Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 31-08-2010, 14:19
lolepet lolepet isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart kaddafiye kadayıf gibi kızlar yağdı :)

Kaddafi İtalya'yı karıştırmaya bugün de devam etti. Dün hostes ajansının bulduğu 500 genç kızla biraraya gelen, Libya lideri bugün de 200 genç kızla buluştu
Libya lideri Muammer Kaddafi, Roma ziyaretinin ikinci gününde de hostes kızlarla bir araya geldi.Roma’ya dün gelir gelmez hostes kızlardan oluşan 500 kişilik bir gruba konferans veren Kaddafi, ikinci güne de aynı şekilde başladı.

Libya’nın Roma Büyükelçiliği’nin isteği üzerine Hostessweb ajansı tarafından bulunan kızlar, bugün öğle saatlerinde Kaddafi’yle buluşmak üzere otobüslerle Libya Akademisi’ne gittiler.Kaddafi’nin yapacağı konuşmayı dinlemeleri için Libya Akademisi’ne dün 10 otobüsle 500 kız götüren yetkililer, bugünkü buluşma için ise 4 otobüsle yaklaşık 200 kız götürdü.

Çoğunluğu beyaz gömlekli siyah etekli kızlardan oluşan hostesler arasında, 10 kişinin başlarını da kısmen örtmüş olmaları dikkati çekti.

HOSTESLERE 70'ER EURO ÖDENDİ

Libya Lideri Muammer Kaddafi’nin bugün Roma’ya gelişinin ardından Libya Akademisi’nde İslam ve Yeşil Kitap konusunda yapacağı konuşmaya dinleyici olan katılan yaklaşık 500 hostes kıza 70’şer Euro para taahhüdünde bulunulduğu belirtildi.

Buluşmaya katılanlardan edinilen bilgilere göre, adayları seçme işini üstlenen Hostessweb ajansı, ödeme için içerde olup bitenlerin dışarı sızdırılmamasını da şart koştu.

Ancak Roma La Sapienza Üniversitesi’nde hukuk okuduğunu belirten bir genç kız, Libya Akademisi’nden çıkışında içerde yaşananlara isyan ederek, "Şoktayım. İnsanlara bu saçmalıkları dinlemek için para ödenmesi, inanılır şey değil. Bir daha böyle bir şeye katılmak istemiyorum" dedi.

"İÇERİDE YAŞANANLAR TAM BİR SAÇMALIK"

İsmini açıklamayan genç kız gazetecilere yaptığı açıklamada, "Buluşmaya arkadaşlarımdan duyduğum bir haber üzerine katıldım. Bize İslam ve kadın konusunun ele alınacağı kültürel bir sohbet olacağından söz edilmişti. İçerde yaşananlar ise tam bir saçmalıktı" diye konuştu.

Genç kız içeride uzun süre ayakta beklediklerini de belirterek, "Bize hepimiz yerlerimize oturmadığımız sürece Kaddafi’nin salona gelmeyeceği söylendi.

Oysa ayakta olmamızın tek bir nedeni vardı: İçerde herkese yetecek denli sandalye olmaması. İki arkadaşımız ayakta beklemekten fenalaştılar" diye konuştu.

Biz Tanrıyı Oynamazsak Kim Oynayacak?
Alt 31-08-2010, 16:49
sargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sargon sargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Onur Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Acinilasi bir tablo. Avrupa televizyonlarinda da verip duruyorlar. Adam dengesiz, psikolojik sorunlari var. Birilerini islama kazandirirsa tatmin olacagina mi inanmis, artik her neyse. Parayi basiyorlar, manken ajanslarindan genc falan kizlari topluyorlar. Kaddafi'nin önüne diziyorlar. Vatandas Kuran dagitiyor, propaganda yapiyor. Sonra birkac tanesini müslüman yapiyor. Adam, bunlarla tatmin etmis oluyor. Kafir Avrupa'ya iste böyle cihad düzenliyor.

Diktatörün acinacak hallerine Avrupa'lilar gülüyor tabii. Ama tehlikesiz degil. Adam ve kensinden sonra gelecek diktatör adayi olan oglu yine kendisi gibi dengesiz biri. Gecen yil Cenevre'de kaldigi oteldeki Fas'li hizmetcileri dövüp hastanelik ettigi icin Isvicre polisi tarafindan iki gece emniyette tutuldu. Oglanin ilk icraati de degil hani. Daha önce baska yerlerde de önüne geleni dövmüs. Tabii kiyamet koptu. Sen bir diktatör oglunu ve muhtemel yeni diktatör adayini nasil icerde tutarsin. Baba Kaddafi, 2 tane Isvicre'liyi Libya'da tutukladi, bir yila yakin hapiste tuttu. Adamlar Italya'nin arabuluculugu ile salindilar.

