sollamasaydin kendini birsey sanmasaydin ölürmüydün islama göre neymis eceli gelmis !!
Avusturyada yasiyorum herkez trafik kurallarina düzgün bir sekilde uyuyor..
Senede sadece 2-3 kere kaza olayi duyuyoruz ya bazen agir yaralanmis yada hic.. Simdi Bu ülkenin kaderi ile Türkiyenin arasinda ne fark varki acaba Bizim Insanlarimiz daha cok ölüyor !!
Demekki hersey senin aklinda bitiyor kader kazada senin aklinda sen aklina hakim olmadik sürece , sen Kurallara uymadik sürece daha cok can vereceksin !!!
*Savaslar
Bugün Dünyada Nekadar SAVAS ve KATLIAM olmussa Hep Bu DIN ( INANIS YÜZÜNDEN OLMUSDUR )
Bugün Israil Filistine Savas aciyorsa
Bugün Amerika Iraka ve Afganistana Savas aciyorsa
Bilinki Sizin O degerli Kitabini Kurani Kerim Hristiyanlara ve Israillere hep KIN KUSMAKDADIR.. Ve Sizde bunlari hep dile getirip onlari kizdiginiz sürece
Cocuklar haric hepiniz hak ediyorsunuz !
-------------------------------------
Ben Bir Aleviyim
Sivasda madimakda ve marasda ALEVILER Ateistler tarafindan zulme ugramadi yakilmadi
Bu gene dininizden kaynaklandi..
Iste Yüzden savasa sebeb olan ISLAMA artik nefret ediyorum !
Onlar cocuklar ve sucsuz insanlar hep sizin yüzünüzden ölüyor ama siz halen utanmadan allah diye cennet kazanmak istiyorsunuz !
Demek sen Dünyada bir sinavdasin öylemi ozaman cok basarisizsin ve sonun cehennem olur !!
*Ayrim ve Irkcilik
Evet Bir Insanda ayrimciligi ve irkciligida malesef DINLER yaratiyor..
Zaten Bunlarin Kitaplarinda yazmiyor mu
Ey Muminler Allah katinda hak Din Islamdir ,
Müsrikleri buldugunuz yerde öldürünüz ! diye
Al sana iste ayrimcilik.. Bu daha bir örnekdir daha cok ayet vardir degil mi
Hangi Akila sigar acaba allahin dünya üzerinde Kullarina ayrimcilik yapmasini emretsin ki !! Hangi Akil ?
Madem Kaderimi Sen yazdin
Dünyada Gelirken Secme sansim yokdu
Vardim Dogdum Bir Alevi Köyünde
Ve Tek sucum burda dogmakdi..
O yüzden allah beni ayiracak , benim öldürülmemi emiredecek. öylemi ???
O yüzden sizde gelip Alevileri yakacasiniz öylemi ?
Cinsiyet Ayrimligi
Buraya Cok Genis Bir Yer Vermek istiyorum..
Escinsel olan bir insana bütün dinler kin kusuyor !!
Madem hal böyle Bu Insanlari Allahiniz o zaman niye yaratiyor !
Savunma takdikleri ise sen kendin döndün derler !
Yada Bir Sinavdasin derler ?
wow kardesim benim sinavim böyle agirda seninki hafif mi olacak..
Ben bir erkege asik olacagim da o erkegi elde edemeyecegim hayatim boyunca aci cekecegim. sen ise asik oldugun kadinla diledigin gibi evleneceksin ömrün boyunca mutlu yasacaksin
Ee tabiki ben sinavdayim !!
Ya Peki Niye Ben Sen Degil Niye O degil niye Ben ?
Bu Soru bir defa dinden cikmaya yeter !
Müslümanlar derki Yasadigin bütün duygularin hepsi allahin emretmesiyle olur !
Birindede duydumki seni günlük yiyip iciren hatta yatiran ve sonra kaldiranda allahdir derler..
HAL BÖYLE INSALARIN ENCINSEL OLMASINI VE BIR ERKEGIN ERKEGE ASIK OLMASINI ALLAHIN YAPTIGINI INKAR EDERLER
HASTALIK DERLER KIMI RUHSAL BOZUKLUK DERLER KIMIDE KENDI TERCIH ETMIS DERLER
AMA ALLAHIN ISI OLMAZ DERLER..
Gelde Dinden cikma !!!
*Dürtmek
Iste En Nefret ettigim Bu !
Senin Inancin neyse O sana Kalsin , Benim Inancim , benim seklime ve tarzima , yaptiklarima laf atmak sana düser mi ?
sen kimsinki allah misin sen peygambermisin sana mi kaldi benim hayatim ve bunu nasil yasayacagim..
Hem Dürterler Hemde dünyada en temiz en serefli en hayirli Müslümandir derler..
Sen bir kere gidip ey israil ogullari siz köpeksiniz derseniz kafaniza daha cok bomba yersiniz !
Iste milleti dürtüp zoraki kendi inancina inandirma tutkusu kendilerini adeta nefret ettiriyor..
Sadece kendi inandiklari sey dogruda digerleri hepsi yanlis hepsi pis öylemi ?
Siz Bu kafayla daha cok düsman kazanirsiniz daha kiyamet gelmeden sizler yok olursunuz !
Konu n4n0_s3c0nD tarafından (09-07-2010 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.
Cesurca paylaştığın ve gördüklerini dürüstçe söylediğin için kutlarım seni dostum. Sinirlenmen çok doğal, inandığını söyleyenler, sadece kitapta yazdığı için ( üstelik % 98 i okumadığı halde) şiddet-dürtükleme-ayrımcılık ve soykırımcılığa yönelebiliyor.
Siniriniz ve öfkeniz bunu yapanlara değil, yaptıranlara, sizi çok iyi anlıyorum. Yeniden hoşgeldiniz diyorum.
İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.
Nedemek üstad, birbirimizi anlayamacak, empati kuramayacaksak ne işimiz olur burda, bu çatı altında
İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.
İlgiyle okudum, dilerim kimsenin kimseyi inancı yada düşüncesi yüzünden yoketmediği nefretsiz bir dünya düzenine yol alır insanlık. Gerçi umudum yok ama yinede dilek bu ya tutarsa
Sevgi ve saygılar kardeşim, tekrar hoşgeldin...