Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 22-08-2010, 00:05
Thunder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Thunder Thunder isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Bir islami dayanışma derneği; 'İHH' Şimdi nerede?

Saygıdeğer forumdaşlarım,

''İHH nerede?'' sorusunu sormadan önce gelin yakın zamanda gelişen olaylarla kısaca bir göz atalım.

Bildiğiniz gibi, Filistin'e insani yardım götürmek üzere, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gizli kapaklı bir ihale ile satın alınan bir gemi ile yola çıkan ve İsrail'in bin defa ''Gemiyi göndermeyin, müdahele ederim.'' diyerek uyardığı ''dinci'' ve ''güya'' yardım ögütü İHH nerede?

Olayları kısaca hatırlayalım.

İHH, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gizli-kapaklı bir şeklde bir milyon bilmem kaç yüz bin liraya bir gemi satın aldı.

Gemi daha yola çıkmadan TV'lerde muazzam propagandalar yapıldı. İHH ''yardım'' örgütünün temsilcileri kardeşlik ve barış nutukları attı.

İHH'nin aldığı gemiye ''Mavi Marmara'' ismi verilmişti. Gemi, sulara açılmak için hayatımızda bir-iki defa belki de hiçbir zaman duymayacağımız bir ülkenin bayarağını aldı.

Bu arada olan biteni öğrenen İsrail, ısrarla ''Geminin yola çıkmasına engel olun, müdahele ederim dedi.''

Ancak, dini/imanı/müslümanlığı/Allah'ı/Kitabı iç siyasette kullanmakta dibine vurmuş hükümet, İsrail'in defalarca uluslararası hukuku hiçe sayan, dediğim dedik çaldığım düdük, ne BM'yi ne ABD'yi kısacası hiçbir ülkeyi takmayan, insanlık suçu işlemekte üzerine olmayan bir devlet olduğunu unuttu. İçeride şov yapmaya devam etti.

Yani kısacası hükümet, içinde çoluğun çocuğun, kadının, gencin-yaşlının onlarca savunmasız insanın bulunduğu gemiyi ''bilerek'' İsrail'in kanlı ellerine teslim etti.

Hükümete yakın aynı zamanda olaylar esnasında gemide olan bir yazar, kendileri ile beraber 15 AKP vekilinin de bu yolculuğa katılacağını ancak son onda gelmekten vazgeçtiklerini yazacaktı.

Gemi yola çıktı, İsrail uyarılarına, hükümet içeride şov yapmaya devam etti. Toplumun müslümanlık duyguları kamçılandı.

Sonuç;

İsrail gemiye müdahele etti. Zaten aksini beklemek adeta ''salaklık'' olurdu.

9 kişi öldü.

Tek bir Filistinli'ye tek bir yardım ulaştırılamadı.

Türkiye'nin uluslararası arenada şerefi iki paralık oldu.

Bu arada gemiye müdahele edildiği gün 6 şehit verdik.

Ancak insanların gözü başka şehitlerdeydi.

Neredeyse her gün bir şehit haberi aldığımız günlerdeydik.

Dini duyguları kamçılanmış, damarları kabarmış olan % 99 müslüman ve aynı zamanda % 60'ı salak olan benim güzel milletim, kendi şehitlerini unuttu. Ellerinde Filistin bayrakları ile sokağa döküldü millet.

Özellikle sokağa dökülen türbanlılar dikkat çekiciydi.

Ertesi gün Yılmaz Özdil, Türkiye'nin bu görüntüleri üzerine artık resmen Araplaştığını/Hamaslaştığını yazdı.

Tayyip ise hala mitinglerde İsrail'i hem Türkçe hem İngilizce hem İbranice uyararak ''artislik'' yapmaya devam ediyordu.

''Türk Arapsız, Arap Türksüz olmaz.'' diyordu.

Bütün bunlar olurken, İHH unutuldu. Kısa bir süre sonra ise Almanya'da düzenlenen operasyonlarda İHH'nin, Hamas'la bağlantısının olduğu ortaya çıktı. Örgütün bazı yasa dışı işlere karıştığı tespit edildi.

Gelelim günümüze.

Bugün gazeteyi okurken kafama dank etti. Ne yazık ki untukan bir toplum olduğumuz doğru.

Pakistan'da 3 haftadır süren sel felaketi yaklaşık 20 milyon insanı yiyeceksiz, susuz, ilaçsız, giyeceksiz bıraktı. Bu rakamın 8 milyonu çocuk, 3.5 milyonu ise mikroplu sudan dolayı salgın hastalıklarla karşı karşıya.

Bakın Cumhuriyet Gazetesi yazarı Özgen Acar, ''Kavşak'' köşesinde ne yazmış bugün.

