mailime gelen bir yazı.paylaşmak istedim
Türkiye''nin gündemini hangi ahlak timsali geçinen hokkabazlar belirliyor...
İstanbul, Laleli''deki Tozbey Oteli''nde, 17 Kasım 1996 tarihinde çıkan yangında 3''ü Rus, 15''i Ukraynalı 18 kişi hayatını kaybetmişti. Tesadüfen olay yerine ilk gelenler arasındaydım. Polisler, itfaiyeciler, vatandaşlar canla başla yaralıları taşırken, ekrana şapkasız çıkmayan, aynı zamanda gazetede köşesi de olan haberci "Abi" olay yerine geldi. Otelin dumandan kararmış koridorunun duvarına elini sürüp yüzünü kirletti. Bununla da yetinmedi, söndürme çalışması nedeniyle koridorda oluşmuş kirli suyu üstüne başına sürdü. İnsanların acısını arkasına fon yapıp çekim yapması için kameramanına talimatını verdi. Güya kurtarma çalışmalarında bizzat bulunmuş havası verecek! Olaya şahit olan bir komiser, "Ahlaksız herif, burada bir sürü insan öldü. Film çevirmeye utanmıyor musun?" diye bağırınca hemen sıvışmıştı.
Büyü filminin gala yangınında çekilmiş görüntülerle karşılaştırıldığında nedense herkesin ağız ve burun çevresinde nefes alırken oluşan siyahlaşma onun yanaklarında

Ayrıca yüzün sağ tarafı ve şapka simsiyah T-shirt hala beyaz ... Aslında yangın sırasında orada olmadığını kendisi de bir röportajda söyledi. Ancak yanaklarına sürülmüş o islerle poz verdi.
bununla ilgili resimleri koyamadım ama tahmin edebiliyorsunuzdur.