Körelmis'e de Sargon'a da tebrikler.
Sitelerini geliştirme yolunda başarılar diliyorum.
Darısı bizim başımıza. Güzel bir "Diyalektik Tasavvuf" sitesi oluşturarak Tasavvufu Şeriatin pençesinden kurtarmanın ilk adımını atmak isterdim.
Ama daha bir resim taşımayı dahi bilmiyorum.
Birikimi olan arkadaşlar hiç durmasın bence. Değişik alanlara yayılalım.
Tebrikler Sargon, daha şimdiden detaylı bir site olmuş. Üslup ve içeriği hoş buldum. Şimdi mesele reklamını yapıp okuyucularını artırmakta. Bu sitenin linkler kısmına kayıt ettir nasıl bir açıklama ile birlikte istiyorsan, buradan gelenler olur. Tabi en önemlisi de googleye kayıt ettirmende.
Panteidar, senin de birikimin güzel. Bir site yakışır. Teknik açıdan ben sana yardımcı olurum. SEn önce makaleleri bir aray topla ve yayınlayacağın alanı bul istersen.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Panteidar, blog yapmak oldukça kolay, site gibi uğraşmana gerek yok. Ben www.blogcu.com'u gördüm tesadüfen. 85.000 kişi blog yapmış bile. Koca bir dünya oluşmuş. Bir akşamını ayırsan yaparsın, önce yazıları oku, kendine bir ad seç ve başla. Sorular için de bir forum *yapmışlar, orda sorularının cevaplarını da alabilirsin. Ayrıca orda seninle blog kardeşliği de yaparız. Herkese tavsiye ederim. Yazılarını derleyip toplasınlar. Burda üretelim, oralara taşıyalım.
Sargon makalelerimi toparlamaya başladım bile. Cem'e de destek sözünden dolayı teşekkür ediyorum.
Blogta yapacağımız çalışma, bakarsın ilerde bir kitaba dönüşür. Ya da siteye de dönüştürebiliriz. Okuyucu olarak ilk etapta pek bir beklenti olmasa da, Google'dan düşeceklerle birlikte, dediğin gibi blog kardeşliğinden de okuyucu desteği sağlanabilir.