kimseden ses çıkmadı neyse herşeyi hazırladım bir tek venüs projesi kaldı.bir türlü özetleyemiyorum venüs projesi ile ilgili dökümanı olan varsa bi zahmet paylaşsın
Bir grup kurduk. Saçma sapan ABD'de "siz komünistsiniz! Onlar milyonlarca insan öldürdüler!" diyen insanlar var
bizde de
"Siz satanistsiniz kedi kesiyorsunuz" diyenler var.
Böyle kendilerine göre mantıklı konuşan insanlara da sevgi göstermek görevimizdir. Zeitgeist örgütü sevgi ile kurulmuştur. Amacımız bu insanların yaptığı saldırılara karşı örgütlenmeyi korumak ve o insanları bizim tarafımıza geçmelerini sağlamak.
Düşündüğün şey miydi
En büyük yanlışlık da bu işte.
Oradaki tüm projeler 20 yılda bitirilebilir. Biz şunu öneriyoruz.
Bankadaki tüm paranızı geri çekin. Bankalar batsın ve ekonomik kriz yaşansın. Eğer bu sırada kimse harcama yapmazsa devrim gerçekleşmiş olacak.
Ayrıca...
Neden hava bedavadır?
bende okulda sunumunu yapıcam ütopik olsun olmasın milletin düşünce ufkunu açacak.iyi cümle kuramıyorum bi zahmet özet geçermisin özgürcan.yönetim nasıl olacak insan doğasına uyarmı mülkiyet olmadan nasıl olacak v.s
Milyonların bu düşünceler uğruna hayatını kaybettiği bir şey bu. Sorulması gereken soru o kadar pasif bir soru olmamalıdır.
Neden güçlü yönetir? Basit.
Şimdi zeitgeist sistemi parasız bir hayatı savunur.
Şöyle bir örnekle anlatayım
ülkenin olmadığı, vergi diye bir kavramın olmadığı bir bölgede yaşıyorsun
sen bir çiftçisin ve hasatının tamamını bedavaya tüm halka eşit miktarda dağıtıyorsun. Çünkü oduncu da sana bedavaya odununu, balıkçı bedavaya balık, kitapçı bedavaya kitap, doktor bedavaya sağlık ve öğretmen bedavaya eğitim veriyor. Zeitgeist sisteminin ilk aşaması budur
bunun sağladığı yararlar
- Bilimsel araştırmalar için para gerekir. "Eğer 1950 yılında otoriteler gereken parayı bize verseydi, şu anda ellerinde bir zaman makinası olurdu." Carl Sagan
Artık isteyen biliminsanı malzemeyi ücretsiz alacak.
-teknolojinin gelişmesiyle çalışmaya ihtiyaç kalmayacak
Şu anki mekanik teknolojisi insansız fabrikalara olanak sağlıyor. Ancak bu binlerce, milyonlarca işsiz oluşturacağı için izin vermiyor.
Aynı şey tarım için de geçerli . Akıllı ve programlı sulama, insansız traktör(yapıldı şu anda var), çiftçiler tarlaya gitmeden bir nevi "farmville" gibi hasat toplayacak ve insanlar sadece beyin işlerinde çalışacak.
Bu insanların ABD'de karşı çıkıldığı gibi şişmanlayıp patlamalarına değil, yeni hobiler edinip okuyup öğrenmelerini sağlayacak. Çünkü bütün bağımlılık yaratan şeyleri zaten büyük otoriteler yaratıyor.
Din konusuna da gireyim mi?
Konu Özgürcan tarafından (07-05-2011 Saat 23:16 ) değiştirilmiştir.