evrensel-insan´isimli üyeden Alıntı
Saygideger ExEgoist;
Bahsettigin "uyanis/bilinc"'in ne oldugunu ve nasil saglanacagini, detayli bir sekilde dile getirebilir misin?
Saygilarimla;
evrensel-insan
|
Sayın evrensel-insan,
Ben dile getirebilirimde...sizin olası karşı fikirlerinizi dile getirebilmeniz için "düzgün" türkçe kullanmanız gerekiyor.
Yazılarınızdan gördüğüm kadarı ile;
Kendinize has bir dil kullanıyorsunuz.
Karşı taraf anlamazsa,umursamıyorsunuz.Ve "senin problemin" tarzı bir yanaşım içindesiniz.
Anlamayan kişiye,anlayacağı türde kelimeler kullanmak yerine,
kendinizi tekrar ediyorsunuz.
Birin birisi ve insan ve insanoğlu ayrımlarını kendi düşünce dünyanızda yaptığınız sınıflandırmaları karşı tarafında algılamsını bekliyorsunuz.Bolca /// kullanarak kelimeleri ardı ardına diziyor...Boncuk yapıyorsunuz.
Oldu/Olmadı şurada ki yazılarımı oku diye birde Link veriyor,insanların tepkilerine neden oluyorsunuz.
Ve açıkcası fikirleriniz sağdan-soldan toplama olup X Y v.s felsefeside uzak-doğu kültüründen ödünç alınmış.
Dişil-Eril algılamalar ve qua yanaşım konusunda kendi prensiblerinize aykırı davranışlar sergiliyor,EGO-centric,yani BEN merkezci bir yaklaşım sergiliyorsunuz.Kendinizi aşmış gibi görüyor ama hiçbirşey bilmediğiniz bilimiyorsunuz.
Ben çok açık konuşan bir insan ve iyi bir gözlemciyimdir.Umarım eleştirilerimi yapıcı ve olumlu algılar ve kemikleşmiş tarzınızı tesfiye edersiniz.
Saygılarımla...