Dostum Prince bence gelenellendirme yapmazsan çok daha iyi olucaktır. Bence genellendirme yapmadan yazmak daha iyi olur.
Mili eğitim bakanlıgının çok kıymetli çok değerli müdürleri, hademeleri ve bu tür olaylara göz yuman öğretmenleri. İşte ne yapsınlar o kadar işleri az ki bide hangi öğrencinin kimlerle gezdigini takip ediyorlar. Hatta takiplere göre kafalarına göre uygulamalar bile yapıyorlar. Tabi böyle bir hükümet varken ben ordaki kişilerden daha çok milli eğitim bakanlıgı ve hükümette suç görüyorum böyle şeylerin yapılmasına yol açan insanlara artık rahat bırakın okulları...
İlk önce sınıflarda kız, erkek ayrı oturtulması sonra tamamen sınıfın ikiye ayrılarak haremlik selamlık oturtulması. Sonra kız ve erkek öğrencilerin belli bir mesafeden fazla yaklaşmasını yasaklayan okullar...
Açıkcası bu tür olayların önüne geçilmedi ve tabi bundan cesaret bulan insanlar böyle şeyler yapıyorlar. Bu haber beni nedense fazla şaşırtmadı bile sabah radyoda dinledigimde ve daha da bunların başlangıc oldugunu düşünüyorum. İlerde neler olur bilemiyorum ama tahmin dahi etmek istemiyorum....