Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 02-03-2011, 14:37
endulus endulus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Protesto ediyorum

Merhabalar.. Bu başlıkta benim köşem olsun. Burada içimi döküp günlük aklıma gelen zorlukları protesto etmek istiyorum. İlk aklıma gelenler şunlar:

Libya' yı güney amerikada, Türkiyeyi doğu anadolu kıtasında zanneden, bazıları hala dünyayı düz zanneden, ateizmle atatürkçülük zanneden bir halka hukuk profosoru eğitimi vermiş gibi anayasa referandumu yapan meclisi protesto ediyorum.

Hergün 30 dakika bizi beklettikten sonra dolu olduğu için almayan ve bir 30 dakika daha bekleten dolmuş şöförlerini ve bu durum karşısında kucak kucağa gitmekte olup sesini çıkarmayan ve bunu allahın bir lutfu sayan koyun sürüsünü protesto ediyorum.

Kadın erkek eşit sayılan bir toplumda dava sonucu iki tarafı da suçlu görmesine rağmen bana erkek olduğum için tazminat ödettiren hakimi ve hukuk sistemimizi ve bundan en çok güzel faydalanan ve kendisinden nefret eden bir kişnin parasını alıp yiyecek kadar onursuz olan eski eşimi protesto ediyorum.
Alt 02-03-2011, 15:51
isra isra isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

endulus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Libya' yı güney amerikada, Türkiyeyi doğu anadolu kıtasında zanneden,
Doğu anadolunu kıta zanneden kendini...
Alt 02-03-2011, 16:52
Üye

Doğu anadoluyu benim değil vatandaşın kıta zannettiğini anlayamayan israyı da protesto ediyorum.
Alt 02-03-2011, 17:02
isra isra isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Biz de yedik.

Libya' yı güney amerikada, Türkiyeyi doğu anadolu kıtasında zanneden,
Halk öyle sanıyor olabilir ama ,"Doğu anadolu kıtasında zanneden" ifadesi size ait. şöyle olsaydı? Türkiye'yi doğu anadolu kıtasında ve doğu anadoluyu kıta zanneden" demiş olsanız haklıydınız. Libya'yı güney amerika'da demeniz zaten meselenin halkın ülkelerin yerlerini bilmediğini eleştirdiğinizi gösterir. Cümlenizin birinci kısmı "halk ülkelerin hangi kıtada olduğunu bilmiyor" derken, ikinci yarısının "halk kıtaların neler olduğunu bile bilmiyor" manasına gelmesi demektir ki bu durumda aralarına virgül koyup aynı yüklemle bağlayamazsınız. Ya birinci cümleciği tamamlayıp cümle yapmanız lazımdı; ya da cümlenin ardından "ve anadoluyu kıta zanneden" demeniz gerekirdi. Şu halde eleştirdiğiniz insanlardan farkınız yoktur. zaten olsaydı , koyun yerine koyduğunuz o insanların neden eleştirmiyorlar dediğiniz dolmuş şoförünü forumda değil, UKOME denilen birime şikayet etmeniz gerektiğini de bilirdiniz.
Alt 02-03-2011, 17:13
allame
Üye Değil

isra´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz de yedik.

Halk öyle sanıyor olabilir ama ,"Doğu anadolu kıtasında zanneden" ifadesi size ait. şöyle olsaydı? Türkiye'yi doğu anadolu kıtasında ve doğu anadoluyu kıta zanneden" demiş olsanız haklıydınız. Libya'yı güney amerika'da demeniz zaten meselenin halkın ülkelerin yerlerini bilmediğini eleştirdiğinizi gösterir. Cümlenizin birinci kısmı "halk ülkelerin hangi kıtada olduğunu bilmiyor" derken, ikinci yarısının "halk kıtaların neler olduğunu bile bilmiyor" manasına gelmesi demektir ki bu durumda aralarına virgül koyup aynı yüklemle bağlayamazsınız. Ya birinci cümleciği tamamlayıp cümle yapmanız lazımdı; ya da cümlenin ardından "ve anadoluyu kıta zanneden" demeniz gerekirdi. Şu halde eleştirdiğiniz insanlardan farkınız yoktur. zaten olsaydı , koyun yerine koyduğunuz o insanların neden eleştirmiyorlar dediğiniz dolmuş şoförünü forumda değil, UKOME denilen birime şikayet etmeniz gerektiğini de bilirdiniz.
alkışş
Alt 02-03-2011, 17:45
Psiko Psiko isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Doğu anadoluyu benim değil vatandaşın kıta zannettiğini anlayamayan israyı da protesto ediyorum.

Sayın isra ;

Büyük bir ihtimal,
star tv muhabirinin sorduğu soru ve aldığı cevapları seyretmemişiniz.
Endulus arkadaş doğru söylüyor.
Çünkü "Doğu Anadolu kıtası" lafı endulus arkadaşın bir gafı değil,bir vatandaşımızın star tv muhabirine verdiği cevaptır.
İsterseniz bunu da yemeyebilirsiniz,
ancak işin gerçeği bu

Kendin için istemediğini,başkaları için de isteme.
Alt 02-03-2011, 19:22
Üye

allame´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
alkışş
Sazan mevsimindeyiz sanırım.

http://www.timsah.com/Libya-nerede-V...or/erdrM4Gs75a

isra, en azından bir sazan yeseydik.
Alt 02-03-2011, 21:56
VraeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
VraeL VraeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

http://www.turandursun.com/forumlar/...929#post367929
Alt 03-03-2011, 02:08
Lynx Lynx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Televizyonlarda ciplak karilar cikiyor ! ( sözde dansözler , erotik film sahneleri , magazinlerdeki sanatciler , film geregi yari acik secik giyenen kadinlar ) diye yok bilmem ahlakimizi bozuyor günahdir diye evlerinde TV yi hic acmayanlari protesto ediyorum !

Isra ve allame gibi arkadaslarin hic degilse saat 18 den 17 bazende 19 dan 20 ye kadar türkiyede yayinlanan haberlerden haberleri olurdu ! Sonrada cikipda bu laf size ait diyen arkadasindada alkislayan olmaz di !!

Cahillik diz boyu tavan yapti !!!

Bu toprakta bir kalp çarpar hakkın bilimin aşkına
Bir kalp çarpar her bedende Cumhuriyet uğruna
Bir çarpar ki hep ileri Mustafa Kemal adına
Öyle çarpar ki ritmine cümle alemler aşina
Alt 03-03-2011, 02:29
murted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
murted murted isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Ben de aynalı sazan balıklarını protesto ediyorum, bizim oradan hiç geçmiyorlar.

No Religion No Cry

Ateizmi Anlamak için tıkla!

Önerilen Siteler