Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 18-07-2006, 19:41
Üye Değil

Standart Geri Dön Sevgili Sabo

Sevgili Sabo,
Bence siteden ayrılmakla yanlış yaptın. Bu senin suçlamaları kabul etmen demektir. Bir kaç kişinin çıkıp da öyle demesini ciddiye almanı da anlamış değilim. Önemli olan bu sitedeki çoğunluğun görüşleridir. Bir de şunu anlamadım. Sen bu sitede kesinlikle bize her hangi bir rahatsızlık vermiş değilsin. Arkadaşım sen bu sitede bir hata yapmadın. Özgürce düşüncelerini belirttin. Elbette bundan rahatsız olanlar olacaktır. Olay bundan ibarettir.Kendini niye suçlu görüyorsun. Senden önce de böyle suçlamalar gelmişti. Ama kimse ayrılmadı. Hani başlığında mektuplaşmıştık. Bu ülkenin senin ve benim gibi düşünen insanlara ihtiyacı olduğunu belirtmiştim. Gel arkadaşım. Sitemizin senin gibi düşünen namuslu dürüst insanlara ihtiyacı var. İnançlı olman hiç önemli değil. Biz bu ülkede namuslu ve dürüst insanlarında olduğunu kanıtlamak istiyoruz. Bu onurlu mücadelemizde senin de olman bizlere güç katacaktır. Sitemizin temel çizgisi ilk önce insan olmaktır. Düşüncesi ne olursa olsun. Senin düşüncelerin bizler için o kadar önemli değildi. Biz seni insan olarak tanıdık. İlkokul mezunu bir kişinin o mükemmel duygu ve düşünceleri bizi derinden etkilemişti. O duygu ve düşüncelerinden bizi mahrum bırakma sevgili sabo.Kaldığın yerden devam et arkadaşım. Bekliyorum...Sevgilerimle...
Alt 18-07-2006, 20:15
Üye Değil

Standart Re: Geri Dön Sevgili Sabo

Ekzamoya sonuna kadar katılıorum! Bu site ozgur bi site olmalı! ayrıca bu kadar kolay wazgeçmemelisin sabo. Eleştrilerden çekinmemeli, kendini savunmalısın. Geri gelmeni istioruz. Farklı düşüncleere ihtiyacımız var!
Alt 18-07-2006, 21:53
mep
Üye Değil

Sabo abinin yazıp ettiklerini okudum,üzüldüm.abi hata yapmış cami duvarına şeetmiş,hani çarpılma olayı!( Soröğren abi!Abi'm saygılar).dikkat etmek lazım,tırsıyo yani insan,şaka bir yana tartışma platformu burası.sabo abi bence duygusal davranmış pes etmemeliydi.kendini anlatamadığından yakınmış esasında hiç bir şeye aldırmayıp bangır bangır anlatabilrdi.duygusallığına yenilmiş. * * * sevgiler.
Alt 18-07-2006, 22:13
soro soro isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

soro - MSN üzeri Mesaj gönder soro - YAHOO üzeri Mesaj gönder

mephisto,ve diger arkadaslar,
dikkat ederseniz yaz ve tatil mevsimindeyiz,daha nice nice sevdigimiz dostlarimiz da bu gunlerde kayip biliyosunuz,
kc,lolipop,pante, ve diger dostlarimiz tatildeler.
merak etmeyin donunce gelirler.

hem ben bu site bazinda reenkarnasyona da inananlardanim.dolayisiyla telas etmeyin.o dostlarimiz birgun mutlaka bir sekilde *bizimle olacaklardir.
sabo dostumuz da sanki her an bizlerleymiscesine yanibasimizda gibi hissediyorum.ayni diger dostlarimi gibi.

cemal *sen zaten burdasin.yani yok degil varsin.adini onun icin anmadim.yani dostumuz olmadigin icin degil var oldugun icin yazmadim.
Alt 19-07-2006, 09:07
Kıdemli Üye

psiko sana itimadım var ama senin benim hakkındaki yukarıdaki tesbitlerin yanlış.
ben aldostunu kasdetmedim.
kc ye de bişey demedim.
lolipop ise ismi uzun olduğu için benimdilim dnmüyor onun için.
ayrıca buradaki zikredişim tatilde olduğu içindi.ortalıkta görünmüyor.
yoksa *o arkadaşın ilmi veya edebi seviyesi beni ilgilendirmez.şekere akıllı diyen adamla benim işim olmaz.

saboyu karıştırma ben de karıştırmıyorum.

sen de benden hep komplo teorileri umduğun için kendin debir teori geliştirdin amma olmadı.
cemal ile aldostunu ise hiç aklıma getirmedim.
Alt 19-07-2006, 09:18
Kıdemli Üye

psiko estağfirullah dostum ne özrü.hiç önemli değil.ayrıca seni benim teorilerim yanılgıya sevkettiği için ben özür dilerim.
Alt 19-07-2006, 15:57
Üye Değil

