Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 04-10-2010, 01:28
Jolly Jocker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Jolly Jocker Jolly Jocker isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Bir Saçmalık Abidesi: Ülkücü Yemini

Arkadaşlar, internette gezinirken ülkücü yeminine denk geldim. Bunların yemini de varmış. Düşünmeyi fazla sevmediklerinden olsa gerek, yemini bir hayli kısa tutmuşlar. Fakat yine de faşistlerimiz kendilerinden bekleneni yapmış ve kısacık bir metinde bile saçmalamayı başarmışlar. Aktarıyorum;

ÜLKÜCÜ YEMİNİ
''Allah'a , Kur-an'a , Vatana , Bayrağa, Silaha yemin olsun.
Şehitlerim , Gazilerim emin olsun
ülkücü Türk Gençliği olarak , Komunizme , Kapitalizme ,
Faşizme ve her türlü emperyalizme karşı mücadelemiz sürecektir.
Mücadelemiz son nefer, son nefes, son damla kana kadardır.
Mücadelemiz milliyetçi Türkiye'ye, turana kadardır.
ülkücü Türk Gençliği olarak,
Yılmayacağız, Yıkılmayacağız, Başaracağız, Başaracağız,
Başaracağız.
Allah Türk'ü Korusun ve Yüceltsin.
Amin...''

Saçmalık No:1) Ülkücüler faşizme karşıymış!
Halbuki faşizm, aşırı bir ulusçuluk temelinde demokratik düzeni kaldırmak ve baskıcı rejimi kurmaktır(bakınız: TDK'nın faşizm tanımı). Ülkücülerin demokrasiyi ''gominist'' ve ''bölücü''lerin yeşerdiği bir Batı tuzağı olarak gördüğünü, demokrasinin yerine en aşırısından bir ulusçuluğa dayanan baskı düzeni kurmak istediklerini, hatta tüm dünyadaki Türkleri bir bayrak altında toplayıp yeniden Çin seddine dayanmak hülyalarında olduğunu, yani en alasından faşist olduklarını biliyoruz. ''Ya sev ya terket'', ''Dünya Türk olsun'', ''En iyi Kürt, ölü Kürt'tür'', ''Kürt diye birşey yoktur, onlar dağ Türk'üdür'', ''Ya tam susturacağız ya kan kusturacağız'', ''Türkiye Türklerindir'' v.b. veciz ifadelerden de faşistlikleri açıkça görülüyor zaten. Ama eğer gerçekten ve samimiyetle faşizme karşı iseler, kendilerine en yakın köprüden atlamalarını tavsiye ederim.

Saçmalık No:2) Ülkücüler hem kapitalizme hem komünizme karşıymışlar!
Halbuki dünyada iki tane sistem var: Biri kapitalizm diğeri sosyalizm. Üçüncüsü yok ki! Sen ikisine birden nasıl karşı oluyorsun ey şuursuz faşist? Orman hayatına geri mi döneceksin? Yoksa gene Orta Asya'nın bozkırında böcek mi aratacaksın millete? Muhtemelen özel mülkiyete izin veren her düzenin kapitalizm başlığı altına girdiğini ve dolayısıyla milliyetçi ya da dinci ve hatta sosyal demokrat bir düzenin de kapitalizm olduğunu hesap edemeyip neo-liberalizm karşıtlığı ile kapitalizm karşıtlığını karıştırmışlar. Aslında küçük bir araştırma yapsalardı bu hatayı yapmazlardı ama birşeyleri araştırma huyları olsa zaten ülkücü olmazlardı değil mi?

Saçmalık No:3) Amaçlarının ''milliyetçi Türkiye'' ve ''Turanı'' kurmak olduğunu söylüyor, sonra da Allah ve Kuran üzerine de and içiyorlar! Allah'ın veya Kuran'ın Turan birliğinin kurulması yönünde bir emri olduğunu veya Kuran'da Türk milliyetçiliği yapıldığını falan sanıyorlar demekki. Üzerine yemin ettikleri Kuran'ı bile okumamış şuursuzlar! Allah'ın islamda ümmet anlayışını dayatıp milliyetçiliği reddettiğinden haberleri yok!

