değerli abilerim,kafama takılan bi soru var,brikim sahibi arkadaşlar bu konuyu açıklayabilirmi,
bildiğim kadarıyla muhammet efendinin 10 üzerinde eşi 20 ye yakın cariyesi vardı.eşleri gibi cariyeleriylede dilediği gibi yatıyordu.
kafama takılan soru şu, o dönemde nufus planlamasından bahsetmek saçmalık olur,peki,muhammet bu kadar kadınla yatarken önlemini nasıl alıyordu kadınların çocukları olmuyormuydu, oluyorsa bu bilgiler neden mevcut değil yattığı kadınların sayısını gözönüne alırsak çocukların sayısının en az 50 bulma ihtimali yokmu sizce,peki neden bilgi yok.inançlı insanların söylediği gibi gerçekten koruma amaçlımı alınmış...
şüphesiz bizde tüm bu saçmalıklara inanmak istedik,ama bizim gözler perdeli kalbimiz mühürlü burnumuz sümüklü...
ya bi açıklaması olmalı bu soru bana yöneltildiğinde gerçekten verecek tatmin edici bi cevap bulamadım.bu kısıtlı bilgi dağarcığımlada alakalı olabilir...
şüphesiz bizde tüm bu saçmalıklara inanmak istedik,ama bizim gözler perdeli kalbimiz mühürlü burnumuz sümüklü...
muhammedin iktidarsız olduğuna dair bi bilginin mevcut olduğunu sanmıyorum,bilakis 40 erkek gücünde türünden hadisler mevcut.hem iktidarsız bir insan neden onca kadını alsınki...daha somut cevaplar olmalı...