hackercesur´isimli üyeden Alıntı
Peki şuan ziliniz çalsa ve kapıyı açtığınızda muhammed gelse tepkileriniz neler olurdu ?
|
Hoş geldin derdim(kapıyı çalmışsa misafirimdir)
Aç mısın derdim(açsa yemek hazırlamak lazım, ayıptır, adam taa Medine'lerden kalkıp gelmiş)
Pes sever misin derdim("2011'de paslar zor hacı ya" derse sevindirik olurdum)
Sonra peste yenilince çirkefleşirdim("kol basmıyor oğlum kol basmıyor, al bak" derdim)
Arada da sohbet sırasında sorardım abi kitap iyi güzel de bazı ayetler olmamış be derdim(ortam gerginleşirse, "şaka lan şaka" diyip alttan alır, "o değil de kılıçdaroğlu napar sence" diyerek konuyu değiştirirdim).
Savaşlar, cariyeler, köleler cık cık cık yanlış yaptın yakışmadı derdim(eğer üzülürse umarsızca sarılır, başımı omzuna koyardım).
Arada sinsi gibi göz ucuyla keserdim tavırları hareketleri normal mi diye(normalse foruma gelip "Muhammed'le konuştum, haberler iyi" geyiği yapardım. Yok normal değilse "abi ben bi bakkala kadar gideyim" diyip Şener Şen koşuşuyla, topuklarım arkama vura vura kaçardım).
"Cebrail'i de çağırsana ya, tabu oynarık" gibi sıradışı bir teklifte bulunurdum(umursamazsa, "ehe ehe ne adamım ya ehe" diyip işi pişkinliğe vururdum).
Gece olunca da yataklarımızı hazırlardım(kendi yatağımı ona verir ben de yerde yatardım. Ee tabi oğlum adamda o kadar cariye var belki birini bize... öhöm yani eee "herkese iyilik" tabi benim felsefem).
Işığı kapatmadan önce "abi sahi, görüşüyo musunuz hala Ayşe'yle" diyip özel konulara dalardım("hiç açma usta o konuyu" derse "abi bırak yea sana göre değildi zaten, sana hatun mu yok" derdim. Hüzünlendiğini fark edince de "zaten elde vardı on tane hatun, e Ayşe gitti. Kaldı mı dohuz!" şeklinde yersiz bir espri yapardım).
Sabah kalktığımda Muhammed'i bıraktığım yerde bulamazsam, hele hele yatak hiç açılmamış gibi düzgünse, geldiğine dair hiçbir iz yoksa bir Mariachi eşliğinde "lay lay lom galiba sana göre sevmeler, hopa şinanay galiba sana göre sevilmeler"i dinler ve şarkının koptuğu anda Muhammmeeeeddddd nerdesiiiinnnnnn diye bağırırdım yaşlı gözlerle(tam o an banyodan çıkıp "ne bağırıyon lan manyak mısın nesin" derse gözyaşlarımı siler, "hadi çık aga ya ben de gircem iki saattir bekliyom burda" der ve içimden de eklerdim
"kedi canını senin")