Re: Muhammed'in Mucizeleri..
Twiligt,bu yazdiklarinin cogu,Ay olayi haric bildigim kadariyla digerleri hadis kitaplarinda geciyor,Ay mucizesi konusunda da zannedersem hala aralarinda tartisiyorlar,kimilerine göre bu gerceklesmistir,kimilerine göreyse henüz gerceklesmemistir.
Araplarin peygamberinin diger peygamberlerden ne eksigi var!
Sana komedi gibi gelebilir ama tuhafta olsa cevaplari hazir.
Dinine bagli bir arkadasim la Atatürk hakkinda tartisirken konu Muhammed e geldi,Ona mirac olayini anlattigimda"sen ne sacmaliyorsun,Kuran da böyle birsey yok"dedi.Benim ona anlattiklarim onu etkilemis olacak ki camiden peygamberin hayatini anlatan bir kitap alip gelmis ti.Bende kitabi okuyup okumadigini sordum,bana "okuyorum ama yazar,iyi bir yazar degil"dedi.(Okuduklari hic hosuna gitmemis)Kitabida bana vermek istemedi,ama kitaba söyle bir göz gezdirdigimde mirac olayi hakkinda yazar asagi yukari söyle yaziyordu"Bugün kafirler asansörle gökdelenin bilmem kacinci katina cikiyorlar,Ucakla bir ükeden digerine gidiyorlar ama hala Muhammedin mirac olayini inkar ediyorlar"gibi sacma bir yazi vardi.Arkadasima"Bencede bu hic iyi bir yazara benzemiyor,baska yazarlari dene"dedim.
Bugün herhangi bir kisi ortaya cikip su mucizelerden birini gözümün önünde yapsa hemen ona inanirdim.Ne yazik ki peygamberler bircok mucize gerceklestirirken nedense kendi dönemlerinde bile inanmayan cikabiliyor ama sebepte hazir Tanri kalpleri,gözleri,kulaklari mühürlemis!
Kalplerin,gözlerin,kulaklarin mühürlenmesinin sebebiyse(bence)Tanrinin bulundugu yer cok soguk olmali,Soba si(cehennem)icin yakacak lazim.
|