''Sellerden bu yana üç hafta geçti. ''Mavi Marmara'' gemisi ile ortalığı karıştıran sözde ''İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yrdım Vakfı'' ndan (İHH)
üstelik halkı ''müslüman' olan Pakistan'a yardım konusunda çıtı çıkmadı.

''Çıt'' Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden çıktı. Mavi Marmara baskınında ölen 9 kişinin adlarının başına ''şehit'' sözcüğü konularak Çankaya'da Çukurambar Mahallesi'ndeki sokaklara verilmesi ''oyçokluğu'' ile kabul edildi.

Özgen Acar, bu kişilerin vatan savunmasında mı öldüklerini yoksa Allah yolunda mı öldüklerini sodruktan sonra soruyor.

''Bugüne değin PKK teröründe şehit olan kaç Mehmetçiğin adları Ankara sokaklarında ölümsüzleştirildi?'' Halkoylaması öncesi kapı kapı dolaşıp ramazan paketlerini seçmenlerine dağıtan Ankara Belediyesi ve İHH, Pakistan'a acaba kaç yardım paketi gönderdi?''

Pakistan devlet başkanı da bu arada ülkesi bu halde iken Karadeniz'in Soçi kentinde gerçekleştirilecek dörtlü bir toplantı için ülkesinden ayrılmış!

Sahi nerde bu İHH?

Yıllardır Filistin işgal altında iken sesi soluğu çıkmayan ancak; nedense birden yırtık dondan fırlarmışcasına ve bir insanlık dersi verircesine TV'lerde şov yapmak suretiyle çoluk-çocuk dinlemeden insanları gemilere tıkıp yardım götürmeye çalışan İHH!

Ne oldu insanlığına, yardımseverliğine, müslümanlığına İHH?

Bir tır yükletip yola çıkaramaz mıydın?

Ne ''Deniz Feneri'' ne ''İHH'' ne de başka bir örgüt. Özellikle ''islamı'' ön planda tutarak ve insanların dini duygularını kullanarak ''güya'' yardım adı altında topladıkları paraları/bağışları, şeyhleri/şıhları/cemaatçileri zengin etmek amacıyla kullanan örgütler mafyadan farksızdırlar.

Ben bunlara ''Yeşil Mafya'' diyorum.

Saygılar.

... ve insan Tanrı'yı yarattı ...
Alt 22-08-2010, 00:17
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

Haklisiniz ama sasilacak birsey yok aslinda..

Show tertiplendi, yapilmasi gereken yapildi ve bitti!
Onlarin tek derdi Arap milliyetciligini yuceltmek..

Ne Pakistan'i, ne Afrika'yi, ne de baska yerleri gorecek halleri yok.
Alt 22-08-2010, 00:41
Thunder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Thunder Thunder isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Haklısınız, şaşılacak birşey yok.

Herşey apaçık ortada.

Ancak bazı kimseler ''hala'' ve ''ısrarla'' bu tür derneklerin ''Allah'' yolunda olan kimselerin meydana getirdiği ve toplanan yardımlarla fakir fukaraya yardım edildiğini zannetmektedir.

Bu ''bazı kimseler'' de ''kendi tarafında olan'' bu insanların yolsuzluğa, haram yemeğe bulaşmayacağını zannederek yardımlarını/bağışlarını göndermeye devam etmektedir.

''İslam'' adı altında yapılan bu hırsızlığın önüne geçmek için üzerimize düşen görevi yapmalı, ulaşabildiğimiz herkesi bu konuda blgilendirmeliyiz.

Bakın, ''din'' denen bu illet, insanların beynini öyle kemiriyor ki, ''Deniz Feneri'' yolsuzluğu ortaya çıktıktan sonra Almanya'da, bu derneğe parasını kaptıranların paralarının iade edileceği ilan ediliyor.

Bizim dinden, ibadetten beyni durmuş bir o kadar da masum ve iyiliksever müslüman vatandaşlarımız ne yapıyor biliyor musunuz?

Paraların iade edileceğini öğrenen bu vatandaşlar, bir hocaya gider ve danışırlar!

''Hocam, paramızı geri alalım mı, isteyelim mi?'' diye bir soru sorarlar.

Hoca da ''Siz paranızı verdiniz, yardımınızı yaptınız, artık geri almak caiz değildir.'' vs. gibi bir palavra uydurur. Daha da ilginç olanı bu insanlar bu cevabı duyduktan sonra paralarını istemekten vazgeçer!

İnanılır gibi değil!

Bu ''İHH'' denen örgüt ise hala ''utanmadan'' TV'de reklamlarını veriyor.

Çüş artık!

Uyanın artık ey cemaat-i müslim!

... ve insan Tanrı'yı yarattı ...
Alt 22-08-2010, 00:48
Nova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Nova Nova isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

Küçük hırsızlar elfeneri ile, büyükleri "deniz feneri "ile soygun yaparlar.

