Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 27-04-2011, 18:00
Termo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Termo Termo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart İlköğretimde Gebelik Testi

İlköğretimde gebelik testi

İstanbul'da 13 yaşındaki öğrenciye erkeklerle gezdiği gerekçesiyle gebelik testi yaptırıldı.

İSTANBUL - 7'nci sınıf öğrencisi kız, müdür talimatıyla dersten çıkarıldı, hademe tarafından gebelik testine tabi tutuldu.
Büyükçekmece Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okulu'nda yaşandığı belirtilen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti: 7. sınıf öğrencisi E.K. (13), 'erkeklerle çok geziyor' diye kadın hademe tarafından dersten çıkarıldı. Müdür talimatı olduğu gerekçesiyle tuvalete götürüldü. Kıyafeti çıkarılan kızdan gebelik testi için idrar örneği alındı. E.K. olayı ailesine anlattı.
Baba Ş.K., Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Dilekçede, 'Kızım müdür Y.K. tarafından Türkçe dersinden çıkartılarak hademe eşliğinde zorla götürüldüğü tuvalette, müdür dışarıda kalmış, kızım darp edilmiş, idrarı alınarak gebelik testi yapılmıştır. Rehberlik öğretmeninin karşı çıkmasına rağmen müdür kızımı fahişelikle suçlamıştır. Tüm öğretmenler de şahittir' dedi.
Hademesinden doktor, müdür ve öğretmenlerinden ahlak zabıtası, imamından da Nüfus Müdürü yada MTA Genel Müdürü olurdu zaten..
Alt 27-04-2011, 18:04
VraeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
VraeL VraeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Servis şöföründen de sex kontolcüsü olur galiba. Burası sex servisi ve okulu değil arkadaş!
Alt 27-04-2011, 18:07
Üye

VraeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Servis şöföründen de sex kontolcüsü olur galiba. Burası sex servisi ve okulu değil arkadaş!

Bir an bu şoförün peçeteci olduğunu düşündüm yahu
Alt 27-04-2011, 20:11
prozac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
prozac prozac isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

Yuhh.. Ahlak zabıtasımısın be adam aynı şeyin kendi çocuğunun başına gelme ihtimalini düşünmezmisin hiç .. Yazık yavrucağa bırak 11- 12 yaşındaki çocuğa herhangi bir kimseye yapılacak işmi bu ? Ama birşey olmaz bunlara en fazla diledikleri başka bir il veya ilçeye tayin olurlar o çocuk için ise bazı şeyler çok geç..
Gözlerinden öpüyorum yavrunun umarım bilinçli bir aile ve çevreye sahiptir ve biran önce ,hayata yine o güzel penceresinden bakabilir..

Sen Tanrılığını bil..Ben de İnsanlığımı...
-----------------------------------------------------

Hayat Değişimdir...
Kuranda Mucize Yoktur..
Alt 27-04-2011, 20:53
Dark_Prince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dark_Prince Dark_Prince isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Az önce haberlerde duydum bende,şok edici bir olay.Bu Türk milletini yok etmek gerek,ne pis bi milletmiş ya.

Tanrı'nın Adımlarını İzle Ama Asla Takip Etme!

Blog Facebook
Alt 27-04-2011, 21:09
Firestorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Firestorm Firestorm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Dostum Prince bence gelenellendirme yapmazsan çok daha iyi olucaktır. Bence genellendirme yapmadan yazmak daha iyi olur.

Mili eğitim bakanlıgının çok kıymetli çok değerli müdürleri, hademeleri ve bu tür olaylara göz yuman öğretmenleri. İşte ne yapsınlar o kadar işleri az ki bide hangi öğrencinin kimlerle gezdigini takip ediyorlar. Hatta takiplere göre kafalarına göre uygulamalar bile yapıyorlar. Tabi böyle bir hükümet varken ben ordaki kişilerden daha çok milli eğitim bakanlıgı ve hükümette suç görüyorum böyle şeylerin yapılmasına yol açan insanlara artık rahat bırakın okulları...

İlk önce sınıflarda kız, erkek ayrı oturtulması sonra tamamen sınıfın ikiye ayrılarak haremlik selamlık oturtulması. Sonra kız ve erkek öğrencilerin belli bir mesafeden fazla yaklaşmasını yasaklayan okullar...

Açıkcası bu tür olayların önüne geçilmedi ve tabi bundan cesaret bulan insanlar böyle şeyler yapıyorlar. Bu haber beni nedense fazla şaşırtmadı bile sabah radyoda dinledigimde ve daha da bunların başlangıc oldugunu düşünüyorum. İlerde neler olur bilemiyorum ama tahmin dahi etmek istemiyorum....
Alt 27-04-2011, 21:23
Dark_Prince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dark_Prince Dark_Prince isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Firestorm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum Prince bence gelenellendirme yapmazsan çok daha iyi olucaktır. Bence genellendirme yapmadan yazmak daha iyi olur.

