Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Felsefe > Felsefik Tartışmalar

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 11-08-2010, 05:37
n4n0_s3c0nD n4n0_s3c0nD isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Aniden Aklima Takilan Birsey Gerceklesiyor!

Arkadaslar bilmem sizede oldumu ?

Mesela birgün Aklima TV den bir film takildi ! Nerden aklima geldiyse bilmiyordum. Aksam TV yi acinca birde ne göreyim o film degil mi !

Aniden Aklima birisi geliyor bir bakiyorum öteden gercekden O geliyor !

Türkiyede Ilk Okul 5.Sinifta Matematik dersinde Aniden Aklima Ögretmenin "AMCASI" öldügünü aglayarak sinifdan cikacagini düsündüm !

Daha dakika dolmadan Ögretmenin telefonu caldi sinifda disari cikip koridorda konusdu ! Aglayarak Sinifa girdi "AMCAM VEFAT ETMIS" diyip Cantasini alip gitti !

O anda sinif arkadaslarima söyledim ben bile sasirmisdim ama inanan olmadi !

Bunlara artik rastlayamiyorum ama gercekden cokda ilginc bir durum !

Acaba Tipda yada psikolojik anlamda bir ismi varmidir bunun !

Biraz Arastirmak isterim bu olaylar neyin nesidir ?

Suskunlugum Asaletimdendir ! Her Lafa Verecek Bir Cevabim var ! Lakin Bir lafa Bakarim Lafmi diye ! Birde Söyleyene Bakarim Adam mi diye !
Alt 11-08-2010, 14:16
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

amca olayı garip ama diğerlerinin banada olduğu oluyor..

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 11-08-2010, 14:49
Düşüngen Düşüngen isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

[QUOTE=n4n0_s3c0nD;327930]Arkadaslar bilmem sizede oldumu ?

Mesela birgün Aklima TV den bir film takildi ! Nerden aklima geldiyse bilmiyordum. Aksam TV yi acinca birde ne göreyim o film degil mi !
Aniden Aklima birisi geliyor bir bakiyorum öteden gercekden O geliyor !
QUOTE]

Sevgili n4n5n6-s3s4s5;
Söyledikleriniz çok doğal şeyler. Bu konularla ilgili bilimsel araştırmalar varsa takip etmek isterim ama kişisel yorumumu eklemeden geçemeyeceğim.

Hani sizin aklınıza bir film takılıyor sonra da akşam o film çıkıyor, aslında beynimiz gün içinde onbirlerce olaya, filme, kişiye odaklanıyor hal böyle olunca akşam televizyonu açtığınızda gündüz aklınızdan geçen filimle karşılaşmasaydınız işte o zman tuhaf olurdu. Çünkü binlerce akşam siz tv yi açtınız ve binlerce gün onbinlerce olay zihninizden geçti bir gün kesişmeleri çok doğal. Asıl kesişmiyorsa o zaman hayret etmek gerekir.

Yolda yürürken bir çok tanıdığımız aklımızdan geçer zaten yaşadığımız alan dar ve tanıdıklarımız kısıtlı sayıda ve hep onları düşünüyoruz. Kaldı ki onlarda aynı şehirde yaşadığı için sizin gezdiğiniz yerlerde gezecekler. Ve bir gün yine aklınızdan bir tanıdığınız geçerken karşınızdan o tanıdığınızın geçmesi ihtimal dahilinde hatta yaşadığımız günleri sayarsak o ihtimal daha da fazla olacaktır.
Alt 11-08-2010, 14:49
Düşüngen Düşüngen isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bu arada gün içinde aklımızdan geçirdiğimiz bir film ile akşam tv yi açtığımızda karşılaşmadığımız çok olmuştur bunları da hesaba katalım ona göre bir olasılık hesabı yapalım derim.

Yıllarca zihnimden tanıdıklarım geçer sanki zihnimde geçiş töreni varmış gibi
ama bir gün gelirki aklımdan geçen kişiyi karşımda görürüm işte o zaman amanda ben ermişim yok yok pardon dervişim demek matemetik eksikliğinden kaynaklanır diye düşünüyorum.

Amacım size bu konu hakkında bir açılım sunmaktı.

Ölen amca olayına gelecek olursak; Her an ölü ölebilir )
Sevgiler...
Alt 11-08-2010, 15:01
breymin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
breymin breymin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Bu tür olaylar benimde basimdan cok gecdi ama dinler prim yapmasin diye sitede hic yazmadim, cünkü bu tür olaylarda dinler ,aciklanamayan herseyi cikarina kullaniyor.

Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli
Alt 11-08-2010, 15:31
Prometeheus Prometeheus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

breymin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu tür olaylar benimde basimdan cok gecdi ama dinler prim yapmasin diye sitede hic yazmadim, cünkü bu tür olaylarda dinler ,aciklanamayan herseyi cikarina kullaniyor.
Sevgili bereymin bir kaç örnek verirmisiniz? İlgimi çekti bu konu.
Alt 28-08-2010, 17:11
Aynalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Aynalı Aynalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ilk Okul 5.Sinifta Matematik dersinde Aniden Aklima Ögretmenin "AMCASI" öldügünü aglayarak sinifdan cikacagini düsündüm !

Daha dakika dolmadan Ögretmenin telefonu caldi sinifda disari cikip koridorda konusdu ! Aglayarak Sinifa girdi "AMCAM VEFAT ETMIS" diyip Cantasini alip gitti !

Beynin sana oyun oynuyor arkadaşım
Birşey düşünüyorsun birşey yapıcaksın ama çokdan aslında yapmışsındır. Elimde topu tutuyorum, elimde ki topu yere vurup sektiriyorum aslında topu sektirmemin nedeni yer olabilir mi?

O filmi gün içinde biryerde duymuş ve görmüş ama farkında olmaya bilirsin zamanı geldiğinde beyni aaaa bak bu saatte bu film vardı der ve sen o filmi düşünürsün bi anormallik yok yani

İnsanın yegane marifeti bir şey bilmediğini itiraf ve tasdikidir.
Alt 28-08-2010, 23:28
Nova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Nova Nova isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

Devamlı olarak rüyalarımda 6 ay ilerisini görüyorum.

Bununla ilgli olarak sadece Tibetli rahiplerin bir kaç açıklaması mantıklı geldi

Son olay:

Dün işyerinde çalışırken rüya ile eşleşme olan anları farkettim ve deprem olacak dedim, deprem iranda gerçekleşmiş.

Üzerine araştırma yapılmayan, yada yapılan araştırmaların karartıldığı bir sistemde yaşıyoruz.

Rusyada parapsikoloji ile ilgili üniversiteler bile var, ve ciddi ciddi telepati vb durumlar üzerine çalışılıyor.

Peki diğer ülkeler? budist ülkeler bile uğraşmıyor.

Doğruların söylenmediği ve düzgün araştırmaların yapılmadığı konular mutlaka birilerinin ekmeğine yağ sürüyor.

Bu durumda insan açıklayamadığı şeyleri, din ve inanç ile yorumlaması pek tad vermiyor

Çünkü ortadoğu kökenli dinler bu konular ile ilgili verilerden yoksun, diğerleri de ; "bunlar ölümden sonra yaşamın var olduğunun izleridir" diyor ama, neden-nasıl sorusunu cevaplandırmıyor.

İnsan nelere gebe, nelere kadir..kim bilebilirki?....

ps: bir rahip diyorki: "insan modern hayata girdikçe vehayatı modernleştikçe, bu yetileri körelir. Telepati yerine telefon kullanılıyor, nasıl körelmesin. Yıllarca çalışmaktansa düğme çevirmek daha kolay ve mantıklı"

İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.

Zihin paraşüt gibidir, sadece "açıkken" çalışır.

Benim manevi mirasın akıl ve bilimdir. Atatürk.
Alt 28-08-2010, 23:59
ExEgoist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ExEgoist ExEgoist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

sayın nova o halde sizde 6 ay sonrasında olacak bir şey söyleyin..Biz 6 ay daha buradayız bekleriz...
sizde kuran mucizeleri gibi, icad olunduktan sonra ...Aaa bu kuranda yazıyordu işte mucize demeyiniz...
İran depremi olmadan önce buraya yazsaydınız ne ala...

mesela 6 ay sonra sayısal lotoda hangi rakamlar çıkacak?
ikramiyeyi en az 300 kişi bölüşürüz

saygılar...
Alt 29-08-2010, 00:07
Nova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Nova Nova isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

Sevgili ExEgoist,

2. gün önceki rüyam, siyasilerle ilgili bir suikast olayının görüntüleri vardı, bulutlu ve serin bir gündü.

Dünkü rüyam, şiddetli yağmur ve çamur banyosu ile ilgli görüntülerden ibaret idi.

Bu arada rüyamda ben ve çevremdeki olaylardan görüntüler yer alıyor, ben rüyamda deprem olduğunu gördüm..meğerse irandaymış, ama ben rüyamda; laboratuarda çalışırken yaşadım depremi

Bunu cep telefonun kaydet 6 ay sonrasına alarmı kur bakalım neler olacak

....o loto varya ah aah.... abi kendim bile kendime kelek atıyorum, görsem ya şu kutsal sayıları

İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.

Zihin paraşüt gibidir, sadece "açıkken" çalışır.

Benim manevi mirasın akıl ve bilimdir. Atatürk.

Önerilen Siteler