Mistizim-Ezoterizm-Okültizm konulu, eleştiri temelli bir forum açılmasını öneriyorum.
Türkiyedeki ezoterik-okült-gnostik-mistik-hermetik cemiyetlerden, türkiyedeki bu dallardaki önemli isimlerden, hatta yurt dışındaki kimi ezoterik-okült-mistik-gnostik yapılanmalardan bahsetmeyi ve
bunların iddialarını, savunduklarını, yaşadıklarını iddia ettikleri bir takım okült olaylarını,
bunların yanı sıra internet ortamında veya reel hayatta gezinip duran ruhani gelişim metodları gibi benzer diğer konuları
tamamen bilimsel veriler eşliğinde rasyonel ve objektif olarak, hem mantıksal hem de bilimsel yönden eleştirmeyi ve hatta çürütmeyi planlıyorum.
Bunun yanısıra arada bir ufolar, uzaylılar, rüyalarda geleceği görmek gibi kimi basit konularada yönelik ufak eleştirel yazılar ekleyebilirim.
Bu planıma-isteğime-önerime çok iyi bir örnek olarak daha önce sitede açtığım "bülent kısa ve saçma iddiaları" isimli yazımı örnek gösterebilirim:
http://www.turandursun.com/forumlar/...ad.php?t=23262
Açılması düşünülürse moderatörlük yapabilir ve forumla ilgilenebilirim. Daha şimdiden bölümün içeriği, yapısı, ne tür konularda başlık açılabileceği ve bölümün açılmasının amaçlarına yönelik yazılarımı kafamda planladım bile.
Saygılarımla