Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 02-01-2011, 16:56
hackercesur hackercesur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Muhammed Kapınızı Çalsa Ne Yapardınız ?

Dinciler tarafından hazırlanmış böyle bir video izledim ve çok güldüm doğrusu. Fakat kapıyı suratına kapatmadan önce bir madalya takardım ona 1.5 milyar insanı inandırmayı başarabildi diye...

Peki şuan ziliniz çalsa ve kapıyı açtığınızda muhammed gelse tepkileriniz neler olurdu ?
Alt 02-01-2011, 17:07
AhbAp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AhbAp AhbAp isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Son zamanlarda forumda bu tip başlıklarda bir artış var. "Allah'la konuşsanız ne derdiniz?", "Muhammed kapıyı çalsa ne yapardınız?", "Musa denizi yarsa aradan geçer miydiniz?", "İsa önünüzde bir ölü diriltse kafayı yer miydiniz" gibi başlıkları lütfen din forumlarında açmayınız. Zira bu forum alanlarında konuşmaya çalıştıklarımızla, bu gibi başlıkların hiçbir alakası yok.

Başlık cafeye taşınmıştır.

When You Kill A Man, You're A Murderer
Kill Many And You're A Conqueror
Kill Them All And You're A God!

----------------

war is over
(if you want it)
Alt 02-01-2011, 17:32
´ Just!ce ` ´ Just!ce ` isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

AhbAp´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"Allah'la konuşsanız ne derdiniz?"
Allahmısın bee! derdim
Alt 02-01-2011, 19:10
onurmusa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
onurmusa onurmusa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

hackercesur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki şuan ziliniz çalsa ve kapıyı açtığınızda muhammed gelse tepkileriniz neler olurdu ?
Hoş geldin derdim(kapıyı çalmışsa misafirimdir)

Aç mısın derdim(açsa yemek hazırlamak lazım, ayıptır, adam taa Medine'lerden kalkıp gelmiş)

Pes sever misin derdim("2011'de paslar zor hacı ya" derse sevindirik olurdum)

Sonra peste yenilince çirkefleşirdim("kol basmıyor oğlum kol basmıyor, al bak" derdim)

Arada da sohbet sırasında sorardım abi kitap iyi güzel de bazı ayetler olmamış be derdim(ortam gerginleşirse, "şaka lan şaka" diyip alttan alır, "o değil de kılıçdaroğlu napar sence" diyerek konuyu değiştirirdim).

Savaşlar, cariyeler, köleler cık cık cık yanlış yaptın yakışmadı derdim(eğer üzülürse umarsızca sarılır, başımı omzuna koyardım).

Arada sinsi gibi göz ucuyla keserdim tavırları hareketleri normal mi diye(normalse foruma gelip "Muhammed'le konuştum, haberler iyi" geyiği yapardım. Yok normal değilse "abi ben bi bakkala kadar gideyim" diyip Şener Şen koşuşuyla, topuklarım arkama vura vura kaçardım).

"Cebrail'i de çağırsana ya, tabu oynarık" gibi sıradışı bir teklifte bulunurdum(umursamazsa, "ehe ehe ne adamım ya ehe" diyip işi pişkinliğe vururdum).

Gece olunca da yataklarımızı hazırlardım(kendi yatağımı ona verir ben de yerde yatardım. Ee tabi oğlum adamda o kadar cariye var belki birini bize... öhöm yani eee "herkese iyilik" tabi benim felsefem).

Işığı kapatmadan önce "abi sahi, görüşüyo musunuz hala Ayşe'yle" diyip özel konulara dalardım("hiç açma usta o konuyu" derse "abi bırak yea sana göre değildi zaten, sana hatun mu yok" derdim. Hüzünlendiğini fark edince de "zaten elde vardı on tane hatun, e Ayşe gitti. Kaldı mı dohuz!" şeklinde yersiz bir espri yapardım).