Saçmalık no:4) Hadi Allah'a, vatana, şehitlere v.s. yemin ediyorsun da silaha yemin etmek neyin nesi oluyor? Silaha yemin edilir mi? Kaldı ki, üzerine yemin ettiğiniz o silahların kaç tanesi Türk yapımı? Mafya dizilerinden gaza gelen Memati özentisi çoluk-çocuk takımını etkilemek için yeminin içine sokuşturmuşlar anlaşılan.

Saçmalık No:5) Ülkücüler emperyalizme karşıymış! Emperyalizmin direktifiyle NATO bünyesinde kurulan komando kamplarında eğitim alarak mı emperyalizme karşı çıkacaklar acaba? Yoksa memleketin pek çok ilinde CIA istihbaratıyla solcu ve Alevilere katliam yaparak mı ''milletin birliğini'' sağlayacaklar? Başbuğ dedikleri şuursuz bizzat ABD'de NATO bünyesinde eğitim almadı mı? Aynı başbuğları, 27 Mayıs müdahelesini yaptıktan sonra ''NATO'ya ve CENTO'ya bağlıyız'' demedi mi?

Saçmalık No:6) ''Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin'' diyorlar.
Yani Allah kendi Arap peygamberini bile korumayacak da Türk'ü koruyacak ha?
Düşmanlık ettiğiniz herhangi bir kesimin karşısına tüm ocağınızı arkanıza alarak değil de teke tek çıkın, bakalım koruyor mu Allah'ınız sizi? Onları koruyanın Arap'ın Allah'ı değil, uşaklığını ettikleri Sermaye sınıfı ve Amerikan emperyalizmi olduğundan bile haberleri yok.

Saçmalık No:7) Güya yemin ediyorlar ama sonunu ''Amin'' diyerek bitiriyorlar. Yemin ile dua arasındaki farkı bilemeyecek kadar beyin hasar görmüş demekki. Geçmiş olsun diliyorum.

Fakat bu eleştirdiğimiz ülkücü yemininin sahte olduğunu herhalde hepimiz farketmişizdir. Çünkü eylemleri, bu yeminle pek bağdaşmıyor. Uzun araştırmalar sonunda ülkücülerin gerçek yeminine ulaştım. Bu çok gizli ve herkesten saklanan, sadece ülkücülerin bildiği bir yemindi. Fakat ben buna ulaşmayı başardım. Ve şimdi size de anlatacağım. Bu yemini okuduğunuzda ülkücülerin aslında yeminlerine son derece sadık olduklarını farkedeceksiniz. İşte aşağıda gerçek ülkücü yeminini aktarıyorum. Buyurun okuyun;

''GERÇEK ÜLKÜCÜ YEMİNİ
Her zaman için emperyalizmin uşaklığını yapacağıma,
Vatan-millet-sakarya diye diye memleketi satacağıma,
Başbuğ dediğim Atatürk'ün altı oku yerine popomdan dokuz ışık uydurup onun peşinden gideceğime,
Piyasayı değişmez bir Allah buyruğu sayacağıma,
Milletimin büyük çoğunluğunu oluşturan işçiler hakkını aradığında gönüllü grev kırıcılık yapacağıma,
Cumartesi annelerini dövüp tutuklu yakınlarını linç ettireceğime,
Milletimi sevdiğimi söyleyip, milletimin içinden farklı düşünen herkesi kıtır kıtır keseceğime,
Normalde potansiyel gominist olarak görüp horladığım işçiler ''şehit'' olunca cenaze törenlerinde şov yapacağıma,
Gayri-müslim ya da gayri-Türk bir 'unsur' gördüğümde satırla dalacağıma,
Etek boyu yeterince faziletli olmayan kızların bacaklarına jilet atacağıma,
Saçı uzun ve sakalı düzgün olmayan erkekleri arkamda 35 kişiyle kıstırıp dayılanacağıma,
Hiçbir zaman tek başıma gezemeyip teke tek kavgaya giremeyeceğime ve bunu bir de 'delikanlılık' olarak sunacağıma,
Reisim ne derse onu yapıp sahip olduğum beyni hiçbir zaman kullanmayacağıma,
Kitap okumayacağıma ve fazla düşünmeyeceğime,
Polat Alemdar, Memati Baş, Yusuf Miroğlu gibi Türk büyüklerini örnek alacağıma,
Bende Türklüğe hakaret ettiği hissi uyandıran herkesi kurşunlayacağıma,
Fakirlik sınırının çok altında yaşayan Türk işçilerinin halini ise ''Türklere hakaret'' olarak görmeyeceğime,
Ocağa aslında sırf arkamı sağlama alıp sağa-sola artistlik yapmak için girdiğimi belli etmeyeceğime,
Beyaz çorap, siyah ceket, kıravatsız gömlek, yumurta topuk bileşenini bırakmayacağıma,
Nefret ettiğim insanlardan neden nefret ettiğime dair hiçbir şeyi merak etmeden nefret etmeye devam edeceğime,
Başbuğum ve reisim benim yerime düşünerek beni düşünme zahmetinden kurtardıkları için onlara hep müteşekkir olacağıma,
Solcu kızlar için, ''Bunlar ataist olduğuna göre önüne gelene veriyodur la!'' diye düşünüp gereğini yapacağıma,
Liseli kızlarla zorla çıkıp, sonra da islam ahlakı üzerine nutuk çekeceğime,
Hiçbir zaman küfürsüz cümle kurmayacağıma,
Türkçe'yi hiçbir zaman doğru düzgün konuşmayacağıma,
Eleştiri ile hakaret arasındaki ayrımı hiçbir zaman anlamayacağıma,
Selamlaşırken kafa tokuşturmak, uyuyan ülküdaşımı kulağına çakmak tutmak suretiyle uyandırmak gibi bilimum öküzlükleri yapmaya devam edeceğime,...

