Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 11-01-2011, 02:36
Firestorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Firestorm Firestorm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Anime ve manga tavsiyeleri

Kişisel olarak anime izlemeyi severim fazla izlemesemde bir iki tane sürekli takip ettigim anime vardır. Acaba sizin izlediginiz anime var mı varsa neler

Anime olarak Naruto, Hellsing, Shaman king ve Bleach'i öneririm kesinlikle..

Manga olarak sadece Narutonun mangasını okudum o konuda da tavsiyelerinize bakıcam
Alt 11-01-2011, 02:43
EL_AkSa_ŞeHidLeRi EL_AkSa_ŞeHidLeRi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

gülmekten geberdiğim bir anime

Alt 11-01-2011, 02:47
Astur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Astur Astur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Death Note, Fullmetal Alchemist ve elbette One Piece(avatardan da görülebileceği üzere favorim). Film olarak 'Tonari no Totoro' gibi Miyazaki klasiklerini tavsiye ederim, onlar dışında da şunları önerebilirim:

http://www.imdb.com/title/tt0095327/
http://www.imdb.com/title/tt0113568/

A skeptic is one who prefers beliefs and conclusions that are reliable and valid to ones that are comforting or convenient, and therefore rigorously and openly applies the methods of science and reason to all empirical claims, especially their own. A skeptic provisionally proportions acceptance of any claim to valid logic and a fair and thorough assessment of available evidence, and studies the pitfalls of human reason and the mechanisms of deception so as to avoid being deceived by others or themselves. Skepticism values method over any particular conclusion.
–Dr. Steven Novella, The New England Skeptical Society
Alt 11-01-2011, 02:54
Kıdemli Üye

Astur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Death Note, Fullmetal Alchemist ve elbette One Piece(avatardan da görülebileceği üzere favorim). Film olarak 'Tonari no Totoro' gibi Miyazaki klasiklerini tavsiye ederim, onlar dışında da şunları önerebilirim:

One Piece'e ilerleyen zamanlarda başlamayı düşünüyorum bi site var animeou büyük ihtimal biliyorsunuzdur ordan takip ediyorum baya uğraşıyorlar bu konularda

Filim olarak How to Train Your Dragon derim bende

http://www.imdb.com/title/tt0892769/
Alt 11-01-2011, 03:05
Astur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Astur Astur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Firestorm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
One Piece'e ilerleyen zamanlarda başlamayı düşünüyorum bi site var animeou büyük ihtimal biliyorsunuzdur ordan takip ediyorum baya uğraşıyorlar bu konularda
Ben www.animecrazy.net'ten izledim hepsini. Dizi HD yayımlanmaya başladıktan sonraki tüm bölümleri HD, İngilizce altyazılı yüklemişler. Orada sorun olursa www.watchop.com da güzel. Bu arada dile kolay şimdilik 480+ bölüm, yani başlamadan önce iyi düşün, çok kötü bağımlılık yapar. Çıtan da çok yükselir, başka bir şey izlemezsin, izleyemezsin!

Filim olarak How to Train Your Dragon derim bende

http://www.imdb.com/title/tt0892769/
How to Train Your Dragon güzeldi evet. Toy Story 3 keza; ama bunlar anime sayılıyor mu? Benim bildiğim anime Japon şeysi.

A skeptic is one who prefers beliefs and conclusions that are reliable and valid to ones that are comforting or convenient, and therefore rigorously and openly applies the methods of science and reason to all empirical claims, especially their own. A skeptic provisionally proportions acceptance of any claim to valid logic and a fair and thorough assessment of available evidence, and studies the pitfalls of human reason and the mechanisms of deception so as to avoid being deceived by others or themselves. Skepticism values method over any particular conclusion.
–Dr. Steven Novella, The New England Skeptical Society
Alt 11-01-2011, 03:16
Kıdemli Üye

Ben www.animecrazy.net'ten izledim hepsini. Dizi HD yayımlanmaya başladıktan sonraki tüm bölümleri HD, İngilizce altyazılı yüklemişler. Orada sorun olursa www.watchop.com da güzel. Bu arada dile kolay şimdilik 480+ bölüm, yani başlamadan önce iyi düşün, çok kötü bağımlılık yapar. Çıtan da çok yükselir, başka bir şey izlemezsin, izleyemezsin!

How to Train Your Dragon güzeldi evet. Toy Story 3 keza; ama bunlar anime sayılıyor mu? Benim bildiğim anime Japon şeysi.
Biliyorum animasyon o ama EL_AkSa_ŞeHidLeRi animasyon örnegi verince yazınca arada bende atladım biraz o detayı
Alt 11-01-2011, 03:39
´ Just!ce ` ´ Just!ce ` isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Hellsing üstüne tanımam ben
Alt 15-01-2011, 17:46
what's_real what's_real isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Smile

Ben de kucuklugumde izledigim bir cizgidiziyi animsayiverdim simdi, kanimca cok baglayici,surukleyici bir cizgide ilerliyor icerigi, yetimhanede buyuyen bir kiz cocugunun gelisim surecinde yasadigi olaylar tablete alinmis.
Bu cizgi dizinin adi Adi Candy White idi, bir de acilis introsu vardi, aynen soyle:

Bu tarzdan hoslananlara tavsiye edebilirim.
Alt 15-01-2011, 18:01
milomanara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
milomanara milomanara isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Bu kategoriye girer mi bilmem ama ben Avatar: Son Hava Bükücü'nün hastası, postası, hayranı, delisiyim! Bugüne kadar en keyifle izlediğim animasyondur kendisi. Dalai Lama'dan araklama Avatar karakteri ile, doğu dinlerinin denge, reenkarnasyon, karma öğretilerini dantel gibi işleyen müthiş eğlenceli çalışma:

Resmi sayfası
IMDB sayfası
Wikipedi Sayfası

Alt 27-11-2012, 23:06
Kıdemli Üye

Şu Death Note'tu izliyorum da gerçekten güzel bir anime serisi...

Dinlerin doğru tarafları da vardır; Mesela Hristiyanlık İslamiyetin, İslamiyet de Hristiyanlığın yanlış olduğunu iddia eder.

Önerilen Siteler