Sevgili Sorogren,
K.C.Bir şey demedim diyorsun.Ayrıca kendisi tatilde değil.Modemiyle ilgili sorunu var. Yakında gelir. Yani demek istediğim kendisi olsa da bir şey deyip demediğini kendisi açıklasa. Saboyu karıştırma diyorsun Psikoya. İnsafın kurusun. O arkadaşın bu siteden ayrılmasının sorumlusu her halde ben değilim. Zaten o arkadaş bizi izliyorsa gelir nedenleriyle niye ayrıldığını size açıklar. Bize açıkladı ama saygısızlık etmeyelim kendisine ve yazısını onun için yayınlamayı düşünmüyorum. Ben şimdi seninle polemiğe girmek için bunları yazmıyorum. Bazı gerçekleri anlaman için bunları yazıyorum. Psikonun dediği gibi insani yönüne hiç bir diyeceğimiz yoktur. Bizim için önemli olan da insani yönün. Sanal ortamda olsa kişiliklerimiz az çok ortaya çıkıyor. Seni uyarmamı dahi yanlış anladın. İşte böyle arkadaşlar için seni uyardım. Ki sabo arkadaşımız inançlı biriydi. Bu inancını da kaybetmiş değildi. Sadece kafasında bir takım çelişkiler vardı. Onların yanıtını bulmaya çalışıyordu. Sitemizin çizgisini seninde artık bilmen gerekiyor. İnsanım diyen her türlü düşüncedeki arkadaşlara açık bir siteyiz. Yeterki seviyeli, sevgi ve saygı temelinde tartışılsın. Gördüğün gibi böyle olduğu zaman da her hangi bir sorun çıkmıyor. Ben sana kardeşim diyorum çoğu zaman.Sevgili diyorum. Bilmem sen de benim için aynı duyguları paylaşabiliyor musun? Bence düşüncelerimizden kendimizi soyutlayarak birer insan olarak birbirimize bakabilmeliyiz. Eğer bunu yapamazsak sevgi saygıdan söz edilemez. Sevgili kardeşim sorogren lütfen beni yanlış değerlendirme. Beni ilk başlarda nasıl tanıdıysan ben aynı kişiyim. Bundan endişen olmasın. Zamanla da bunu anlayacağını umuyorum. Diyorum ki bir de kendini birazcık yargılasan. Acaba ben nerde hata yaptım diye. İnanki bu seni küçültmez... Tam tersine büyütür...Sevgilerimle...
Alt 19-07-2006, 18:28
greywolf greywolf isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Az evvel o sözcüğünü sildim. Ama insan değilsiniz ne diyeyim size. Bana bak terbiyeni takın. Adam gibi yazacaksan yaz.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Ezkamo
Alt 19-07-2006, 20:22
Kıdemli Üye

hocam saygi ve sevgilerimi sunarim.

psiko abimize sozum bir ustteki yazim ve onun yorumu ile ilgili olup,bir ustteki yazimda kc yi karistirmadim demek istedim.
sabo' meselesi beni asar.
ben sabonun topicine yazi yazmadan; ustune alinmasin ve de baskalari ona izafe etmesin diye baska topicde yazdim goruslerimi,sonra sabo ustune alindi .
amma ben fazla birsey demedim ki,netice olarak ne dedim.
dedigim sey genel ahlak ve adba mugayir degildi ve muhatabina da boyle birsey isnad etmiyordu.sabonun sahsi gercekten beni ilgilendirmez.ben kisilerle ugrasacak biri degilim.ben sadece fikirlere ve yontemlere elestiride bulundum.ayrica napiyim herkesin bir takintisi oluyor benimki de bu.hayatin her aninda mantikli ve isabetli olamam.
ayrica hocam sana evvelce de belirttim,sana saygim fazlaca.hakperest oldugunu da biliyorum kisisel iliskilerde.
sadece *dini konularda senin de olcme ve degerlendirmelerini eksik veya yanlis buluyorum ki,o da muhim degil diyelim.
hocam tabii ki benim de olgunlasmam ve tecrubelenmem zaman icinde devam etmektedir.dolayisiyla tabii ki sizlerden istifade etmek isterim.beni oldugum gibi kabul edip,gerekli gordugunuz yerlerde uyarirsaniz ve benim de gerekli gordugum yerlerde sizlere danismama da musaade ederseniz *memnun olurum.
Alt 19-07-2006, 20:47
Üye Değil

Sevgili Sorogren,
Anlayışın için teşekkür ediyorum. Her zaman özelden yazabilirsin. Sevgiler...

Önerilen Siteler