Sadece şehit ya da gazi olduklarında kıymet verdiğim tüm insanlar, Arap'ın Allah'ı, Arap'ın Kuranı, Amerikalının Silahı, NATO'cu başbuğum ve ot çeken reisim üzerine yemin ederim!
Arap'ın Allahı Türk'ü korusun ve öpüp okşasın! Amin.
Auuuuu!...''
Alt 04-10-2010, 02:38
Nerec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Nerec Nerec isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Yok daha neler... Arap'ın Allah'ını geçtim de, öpüp okşasın derken? Ben mi fesatım anlamadım ki..

En sondaki
Auuuuuu! da cuk oturmuş, pek güzel olmuş.

Hadi buyrun kurtlar sofrasına

Bu gün allahı kaç kere skrettin?
Alt 04-10-2010, 23:47
hako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hako hako isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Türk İslam Sentezi bunların değil miydi yoksa yanılıyor muyum ?
Başlarına çalsınlar !

"Önce insan ol, sonra gel. Ben mevlana değilim"
Alt 05-10-2010, 09:32
naper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
naper naper isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Freddie´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
''GERÇEK ÜLKÜCÜ YEMİNİ
Her zaman için emperyalizmin uşaklığını yapacağıma,
Vatan-millet-sakarya diye diye memleketi satacağıma,
Başbuğ dediğim Atatürk'ün altı oku yerine popomdan dokuz ışık uydurup onun peşinden gideceğime,
Piyasayı değişmez bir Allah buyruğu sayacağıma,
Milletimin büyük çoğunluğunu oluşturan işçiler hakkını aradığında gönüllü grev kırıcılık yapacağıma,
Cumartesi annelerini dövüp tutuklu yakınlarını linç ettireceğime,
Milletimi sevdiğimi söyleyip, milletimin içinden farklı düşünen herkesi kıtır kıtır keseceğime,
Normalde potansiyel gominist olarak görüp horladığım işçiler ''şehit'' olunca cenaze törenlerinde şov yapacağıma,
Gayri-müslim ya da gayri-Türk bir 'unsur' gördüğümde satırla dalacağıma,
Etek boyu yeterince faziletli olmayan kızların bacaklarına jilet atacağıma,
Saçı uzun ve sakalı düzgün olmayan erkekleri arkamda 35 kişiyle kıstırıp dayılanacağıma,
Hiçbir zaman tek başıma gezemeyip teke tek kavgaya giremeyeceğime ve bunu bir de 'delikanlılık' olarak sunacağıma,
Reisim ne derse onu yapıp sahip olduğum beyni hiçbir zaman kullanmayacağıma,
Kitap okumayacağıma ve fazla düşünmeyeceğime,
Polat Alemdar, Memati Baş, Yusuf Miroğlu gibi Türk büyüklerini örnek alacağıma,
Bende Türklüğe hakaret ettiği hissi uyandıran herkesi kurşunlayacağıma,
Fakirlik sınırının çok altında yaşayan Türk işçilerinin halini ise ''Türklere hakaret'' olarak görmeyeceğime,
Ocağa aslında sırf arkamı sağlama alıp sağa-sola artistlik yapmak için girdiğimi belli etmeyeceğime,
Beyaz çorap, siyah ceket, kıravatsız gömlek, yumurta topuk bileşenini bırakmayacağıma,
Nefret ettiğim insanlardan neden nefret ettiğime dair hiçbir şeyi merak etmeden nefret etmeye devam edeceğime,
Başbuğum ve reisim benim yerime düşünerek beni düşünme zahmetinden kurtardıkları için onlara hep müteşekkir olacağıma,
Solcu kızlar için, ''Bunlar ataist olduğuna göre önüne gelene veriyodur la!'' diye düşünüp gereğini yapacağıma,
Liseli kızlarla zorla çıkıp, sonra da islam ahlakı üzerine nutuk çekeceğime,
Hiçbir zaman küfürsüz cümle kurmayacağıma,
Türkçe'yi hiçbir zaman doğru düzgün konuşmayacağıma,
Eleştiri ile hakaret arasındaki ayrımı hiçbir zaman anlamayacağıma,
Selamlaşırken kafa tokuşturmak, uyuyan ülküdaşımı kulağına çakmak tutmak suretiyle uyandırmak gibi bilimum öküzlükleri yapmaya devam edeceğime,...