Sabah kalktığımda Muhammed'i bıraktığım yerde bulamazsam, hele hele yatak hiç açılmamış gibi düzgünse, geldiğine dair hiçbir iz yoksa bir Mariachi eşliğinde "lay lay lom galiba sana göre sevmeler, hopa şinanay galiba sana göre sevilmeler"i dinler ve şarkının koptuğu anda Muhammmeeeeddddd nerdesiiiinnnnnn diye bağırırdım yaşlı gözlerle(tam o an banyodan çıkıp "ne bağırıyon lan manyak mısın nesin" derse gözyaşlarımı siler, "hadi çık aga ya ben de gircem iki saattir bekliyom burda" der ve içimden de eklerdim "kedi canını senin")

"Özgürlüğün en büyük düşmanı, halinden memnun olan kölelerdir" Spartacus

Konu onurmusa tarafından (02-01-2011 Saat 19:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: imlâ
Alt 02-01-2011, 21:06
ALKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ALKA ALKA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Geride bırakmış ve arayış içinde olacağını düşünerek hemen hırkasının, sakalının ve diğer kutsal emanetlerinin yerinin nerede olduğunu söyler, bir güzel yol tarifi yapardım...Bir de kibarca ateist olup olmayacağını sorardım. Kabul etmezse hidayete erişmesini dilerdim.
Alt 02-01-2011, 21:47
oguzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
oguzay oguzay isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Kendisinden: Kur'an'dan ayet numaralarini vererek, 8-10 tane ayet okumasini isterdim. Bende elime Kur'an'i alip, takip ederdim; acaba dogru mu okuyor diye.
Alt 02-01-2011, 23:48
´ Just!ce ` ´ Just!ce ` isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Basic´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendisinden: Kur'an'dan ayet numaralarini vererek, 8-10 tane ayet okumasini isterdim. Bende elime Kur'an'i alip, takip ederdim; acaba dogru mu okuyor diye.
Muhtemelen bilemeyecektir.Ölümünden kaç yıl sonra kitap haline geldi kuran ?
Alt 03-01-2011, 04:47
necip12 necip12 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Hayrola hacıı derdim hangi rüzgar attı diyee sorardım
O da ayşee eve almadı derdi herhalde
bende çocuk haklı derdim sen gitt aksaraylarda sabaha kadar gez eğlen bacak kadar çocuğu evde bi başına beklet ondan sonra beni eve almadı dee derdim ve bende onu eve almazdım gitt parkta yatta aklın başına gelsin derdim.
Ardından da eklerdim inşallah tinerciler kovalar senii!!!!
Alt 03-01-2011, 13:14
AhbAp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AhbAp AhbAp isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Yukarıda da belirttim, bu gibi anlamsız başlıkları ve soruları anlamıyorum. Pek eğlenceli de bulmuyorum.

Ama şimdi cevapları okuyunca daha da garipsedim.

14 yy. önce yaşamış biri gelip kapınızı çalsa, hele ki bu kişinin bir de peygamber olabileceği gibi bir iddia varsa, önünde secdeye kapanıp imana gelmekten başka şansınız olur muydu?

Yukarıdaki cevaplarda yer alan şeyleri yapmak biraz Güven-Özveri-Tecrübe isterdi bu durumda.

When You Kill A Man, You're A Murderer
Kill Many And You're A Conqueror
Kill Them All And You're A God!

----------------

war is over
(if you want it)
Alt 03-01-2011, 13:23
mhmd mhmd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

14 yy. önce yaşamış biri gelip kapınızı çalsa, hele ki bu kişinin bir de peygamber olabileceği gibi bir iddia varsa, önünde secdeye kapanıp imana gelmekten başka şansınız olur muydu?

İnsan moderatör de olabilir lakin SÜPER olması bazı zeka parıltılarına mahkümdür.

Sn. AhbAp'ı canı gönülden kutlarız.
İnsan ateist olabilir lakin bu cevap için ayrıca dürüst bir vicdan, açık bir akıl ve keskin bir mantık da olmalıdır.

Saygı, herşeyden önce...

Önerilen Siteler