Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 17-04-2006, 23:21
twilight20 twilight20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Muhammed'in Mucizeleri..

(bu bilgiler http://www.islamiyetgercekleri.org/buyukleremasal.html'den alınmıştır..Diğer peygamberlerin de mucizeleri yazmaktadır)Bu konuda sizler ne diyorsunuz...
Saygılar...
1-Gökteki Ay´i ikiye bölmüs iki parca da Hira Dagi`nin iki yanina düsmüs.

2-Esek-katir arasi cennetten gelen bir hayvanla bir gece de Mekke´den Kudüs`e gitmis, ayni gece bir merdivenle yedi kat göge cikmis, ordan kendisine verilen bir ücan dösekle Allah`in yanina gitmis ve ayni gece Mekke`ye geri dönmüs.

3-Tükürükle agriyan gözleri iyilestirirmis.

4-Muhammed tuvalete disariya ciktiginda ona dulda olsunlar diye agaclar da onunla birlikte yürürmüs.

5-Uzun zamandir camide bulunan bir kütük onu camiden disari cikaracaklarinda, Muhammed´den ayrilmak istemeyen kütük inleyerek aglamaya baslamis.

6-Hubeydiye`de, susayan müslümanlarin susuzlugunu gidermek icin on parmagi on cesme olmus.

7-Duasiyla yiyecekler cogalirmis

8-Peygamberin bir düsmani ölünce toprak onu kabul etmemis, üc kere disariya firlatmis.

9-Gelecekte ne olacagini bilirmis.

10-Kirk erkegin cinsel gücü varmis....

Mis...Mis...Mis. Misil misil uyumalar...

Burası Atatürk'ün Laik Türkiye'sidir....Kendinize gelin..
Alt 18-04-2006, 03:04
mer-orh mer-orh isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Muhammed'in Mucizeleri..

Twiligt,bu yazdiklarinin cogu,Ay olayi haric bildigim kadariyla digerleri hadis kitaplarinda geciyor,Ay mucizesi konusunda da zannedersem hala aralarinda tartisiyorlar,kimilerine göre bu gerceklesmistir,kimilerine göreyse henüz gerceklesmemistir.

Araplarin peygamberinin diger peygamberlerden ne eksigi var!

Sana komedi gibi gelebilir ama tuhafta olsa cevaplari hazir.

Dinine bagli bir arkadasim la Atatürk hakkinda tartisirken konu Muhammed e geldi,Ona mirac olayini anlattigimda"sen ne sacmaliyorsun,Kuran da böyle birsey yok"dedi.Benim ona anlattiklarim onu etkilemis olacak ki camiden peygamberin hayatini anlatan bir kitap alip gelmis ti.Bende kitabi okuyup okumadigini sordum,bana "okuyorum ama yazar,iyi bir yazar degil"dedi.(Okuduklari hic hosuna gitmemis)Kitabida bana vermek istemedi,ama kitaba söyle bir göz gezdirdigimde mirac olayi hakkinda yazar asagi yukari söyle yaziyordu"Bugün kafirler asansörle gökdelenin bilmem kacinci katina cikiyorlar,Ucakla bir ükeden digerine gidiyorlar ama hala Muhammedin mirac olayini inkar ediyorlar"gibi sacma bir yazi vardi.Arkadasima"Bencede bu hic iyi bir yazara benzemiyor,baska yazarlari dene"dedim.

Bugün herhangi bir kisi ortaya cikip su mucizelerden birini gözümün önünde yapsa hemen ona inanirdim.Ne yazik ki peygamberler bircok mucize gerceklestirirken nedense kendi dönemlerinde bile inanmayan cikabiliyor ama sebepte hazir Tanri kalpleri,gözleri,kulaklari mühürlemis!

Kalplerin,gözlerin,kulaklarin mühürlenmesinin sebebiyse(bence)Tanrinin bulundugu yer cok soguk olmali,Soba si(cehennem)icin yakacak lazim.

Önerilen Siteler