05-10-2010, 18:26
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Forumlardan Kaldırılan İçeriksiz, Gereksiz ve C/P Başlıklar
Değerli Forum Üyeleri,
Forumlarımızda tartışma üslubunu koruyabilmek, tartışma konusunu ciddi bir seviyede tutabilmek ve kaliteyi koruyabilmek için, tüzüğümüz doğrultusunda bazı başlıkların kaldırılabileceğini, kaldırıldığı takdirde sizlere buradan hangi başlığın hangi gerekçe ile kaldırıldığını ilan edecek bir başlık oluşturduk.
Hepimiz fikirlerimizi paylaşmak, öğrendiklerimizi aktarmak ve öğrenmek için buradayız. Takdir edersiniz ki çoğu başlık, herhangi bir bilgi birikimine dayanmayan, tabiri caizse laf olsun veya ya tutarsa mantığı ile açılıyor. Bu, hem üyelerin sinirlerini geriyor hem de gerçekçi bilgi sunumlarından veya tartışmalardan bizi alıkoyuyor.
Bu tür başlıkların forum kirliliği yaratmaması açısından kaldırılabileceğini ve üyelerimizden bu konuda yardım beklediğimizi belirtiriz.
Saygılarımızla
TDS Yönetim Kurulu
When You Kill A Man, You're A Murderer
Kill Many And You're A Conqueror
Kill Them All And You're A God!
----------------
war is over
(if you want it)
Konu AhbAp tarafından (05-10-2010 Saat 19:38 ) değiştirilmiştir.
|

05-10-2010, 18:29
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
"Muhammed Gizli Biseksüel Ve Efemine miydi?" isimli başlık, ciddi bir içerik sunmaması, konu hakkında karşılıklı saygıya dayanan bir tartışma üslubu oluşturamaması ve bazı üyelerin haklı şikayeti üzerine genel forumlardan kaldırılıp sandık odasına alınmıştır.
Saygılarımla
----------------
war is over
(if you want it)
|

05-10-2010, 22:56
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
"El İlah (Önemli!)" isimli başlık, yazının başka bir linkten ( http://ahmetdursun374.blogcu.com/isl...-dinmi/7144225) olduğu gibi kopyala-yapıştır olarak foruma aktarılması, alıntı kurallarına uyulmaması, link gösterilmemesi gibi nedenlerle TDS Tüzüğünün 42. maddesi uyarınca sandık odasına kaldırılmıştır.
Üyelerimizden başlık açma ve alıntı kurallarına uymalarını, ayrıca benzer konularda başlıklar varsa bu başlıkları değerlendirmelerini rica ediyoruz.
Saygılarımla
----------------
war is over
(if you want it)
|

05-10-2010, 23:17
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
"Göğsü Tomurcuklanmış Huriler" isimli başlık, yazının başka bir linkten ( http://www.sanalda1numara.net/merak-...ani-bakis.html) olduğu gibi kopyala-yapıştır olarak foruma aktarılması, alıntı kurallarına uyulmaması, link gösterilmemesi gibi nedenlerle TDS Tüzüğünün 42. maddesi uyarınca sandık odasına kaldırılmıştır.
Üyelerimizden başlık açma ve alıntı kurallarına uymalarını, ayrıca benzer konularda başlıklar varsa bu başlıkları değerlendirmelerini rica ediyoruz.
Saygılarımla
----------------
war is over
(if you want it)
|

09-10-2010, 19:38
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
"iki ayetle gelen keşif.." isimli başlık, TDS Tüzüğünün 50. maddesinde yer alan "Bilgi amaçlı olmayan, düzey düşüren başlıklara izin verilmeyecektir." hükmü gereğince ve ciddi bir içerik sunmaması, konu hakkında karşılıklı saygıya dayanan bir tartışma üslubu oluşturamaması nedeniyle sandık odasına kaldırılmıştır.
Saygılarımla
----------------
war is over
(if you want it)
|

10-10-2010, 15:50
|
 |
Super Moderator
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
"Bu Site Tarafsız mıdır?" adı ile açılan başlık, genelden yönetim ve moderasyon eleştirisine çanak tutmak amacı ile açıldığı için sandık odasına kaldırılmıştır. Bu girişimde bulunan sayın üyelerin, kendilerine başka bir platformda bulayacakları olanaklar ile beraber sunmuş olduğumuz TD Sitesi Forumlarını, daha demokratik olarak kullanmak yerine; kendi istediklerini yapabilecek bir alan olarak gördükleri gözlemlenmektedir. Bu ve benzeri girişimler, yazarlarına haber verilmeksizin kaldırılacaktır.
Saygılarımızla.
İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.
Zihin paraşüt gibidir, sadece "açıkken" çalışır.
Benim manevi mirasın akıl ve bilimdir. Atatürk.
|

10-10-2010, 19:52
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
"Alternatif Kuran Denemeleri" isimli başlık, TDS Tüzüğünün 46. maddesinde yer alan "İslam Dinine veya Başka Bir Dine, Onun "Peygamberine" Hakaret Etmeyiniz Bu sitenin dinlere karşı bir site olması, ateist veya din karşıtı üyelerimizin İslam'a, Muhammed'e veya başka dinlere hakaret etme serbestisini getirmez. Eleştirmek ve hakaret etmek farklı şeylerdir. Saygı temelinde dinlerin eleştirilmesinden yanayız. Dinlere hakaret içeren yazılara sitemizde yer verilmeyecektir. Böyle yazılar tarafımızdan silinecektir." hükmü gereğince sandık odasına kaldırılmıştır.
Saygılarımla
----------------
war is over
(if you want it)
|

10-10-2010, 20:06
|
 |
Super Moderator
|
|
|
|
"kemalizm hangi yönleriyle anti emperyalist" isimli başlık; "Burjuva ideolojisi olan kemalizm; anti-emperyalist olabilirmi.!?"adında bir başlık olduğu için, konular birlerştirilmiştir. Lütfen başlık açmadan, daha önce açılmışmı diye arama yapınız.
Saygılarımızla, YÖNETİM.
İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.
|

10-10-2010, 20:17
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
"Ezan Okunurken Köpekler Neden Ulur" isimli başlık, hem tekrar bir başlık olması hem de bir cümleden oluşan ve içerik sunmayan bir başlık olması nedeniyle sandık odasına kaldırılmıştır.
----------------
war is over
(if you want it)
|

11-10-2010, 02:42
|
 |
Super Moderator
|
|
|
|
Şu Anda Rüyada Olabilir misiniz? isimli başlık,Tüzüğün 42. maddesinin ihlali (Uzun metinlerin kopyala-yapıştır ile yorumsuz aktarılması) ndan dolayı, sandığa kaldırılmıştır.
|