Geçmiş olsun Türk milleti.

İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.

Zihin paraşüt gibidir, sadece "açıkken" çalışır.

Benim manevi mirasın akıl ve bilimdir. Atatürk.
Alt 22-08-2010, 01:45
Lynx Lynx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Arkadaslar birakin millet uyusun. Nasil olsa bulmuslar enayisini .

Bana simsek hirsizinin filmini hatirlatti

Las vegas da buyuk bir kumarhane oraya giden insanlari sözde insanlari sonsuza dek orda tutuyorlar..güzel davranarak ve büyük bir eglence yemekler ücretsiz ve muhtesem bir yer fakat insanlari burda nasil tutuyorlar sorusuna..

Samimiyetle verdikleri sekerlemeri yedikleri zaman eglenme icguduleri bastiriyor bir nevi uyusturucu... eh nasil olsa tanrisal bir film...

Buda aynen böyle. Müslümanlikla.yaklasiyorlar hayatlarinin sonlarina kadar onlari kullaniyorlar..

Birakin millet uyusun sanirim eglenmek onlar icin cok daha kolay !
Alt 23-08-2010, 00:27
islamneferi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
islamneferi islamneferi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

İHH ekipleri, selden bin 400 kişinin hayatını kaybettiği Pakistan’da ilk etapta Muzafferabat, İslamabad, Revalpindi, Haripur bölgelerinde 25 bin afetzedeye sıcak yemek dağıtımı yaptı. Ayrıca İslamabad’da hazırlanan gıdalar, selin çok etkili olduğu bölgelerde dağıtıldı. Ekipler, diğer yardım malzemelerinin dağıtımı için hazırlıklarını sürdürüyor.

http://www.ihh.org.tr/ihh-pakistan-da-yaralari-sariyor/

Allah(c.c.) den korkun di.yecem ama bir ateist neden korksun değil mi? Sonra siz herşeyş yapabilirsiniz diyince kızıyorsunuz.

O gemide bende olsaydım.
Alt 23-08-2010, 01:11
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

İHH Pakistan'a yardım gönderse ne olacak, göndermese ne olacak?

Filistin'de yardım etti, dur bakayım Pakistan'da da yardım edecek mi? Ederse tamam bende severim bu İHH yi mi diyeceksiniz?

Dün birilerine yardım eden, yarın etmiyor diye ki ediyormuş, suçlama hakkına nasıl sahip olabiliyorsunuz?

Bu nasıl bir sorgulama mantığı. Bu nasıl bir akıl yürütme şaşmamak elde değil. Yardım ederler suçlarsınız, etmezler suçlarsınız.

Gerçekten ayıp, kendinizi şu düşürdüğünüz durumlara yazık.

İnsanlar böyle birbirini yerli yersiz suçlamaya devam ettiği sürece, bir adım ileriye gitmez bu ülke...

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 23-08-2010, 01:46
meo meo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sayın islamneferi'nin verdiği linkte sol tarafta İHH'nın nerelerde olduğu yazıyor. Soru; Bir islami dayanışma derneği; 'İHH' Şimdi nerede? Cevap linkte yeterli derecede veriliyor.

İnanmak için görmek lazım diyenler, görmek için inanmak gerektiğini idrak ettiklerin de inanmanın hiçte zor olmadığını anlayacaklardır. "CEYCET"
Alt 23-08-2010, 04:34
ferda ferda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Degerli Thunder,Neva,Nova,Voldemort
Küçük bir özür borcunuz oluşmuş gecikmeden telafi etmeniz dilegiyle!

dostlukla
Alt 23-08-2010, 10:05
TurkceRap TurkceRap isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Nova ve diğerleri bir hataları varsa telafi ederler şüphesiz, ki buna da kendileri cevap verecektir.

Peki 9 kişiyi ölüme gönderip şov yapan, İsraille yıllardır süre gelen karşılıklı çıkarlarımızı oy aldığı tabanın aptalca duygusallığına feda edenlerin Bizlerden bir özür borcu yok mu?

İsrail kendi çıkarları için yapması gerekeni yaptı, Silahlı profösyönellere demir çubuklarla saldıran ahmaklardan bir kısmı yaptığı hata ile Israile bulunmaz bir fırsat verdi ve bu yaptıkları hata kendi canlarına mal oldu.

Sonuç?

Rte'nin One "Minute" çıkışından beri sürekli kaybeden tarafız.

neden?

Hamasetten kurtulamamış bazılarının oyları için.

Başka Neden?

Tarih boyunca adam gibi bir medeniyet kuramamış, Kendi kendilerini yönetme konusunda beceriksiz Arablara yaranıp, çobanlık etmek için.

Birileri Halâ Osmanlı rüyasında yaşıyor, olan bize oluyor.

Saygılar.

Önerilen Siteler