Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 07-03-2011, 23:29
Jolly Jocker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Jolly Jocker Jolly Jocker isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Bloglar Kapatılmaya Başlandı

Birkaç tane blogum var. Bugün en eski olanına, yani arşiv görevi de gören ana bloguma(kabus-valerie.blogspot.com) girdiğimde kırmızı ve kocaman harflerle ''Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir'' yazıyor. Hangi mahkeme, ne gerekçeyle ve hangi kararla engellemiş belli değil! Hiçbir açıklama yok. Anlaşılan kendini mahkeme gibi gösterme derdindeki dinciler tarafından bir saldırıya uğradım.

Fikir özgürlüğüne tahammülü olmayan dinci faşistler şunu iyi bilsin ki blog kurmak iki dakikalık iş ve her yazım kendi özel arşivimde saklıdır. Kapattığınız her blog için iki yeni blog kurarım. Kurdum da. Onları kapatırsanız dört blog kurarım. Bunu böyle bilin.

Başka mağdurlar var mı? Bunlarla mücadele etmek için neler yapılabilir?
Gelin birlikte düşünelim...
Alt 07-03-2011, 23:52
Evren34 Evren34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Dns ayarlarını : 208.67.222.222
208.67.220.220

yaparsan görebilme şansın vardır belki
Alt 07-03-2011, 23:55
allame
Üye Değil

8.8.8.8 de çalışıyor.
Alt 07-03-2011, 23:56
allame
Üye Değil

bu devirde dns kullanmayan varmı sanki Allah aşkına.
youtube musun ki yasaklanıyorsun
Alt 08-03-2011, 00:01
allame
Üye Değil

Bir şey soracam.
siz dinsiz'siniz. kendinizi dinsiz olarak tanımlıyorsunuz. biz de size "dinsiz" diye hitap ediyoruz çünkü siz kendinizi dinsiz olarak tanımladığınız için.

peki; bizler kendimizi müslüman olarak tanımlıyoruz, yazılarınızda her ne kadar "dinci" de deseniz, bununla muhafazakar insanların bir kısmını kastettiğiniz anlaşılmaktadır. peki insanlara neden onların istedikleri şekilde değil de, kendi istediğiniz şekilde lakaplar takıyorsunuz? sizde başkalarına lakap takma hastalığı mı var?

ben müslümansam, bana "müslüman" demen lazım, eğer kendimi öyle tanımlıyorsam.

birisi kendisini "ferrari" diye tanıtıyorsa, sen gidip de adama "yok sen ayısın" dememen lazım. çünkü adam sana kendisini öyle tanıtıyor. sen de kendini "mazda" diye tanıtabilirsin.

ama sen kendini "katır" diye tanıtırken karşındaki aşağı kalmıyor ve "ben o zaman ferrariyim" diyorsa tutupd a senden geri kalsın diye ona "yok sen eşeksin" dememen lazım. çünkü olur ki bu sefer de o altta kalmamak için "ben eşeksem sen de..." diyebilir ve karşılıklı üzülerek durursunuz.

esasında insanları ya da grupları kendi isteklerinin dışında isimlendirmek bir kişilik bozukluğu göstergesidir, bundan kaçınmak gerekir. bu karşılıklı saygının bir gereği olmalıdır.
Alt 08-03-2011, 00:03
Estiva Estiva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

blogspot.com mahkeme kararıyla tamamen kapatıldı. Haliyle ona bağlı tüm bloglar da yasak kalkıncaya kadar çalışmayacaktır. Hatta bazı google servisleri de yasaktan etkilendi.

Telekomumuz, internette terör estirmeye devam ediyor. Bir iki paralı firmanın çıkarlarına ters düşen koca koca site ve servisler (blogspot, youtube vb.), bu firmaların başvurusu üzerine şak diye kapatılıyor. blogspot.com üzerinde açılan bazı bloglarda yayın hakları ligtv'ye ait olan maçlar yayınlanıyor diye, blogspot ve otomatikman ona bağlı milyonlarca blog kapatıldı. Çözümü proxy siteler kullanmak (örn: surfzulu.com) veya yukarda arkadaşların verdiği dnsleri girmek.
Alt 08-03-2011, 00:10
allame
Üye Değil

tamam. sayın freddie,
bu vesileyle verdiğiniz adrese göz attım ve görüşlerinizi okuma fırsatı buldum
anladığım kadarıyla islamdaki sevgi yoksunluğu sizi inançsızlığa sürüklemiş.
ben diyorum ki, hristiyanlığı denediniz mi?
aslında islamla aralarında sonuç itibariyle fazla fark yoktur, ancak hristiyanlıktaki varsayım olarak hem tanrı hem de isa daha şefkatli ve daha ılımlıdır.
şimdi bakın, ne kadar güvenilir biri olduğum tartışmalı oldu. ancak bu, sadece bu forum için geçerlidir. burası çok karışık ve enformasyon kirliliği had safyada (her kafadan ayrı ses çıkıyor). siz beni dinleyin, forumlarda binlerce yazılarım var ve halden anlarım.

eğer hristiyanlar "Allah üçün 3.südür" dememiş olsalardı, muhtemeldir ki bugün hepimiz hristiyan olarak devam ederdik. ancak, hristiyanların bu hatası nedeniyle Allah yeni bir kitap indirmiş ve insanlara "haddini bildirmiştir."
bunu kabul etmek durumunda değilsiniz. hristiyanlık da Allahı var sayar ve benim anladığım kadarıyla onda da kurtuluş vardır. üstelik sevgiye dayanır. ben samimi bir müslümanım ancak, size islamı değil, hristiyanlığı öneririm.

bence denemelisiniz.

saygılarımla.
Alt 08-03-2011, 00:12
Ascendent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ascendent Ascendent isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Bu mesajıma etiketlediğim hosts.zip dosyasının içindeki "hosts" adlı dosyayı
"C:\Windows\System32\drivers\etc" dizinine atıyorsun.

ek olarak bir de dns adresini open dns ile değiştiriyorsun.

open dns ip adresleriı: 208.67.222.222, 208.67.220.220

Bu ikisini yaptıktan sonra Telekomikasyon daire başkanlığı isterse ağzıyla kuş tutsun yine de senin girebileceğin hiçbir siteye karışamaz.
Alt 08-03-2011, 01:34
Astur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Astur Astur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Blogun birinde izinsiz Lig TV yayını yapılmış diye Google bloglarının hepsi kapatılmış sanırım, Türk yargısı yine yapacağını yaptı.

A skeptic is one who prefers beliefs and conclusions that are reliable and valid to ones that are comforting or convenient, and therefore rigorously and openly applies the methods of science and reason to all empirical claims, especially their own. A skeptic provisionally proportions acceptance of any claim to valid logic and a fair and thorough assessment of available evidence, and studies the pitfalls of human reason and the mechanisms of deception so as to avoid being deceived by others or themselves. Skepticism values method over any particular conclusion.
–Dr. Steven Novella, The New England Skeptical Society
Alt 08-03-2011, 01:40
Jolly Jocker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Jolly Jocker Jolly Jocker isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Tüm blogspotların kapatıldığı falan yok. Başka üç tane daha blogum var, üçü de çalışıyor.

Önerilen Siteler