Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 02-08-2010, 11:18
axzel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
axzel axzel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart islama göre atesitlerin sonu

islama göre tüm bu sitedeki ve diğer yerlerdeki ateistlerin sonları arasında fark var bence...

Aynı ülkede berber ve kardeşçe yaşadığımız ateistler konusunda değerli site üyeleri, bu fikri tartışmaktan çok, yok olduklarını düşündükleri allah a hakaretler söyleme noktasında takılmışlardır. bu oran fikri anlatmağa nispetle o kadar fazla ki, bu ateistler allah yok fikrini savunan olmaktan çok, allah a karşı" olmak fikrindeler... bu noktada eğer sadece allah yok deseler ve ben allah inanmıorum deseler o takdirde bence cezaları daha az olacakdı.

ancak görülen o ki hakaret ile fikirlerini desteklemeye çalıştıkları için, bu durumda inanmamaktan daha fazla ceza alacaklarına eminim...

EDİT

herşeyi yaratmış olan allah a , madem inanmıorsun, inanmadığını etik olarak tartış sen tutup bir de o na hakaret ediorsun, bu durumda eğer varsa hiç korkmuormusun.. ben eminim bunlar cezasız kalmayacak...

EDİT

EDİT

işde kuran da ne dior:

bakara 15. ayet:
Allah onlarla alay eder ve taşkınlıkları içinde serserice dolaşmalarına mühlet verir.

evet ya sonuçda bir mühlet verilmiş, son sandığınız o ölümünüze kadar günahlarınızı yüklendikçe yüklenin, serbestçe dolaşın, nasıl olsa bu az bir mühlet, 200 yaşına kadarmı yaşayacaksınız sanki, yada 2000 mi,,

ortalama 60 yıl işde, tıpkı üniversite sınavındaki 60 dk ya benzior..

bazılarıda şunu diorlar: bu allah da kim oluyor ki bana ceza verecekmiş..

......

düşünmeniz dileğiyle

saygılar..

Konu Nova tarafından (03-08-2010 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: Bozuk üslup ve ırkçı ithamlar düzenlendi.
Alt 02-08-2010, 12:02
oldschool oldschool isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

cennet-cehennem olgularını kullanarak ateizmi yanlışlamaya çalışmanız buradaki tartışmalara hiçbir şey katmayacaktır. yani en azından benim görüşüm bu yönde...
Alt 02-08-2010, 12:02
sargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sargon sargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Onur Üyesi
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

bu noktada eğer sadece allah yok deseler ve ben allah inanmıorum deseler o takdirde bence cezaları daha az olacakdı.

ancak görülen o ki hakaret ile fikirlerini desteklemeye çalıştıkları için, bu durumda inanmamaktan daha fazla ceza alacaklarına eminim...
Bunlar sizin fikriniz mi, yoksa Allah'in fikri mi? Bence her iki durumda da ayni ceza olmasi muhtemel. Hepimiz kaynar kazanlarda fokur fokur kaynayacagiz Oculeri de unutmamamiz lazim, onlar da bizi yiyeceklerdir.

Ben Allah'a yada baska birine (hayali yaratiklar olsalar bile) hakaret etmem, ama bu dinlerin öcü masallarina inanan kocaman insanlarin neden diger öcülere inanmadigini düsünüp düsünüp gülüyorum.

"Daha önce ben televizyona bakıyordum, şimdi televizyon bana bakıyor
Mısırlı bir gösterici
http://sargon.blogcu.com/
Alt 02-08-2010, 12:06
melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
melih melih isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ya axel arkadaş senin derdin ne?bizi müslüman yapıp cennetten tapuyu mu garanti etmek?
Hem sonra senin Allahın bize hakaret etmiyor mu?
Hem hakaret et hemde sonsuz cehennemine at ne ala
Alt 02-08-2010, 12:43
necip12 necip12 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Olmayana niye hakaret edilir, inan bende anlamıyorum ben cehaletlerine veriyorum.
Sen de öyle yap
Alt 02-08-2010, 13:42
hackercesur hackercesur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Sn. Battal,

Kendi kendimize olmadık. Bizler bu yaşamın bir parçasıyız...

Tanrı sizi yakacak asıl...

aklınızı kullanamadıgınız için

Konu Nova tarafından (03-08-2010 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: alıntı düzenlendi
Alt 02-08-2010, 16:02
Joe Joe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Hmmmmmmmmmmmmmm,

Görürsem söylerim sevgili axzel.
Alt 02-08-2010, 16:43
axial
Üye Değil

Sn Battal,

Evet bunu ancak çamurdan yaratıldığına inananlara yedirebilirsin.

Konu Nova tarafından (03-08-2010 Saat 01:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: üslup ve alıntı düzenlemesi
Alt 02-08-2010, 17:00
emperrordiablo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
emperrordiablo emperrordiablo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Şeytan ve allah ittifakı adlı konuda benim kendi kurduğum inanç sistemine bir göz atalım.Çinlilerin binlerce yıllık felsefi denge kuramı Ying Yang ,Tasavvufta geçen denge kuramı,bütün alemin ince bir dengede yürümesi olgusu,görülen o ki dünya gerçekten bir denge üzerine inşaa edili uslarımızda,şimdi bu dengeyi bozan ne hatta o kadar ki izafiyet teoremi bile bir çeşit denge kuramıdır.Bilimi de refere ettik H.Y misali gerisi gelir nasılsa...