Sadece şehit ya da gazi olduklarında kıymet verdiğim tüm insanlar, Arap'ın Allah'ı, Arap'ın Kuranı, Amerikalının Silahı, NATO'cu başbuğum ve ot çeken reisim üzerine yemin ederim!
Auuuuu!...''

Çok doğru tespitler, izninizle bir kaç arkadaşımla paylaşmak isterim.

bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak,sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz
Alt 06-10-2010, 11:32
Master2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Master2 Master2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Muhtemelen özel mülkiyete izin veren her düzenin kapitalizm başlığı altına girdiğini ve dolayısıyla milliyetçi ya da dinci ve hatta sosyal demokrat bir düzenin de kapitalizm olduğunu hesap edemeyip neo-liberalizm karşıtlığı ile kapitalizm karşıtlığını karıştırmışlar. Aslında küçük bir araştırma yapsalardı bu hatayı yapmazlardı ama birşeyleri araştırma huyları olsa zaten ülkücü olmazlardı değil mi?
İmza.

Not: Freddie dostum, bunca uzun aradan sonra seni tekrar gördüğüm için çok mutluyum. Müsait olduğun bir an özel mesaj yoluyla iletişime geçelim, sağlıcakla kal.

Anlatılan Senin Hikayendir. Karl Marx
Alt 28-10-2010, 01:21
VraeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
VraeL VraeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Aslında mantığa ve 1-2 politik-kavram bilgisine dayalı eleştiri niteliğinde sağlam çalışma olmuş. Msn'deki 3-5 ülkücü lavuğa yollamak lazım bu ve benzeri yazıları (.
Alt 14-04-2018, 20:52
Engse Hohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Engse Hohol Engse Hohol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

"Hasan reisime devrediyorum - Ortam resimden devralıyorum"...

Ülkücü reis Tekin Akça'nın Selçuk Üniversitesi kantinindeki konuşması : Selçuk Üniversitesi kampüsünde, kampüs başkanlığı için devir teslim töreni yapıldı. Kampüsün mülki idare amiri, kampüsün yeni uç beyi, devir teslim töreni sonrası Fuat Ortam reis den Hasan tahsin reis'e geçti.

Tekin Akça; "Selçuk Üniversitesi Türk islam kalesidir. Bunu asla unutulmamalıdır"
bunu asla unutulmamalıdır - ülkücü tekin akça.
Ülkücülerin çomarlığa evrimi akp'lilerden önce başladığını ve hâlen düzgün Türkçe konuşamadıklarını gösterir video.

islamın yıkıma uğraması karşısında müslümanların, el-lah'ı ayakta tutundurabilmek için yalanlar söylemeleri kaçınılmazdır. hohol : aesir

Önerilen Siteler