axzel´isimli üyeden Alıntı
bu anlatılmış olan yazıdan çıkan sonuç: daha önce körelmiş organm olarak lanse edilmiş bulunan örneğin "erkek meme uçları"nın aslında böyle olmadığıdır. yani evrime kanıt olarak gösterilen "körelmiş uzuvlar" hikayesinde ki bu ayrıntı hikayenin bilimsel olarak reddi yazıyor.
|
Erkek memeleri körelmiş organdır ve hiçbir işe yaramazlar. Haberde embriyoda meme uçlarının cinsiyetin gelişiminden önce oluştuğu söylenmiş. Bu bilgi yeni birşey değil ve erkek meme uçlarının körelmiş organlar olduğunun aksi kanıtı değil. Sayın axzel ben bu haberden önce süt veremiyordum, hala da süt veremiyorum. Eğer siz verebiliyorsanız bilelim.
Nasıl böyle bir haberden bu sonucu çıkardığınız hayret verici. Elmalarla armutları karıştırıyorsunuz. Körelmiş uzuvların varlığı evrimin var olduğunu gösterir. Meme uçlarının cinsiyetin oluşumundan önce gelişmesi ise canlılığın evrimsel tarihinde dölleri doyuracak organların ortaya çıkmasının cinsiyetin ortaya çıkmasından daha önce gerçekleştiğini ve eşeysiz üreme ile çoğalan canlıların eşeyli üreme yapan canlılardan daha ilkel olduklarını gösterebilir ancak.
axzel´isimli üyeden Alıntı
erkek meme uçlarının buna kanıt olmayacağını anlatan yazı. ne diyor :
Bu nedenle bu kısmın kaybolması gibi bir durum geçerli değil. Cinsiyet farkını, yani göğüslerin süt verecek şekilde gelişmesini sağlayan ise sadece hormonlar.
|
Okumasını biliyoruz fakat anlamasını bilmiyoruz sanırım. Erkeklerin meme uçlarının varlığı ve embriyolojik gelişim sırasının cinsiyetin gelişiminden önce olması evrimin bir anti tezi değildir. Haberde de bundan bahsedilmiyor zaten.
Eğer iddia edildiği gibi "tasarlayan" bir tanrı insanı yaratmış olsaydı, meme uçlarının gelişimi cinsiyetin gelişiminden sonra yapabilirdi, hiçbir memeli ailesinde erkek memesi gibi gereksiz bir organ varolmazdı, erkeklerin meme kanserine yakalanma riski %1 den %0 a düşer, jinekomasti gibi rahatsızlıklar görülmezdi.
Saygılar,