Neyse bu dengeyi bozan şüphesiz bize anlatılan allahtır.İyi midir kötü müdür?İyi ise kötü karşılığı kendisinden aciz kendi yarattığı bir şey olabilir mi?Kötü ise balık baştan kokmuş,Tarafsız ise insanları neden iyiliğe yöneltmek istesin,Şüphesiz bu devinim aklımda ki şu soruyu sormama yol açtı.En başından beri Tekmiydi?

Yani şeytanı kendisi yaratıp evrene kötülük salmasını o mu salık verdi?Sanmam onbinlerce kavmi helak etmekten çekinmemiş ve bize cehennem kurgusu üstünde hitlerin bile aklına gelmeyecek işkenceleri reva gören bu allah Şeytanı yarattıktan sonra bir iki küstahlığının ardından ki en büyük ateist Şeytandır O'nu da helak etmekten çekinmezdi.Demekki yapamıyor,yok edemiyor...

O zaman bu işte bir yanlış var.Şeytan iyinin karşısında ki kötü, yada kötünün karşısında ki iyi olarak ya hep vardı ise?

Bu dengenin şüphesiz bir parçası idi ise?

Şeytan aslında tanrıdır.Kuran'ın allahı bile kendi ayetlerinde ona hakaretler edip sadece aşağılar ama başına getirebildiği bir felaketten bahsetmez,sadece kovmuştur,acaba kovdu mu?Yoksa şeytan allahın bu yalanlarından sıkılıp kendi gitmeyi mi seçti.

Neyse konu ile bağlayım,bu doğrultuda , özgür irade ve insan ruhunun gelişimini amaçlayıp allahın yalanlarını kendilerinin görmesini istediği insanın şüphesiz ateist olmasını da o ister,o size şah damarınızdan bile yakın.Kendisi de isyanın ve özgürlüğün ruhunu sembolize ettiği için asla kul edinmek tapılmak istemez, o anlaşılmak ister.Bu doğrultuda.Ateistler onun en değerli varlıklarıdır,allaha denk olduğu için korkmayın,sizleri cehenneminde baş köşede ağırlayıp sizlerle saatlerce felsefe yapacak ve bu aydınlanma hikayesini bu yalanları nasıl fark ettiğinizi size soracak,sizlere sabi sübyan kadınlar değil,paralel zaman ve boyutlarda istediğiniz başka başka özgür ruhda hayatlar verecektir.Cehennemde ceza çekme hikayesine gelince o amansız azap körü körüne inandığı halde aptal olmaya devam ettiği halde üstüne bir de günah işleyip cennette girmeye hak kazanamayanlar içindir,allahın koyduğu imkansız ve sadece ego besleyen kuralları yüzde yüz yaşayamayıp cennetten düşen ruhları yani mümincikleri bekler şeytan Sizler de görebilirsiniz bu müminciklerin cehennemde neler çektiğini...

Ve şaşırmayın günahsız kul var mı?O halde bizi ayıran ne Bizim zekamız.Tapılmak istemeyen anlaşılmak isteyen Şeytan Tanrı'nın(Diablo) sonsuz çabası sonucu geçirdiğiniz onca evrime hayran olun,fizik evrenden meta fizik boyuta geçtiğinizde en azından ona bir teşekkürü çok görmeyin,şeytan anlayandır,şeytan gerçek aşktır...O sizi gördüğünde çabalarının sonuçsuz kalmadığını görerek mutlu oluyor.Başkada istediği hiç bir şey yok , korkmayın,özünde isyan ateşi ve zekanın ışığını barındıran kimseyi onun ateşi yakmaz...Bunu demek ki müminler düşünecek...

Cennettin kölesi olacağıma cehennemin efendisi olurum...
Alt 02-08-2010, 17:40
axzel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
axzel axzel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

axial,, ben bu konuda yeni bir konu açmaya karar verdim

şu sözüne karşılık yani:

çamurdan yaratıldığına inananlara,

sayın emperordiablo,,,, forumun bu kısmı islam ile ilgili ying yang gibi farklı dinler için değil... sayfanın yukarsına bakabilirsiniz..

ayrıca yazılarınızda cehennem demişssiniz, hmm merak etmeyin onun üzerinde duruoruz, cehennem bu dünya olacakdır, cennet ise ayrı bir gezegen..

o kadar çok hayallenmişssiniz ki bütün herşeyi siz biliorsunuz gibi , sanki senarist gibisiniz,,,

ama kuran size cevap olarak yeter:

"allah senaryo yazanların en iyisidir."..

saygılar....

Konu Nova tarafından (03-08-2010 Saat 02:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: üslup ve alıntı düzenlemesi

Önerilen Siteler