Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 13-09-2010, 14:17
karinca karinca isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart SIKANDAL...Kilictaroglu oy kullanmadi.

Bunun bir izahi var mi?
Kilictaroglu neden oy kullanmadi?
Alt 13-09-2010, 14:29
hercümerç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hercümerç hercümerç isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

bununla ilgili haberler bile çıkmıştı. anlaşılan tiiye almış ondan dolayı dün dumura uğramış.
Alt 13-09-2010, 22:44
deran arin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
deran arin deran arin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Kılıçdaroğlundan boykota destek geldi. =D
Alt 14-09-2010, 00:23
errata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
errata errata isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Elbette ortada bir "skandal" ve skandallar zinciri mevcut. Lakin bunların sorumlusu seksen senedir aynı teraneyi devam ettiren, statüko abidesi şovenist CHP midir? Yoksa, halka dair ne varsa kullanabilen (din, dil, ırk ayrımcılığı, birleştiriciliği, ayrıştırıcılığı, açılımlar vs.) istatistik savaşları, inanç sömürüsü adına heykeli dikilecek konumdaki ve yine şovenizmin bir diğer abidesi AKP midir bu muallak.

Kılıçdaroğlu, mahalle muhtarının, nüfus müdürlüğünün ve polisin garip bir "iş güzarlık ve görev bilinciyle" davrandığını belirtti. Zira haklı olarak "binlerce ölü vatandaşın hala neden seçmen listelerinde yer aldığını" sordu.
Muhtar, biz üç ayda bir bunu zaten sürekli kontrol ediyoruz, etmesek sistem kabul etmez yanıtını verdi. Üzerine vazifeymiş gibi Kılıçdaroğlu dikkat etmeliydi eke eke eki eke gibi bir beyanatta bulundu. İşin gerçekten bir karizma çizme girişimi olduğunu görmemek için sadece ahmak olmak yeterli.

Öte yandan ben bu olayla, AKP'nin ve dolayısıyla Erdoğan'ın halk karşısında karizmayı konuşturmak ve arkaplanı devamlı delikanlı tutumak için çok çalıştığını iyiden iyiye hissettim. Kime nerde ne denmeli, kimle nasıl konuşulmalı vs. Yani anlayacağınız AKP' nin taktik savaşı ve uzun vadeli stratejileri, "ananıda al git" sürecini bile faydaya çevirebilecek nitelikte derinliklidir. (araştırma raporları, istatistik çözümlemeleri, faktör değerlendirmeleri vs.)
Alt 14-09-2010, 05:46
3.yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
3.yol 3.yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Zaman gazetesi bu durumu 6 Agustos'ta konu etmisti. CHP bu haberi yalanlamis ve zaman gazetesini kucuk dusurucu beyanatlarda bulunmustu:

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1013015

Acaba Kilicdarogluna bir komplomu soz konusu ? Cunku bu zaman zarfinda durumu duzeltebilirlerdi .... Hadi Kilicdaroglu cok mesguldu, peki diger CHP uyeleri ? Onun adina bu sorunu halledemezlermiydi ?
Alt 14-09-2010, 13:14
Üye

Ben dün aksam TRT1 Haberlerinde Zaman gazetesi 6 Agustos haberine karsilik Kilictaroglu`nun ne cevap verdigini gördüm. Karsi tarafi arastirmadan haber yapmakla o gün suclayan Kilictaroglu ayni piskinlikle Referandum gecesi önce kimseyi suclamak istemedigini sonra polisin bu durumda suclu oldugunu söyledi.
Siz bir partinin ki; ana muhalefet üstelik CHP genel baskani olacaksiniz, Halkin parasiyla o meydan senin bu benim nutuklar atip millete Hayir diye yeminler ettirecek ve kendiniz ne hikmetse ikametinizden bile haberdar olmayacaksiniz.
Sayin Shibumi hangisi ahmaklik ben anlayamadim, Kilictarogluna inanmak mi, yoksa öteki mi?
-Hangi ülkede kendi yapmak istedigi hatta parti tüzügünde bulunan degisiklikleri sirf iktidar yapmak istiyor diye karsi cikarlar? Uzlasma yoluna gitmez?
-Hangi vatanperver lider yapilmasi gereken yenilige karsi kaybedecegini bile bile ülkesini milyarlara patlayan referanduma sürükler?
-Ardindan kendisine söylendigi halde(1,5 Ay önceden) ve terör örgütünün boykot gibi bir cagrisi varken üstelik bu liderin terör örgütüyle flört ettigi bilinen bir gercekken kalkip oy kullanmaz?
-Simdi ben anasi kimbilir Kilictaroglunu hangi ninnilerle büyütmüstür diye düsünmeyim de kim düsünsün?
Kime inanmak ahmaklik?
Kilictaroglunun bu durumda boykotu destekledigi fikri bende de olusmaya basladi.
O`nun PKK ile ilgisi hususunda bilgisi olan arkadaslar paylasabilirlerse seviniriz.
Alt 15-09-2010, 13:13
Üye

Hu Huuu CHP li inancsiz arkadaslara bir soru yöneltmistim, hala ses soluk yok.
Hangi gercek vatanperver inadina böyle bir lideri destekler?
Bilim, sagduyu nerde?
CHP gercekten vatanperver Türkler tarafindan mi idare ediliyor, yoksa birileri perde arkasindan CHP yi isgal mi etti?

Önerilen Siteler