Mili eğitim bakanlıgının çok kıymetli çok değerli müdürleri, hademeleri ve bu tür olaylara göz yuman öğretmenleri. İşte ne yapsınlar o kadar işleri az ki bide hangi öğrencinin kimlerle gezdigini takip ediyorlar. Hatta takiplere göre kafalarına göre uygulamalar bile yapıyorlar. Tabi böyle bir hükümet varken ben ordaki kişilerden daha çok milli eğitim bakanlıgı ve hükümette suç görüyorum böyle şeylerin yapılmasına yol açan insanlara artık rahat bırakın okulları...

İlk önce sınıflarda kız, erkek ayrı oturtulması sonra tamamen sınıfın ikiye ayrılarak haremlik selamlık oturtulması. Sonra kız ve erkek öğrencilerin belli bir mesafeden fazla yaklaşmasını yasaklayan okullar...

Açıkcası bu tür olayların önüne geçilmedi ve tabi bundan cesaret bulan insanlar böyle şeyler yapıyorlar. Bu haber beni nedense fazla şaşırtmadı bile sabah radyoda dinledigimde ve daha da bunların başlangıc oldugunu düşünüyorum. İlerde neler olur bilemiyorum ama tahmin dahi etmek istemiyorum....
Doğru diyorsunda dostum artık sabrım taştı yahu,çoğunluğu böyle bu milletin.Azınlık istisna onlara saygım sonsuz zaten.Bundan sonra daha dikkat edeceğim dostum.

Tanrı'nın Adımlarını İzle Ama Asla Takip Etme!

Blog Facebook
Alt 28-04-2011, 11:26
TurkceRap TurkceRap isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Yok ben Darkprince'i anlıyorum, bu ülkede yaşayan, etnik köken olarak söylemiyorum, Türk-kürt-laz-çerkez şu, bu farketmez, milletimin aptallığından utanıyorum artık.

Bu kızın tabî tutulduğu muamele bir insanlık suçu değildir de nedir?
Alt 28-04-2011, 18:46
bakkalmahmud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bakkalmahmud bakkalmahmud isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Türkiyede bu kiza gebelik testi yapmaya yasalar yetkilimi deyilmi bilmiyorum ama ne okulun müdürünün nede hademenin hakki olmadigini biliyorum,yapmamaliydilarda ama bu kiz gercekden okulda bir erkek ögrenciden hamile kalsaydi,okul müdürü hakkindaki düsünceleriniz ne olurdu?buda fikir beyan eden arkadaslara soruyorum.
saygilar

"Din sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır." - Lucius Annaeus Seneca
Alt 28-04-2011, 21:06
Üye

SABIRLI´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Türkiyede bu kiza gebelik testi yapmaya yasalar yetkilimi deyilmi bilmiyorum ama ne okulun müdürünün nede hademenin hakki olmadigini biliyorum,yapmamaliydilarda ama bu kiz gercekden okulda bir erkek ögrenciden hamile kalsaydi,okul müdürü hakkindaki düsünceleriniz ne olurdu?buda fikir beyan eden arkadaslara soruyorum.
saygilar

Sorumsuzluk olurdu tabii ki. 11-15 yaş arası bir çocuktan hatta çocuklardan bahsediyoruz. Kendi kararlarını verebilecek erki henüz kazanamamış bireylerden bahsediyoruz.

Güzel kardeşim, nasıl bir düşünceyle bu soru aklına geldi bilemiyorum ama daha müdürün ve öğretmenlerin görevleri nedir onu anlayamadığını düşünüyorum. Her halükarda gerekli yaptırımlar uygulanmalıdır. Sorumluluk duygusu nasıl birşeydir bilirmisin?

Okulda "11-12 yaşlarında çocukları seviştirin" diyen yok. Her türlü koruma ve güvenliklerini, eğitim kalitelerini (mevcut şartlar içerisinde) sağlamak başta müdür ve öğretmenlerini ilgilendirir. Ortada "erkekle geziyor" diye teste tabii tutan bir müdür var. "Erkekle sevişiyor" diye olgun bir kızı yargılayan yobazdan daha tehlikelidir bu. Ahlak anlayışı sığ olan, henüz gençlik ve çocukluğunu unutmuş yada gerçek anlamda yaşayamamış insanlar ancak böyle yollara başvurabilir. Eğer ki ölçüsüz bir durum söz konusuysa bunu ailesine bildirmek ve akabinde ailesininde izniyle bir doktor kontrolüne gönderilmesi gerekir. Hatta psikolojik açıdan tedavisi de gereklidir.

Önerilen Siteler