taylan´isimli üyeden Alıntı
Öncelikle "ARAFORM" tanımı bir kere çok antropik ve kullanılması aslında saçma bir terim. Nedir araform? Kimle kimin arasındaki form araformdur?
Ben bir önceki nesille bir sonraki nesil arasında bir ara formum. Paleontoloji bunu genel bir özeti belirlemek için tanımlıyor. Mesela tiktaalik sudan karaya geçişte sadece bir basamağı temsil ediyor. Belli ki bir çok birey yaşamış ve bunlardan bir kaçını bulabildiğimiz için ARAFORM diyoruz. Öyle ya bu canlılara bu ismi biz veriyoruz halbuki onların hepsi bir dönem yaşamış bağımsız türlerdi.
|
Elimizde bir zincir var, adım adım yeni halkalar ekliyoruz. 23'üncü halkadayız. 23'üncü halka son halka. Aradan biraz zaman geçiyor, ekleye ekleye 30'uncu halkayı ekliyoruz. Böylece bir zamanlar zincirin son halkası olan 23'üncü halka, ara halka oluyor.
Bizlerde şuan evrimin bir parçasıyız.
Evrim ilerledikçe halka sayısı artıcak.
Böylece biz de bir gün ara halka olacağız.
İlerleyen yüzyıllarda, son halkalar soracaklar, "ara form-ara halka gösterin bize" diye.
Bilim halkaları çıkıp toprağın altında buldukları bilgisayarlardaki allamenin td sitesindeki yorumlarını gösterecekler "aha işte ara form diye".
Fakat dinci halkalar inanmayacak, şeytan koydu o yorumları toprağın altına insanları kandırmak için diyecekler...
Bu böyle sürüp gidecek...