Simdi de, psikopat sovlari seyrediyoruz. Hayir, yazdiklari da bir sey olsa bari. 20 yil önce Izmir fuarinda "Yesil Kitap"i bedava dagitilirdi. Kadinlar hep hastadir, akli ve dini o yüzden eksiktir vb. zirvaliklarla dolu birsey.

"Daha önce ben televizyona bakıyordum, şimdi televizyon bana bakıyor
Mısırlı bir gösterici
http://sargon.blogcu.com/
Alt 31-08-2010, 17:36
ExEgoist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ExEgoist ExEgoist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Kapitalizm kendi başının etini yiyor

Haydi Kaddafi klinik bir vakıa...Elinde halkını sömüren italyanlardan arta kala kemikler var...Önüne getirilen kızlara ve onları pazarlayanlara ne demeli?

Parayı bastıran güya "müslüman" kaddafi...

Kızları Satan/Kiralayan büyük ihtimalle Hristiyan...

Hayretle izliyen bir Ateist... Tablo bu.

Geçici bir süre "müslüman" olan modern cariyeler cukkayı cebe indiriyorlar...

Alan memnun-satan memnun...Kaddafi Sahte benlğinde ki derin boşluklara geçici bir süre dolgu yapıyor...
Alt 31-08-2010, 23:18
Alfonso Alfonso isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

banada yağsa keşke
Alt 01-09-2010, 00:14
Nova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Nova Nova isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

ExEgoist´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kapitalizm kendi başının etini yiyor

Haydi Kaddafi klinik bir vakıa...Elinde halkını sömüren italyanlardan arta kala kemikler var...Önüne getirilen kızlara ve onları pazarlayanlara ne demeli?

Geçici bir süre "müslüman" olan modern cariyeler cukkayı cebe indiriyorlar...

Alan memnun-satan memnun...Kaddafi Sahte benlğinde ki derin boşluklara geçici bir süre dolgu yapıyor...
Kapitalizm değilde islam insanı bu hale getiriyor desek nası olur

Ek olarak:

Bütün olan bitene bakıp, gene faturayı kendinden olmayanlara çıkaran "müslüman".

tablo bu

re5pect bro

İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.

Zihin paraşüt gibidir, sadece "açıkken" çalışır.

Benim manevi mirasın akıl ve bilimdir. Atatürk.
Alt 01-09-2010, 00:35
Sangre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sangre Sangre isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Bence bunun 'Kapitalizm'le, 'Müslümanlık'la vs. pek ilgisi yok.. Adam manyağın teki zaten.. Davranışları normal değil.. Gittiği ülkelerde de çadır felan kurup, orada ağırlıyor misafirlerini.. Keza kendi ülkesinde de öyle.

Delidir, ne yapsa yeridir diyorum.
Alt 01-09-2010, 00:39
sargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sargon sargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Onur Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Bence ne kapitalizm, ne de islam Kaddafi'yi bu hale getiren. Adam hasta ve diktatör ruhlu. Sorun bu. Tabii bu Kaddafi'nin sorunu. Bizim sorunumuz ise baska.

Aslinda basta islamcilarin Kaddafi'ye karsi cikmasi gerekirken, hepsinin Kaddafi kutlamalari icin siraya dizildigini görüyorum. Halbuki adam acikca dini keyfi icin kullaniyor. Burda bizim sorunumuza geliyoruz. Bizim sorunumuz bence "amaca ulasmak icin her arac kullanilir" zihniyeti. Halbuki arac cok önemlidir. Insan bunu görmezse, kendi ortak olduguna inandigi bir amac icin digerlerinin yaptigi herseyi kabullenir, carpitir ve hatta kimi zaman kutsar.

Nedense "seytan bati"ya, "hiristiyan bati"ya fatura cikararak isin icinden siyrilmak pek sirin geliyor. Onümüze büyük seytani sürersen, senin kücük seytanlar islerini rahat sürdürür. Iyi ki büyük seytan olamiyorlar, yoksa öne sürecek birsey kalmazdi.

"Daha önce ben televizyona bakıyordum, şimdi televizyon bana bakıyor
Mısırlı bir gösterici
http://sargon.blogcu.com/

Önerilen Siteler