Öncelikle Merhaba.
Arapça deyimler kullanmak istemiyorum. Yeteri kadar sosyal hayatta doyuyoruluyoruz. Çok kitap okumaktan gözlerim şişti. Seksenbin sayfaya yaklaşıyorum. bunun il başlarda yüde onu romandır, gerisi araştırma. Kuran'ı iki kere okudum. İncil, tevrat, yardılış, karadelik, bigbang, Siyasi, cğrafi,tarihi ve diğerleri. Önceleri Ateist karadaydım. Sonradan Deistliğe karar verdim. Hiç bir din ile alakam yok. Allah veya Tanrı hakkında var olduğuna karar verdiysemde kafamdaki soru işaretini atamadım.
Mantıksal tartışmaya açığım. Allah ve din husunda küfürlere hep karşıyım. Sosyal yaşamımda Ulu orta tartışmak isteyenlerle tartışmaktan kaçındım. Çünkü zor durumda kaldıkları zaman hakaret va şiddetle karşılaştım. Mantıksal veya medeni bir tartışmayı bulamadım.
Turan Dusun'dan da okudum. Şimdilik bu kadar yazıyla yetimek istiyorum. Sohbet ve tatışmalara açığım. Yeter ki medenice olsun. Bu siteyi hazırlayanları kutluyorum..Selamlar.
Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze ; Orda öyle bir isim var ki , Kuldan öte kuldan ziyade. O'nu düşün o'na sığın, O senden öte benden ziyade...