vivident´isimli üyeden Alıntı
bir insan doğarken eşcinsel olabilir ama yasaklanan eşcinsellik değil,eşcinsel ilişkidir..
eşcinsel ile eşcinsel ilişki cok farklıdır.
saygılarımla...
eşcinsel olarak doğan,ama ıslamda yasaklandığı için ilişki yaşamayan cok sayıda insan var..
ben içki içmek istiyorum,ama günah oldugu için içemiyorum gibi...bu benım alkolık oldugum anlamına gelmez..
|
Oww tabi canim heteroluk ile hereto iliskide bambaska !! Onlarda cok farkli
Yaw ben hayatimda Müslüman kadar kivrak bir yaratik görmedim ! Sizlere insan bile diyemiyorum cünkü insanlik cok uzak bir hastaliginiz var ! Tipki virüs islemis bir zombi gibisiniz !
Neyin yasak oldugunu ! Dogaya neyin ters oldugunu , neyin anormal oldugunu senden , senin gibi zihniyetten ögrenecek degiliz !
Konuda adi gecen Escinsellige sebeb olan bir gende olabilir ! Bu genetik bir vaka ise genleri mutasyona cevirerek cok degerli su Allahiniz ( zaten yemedigi bir halt kalmamis ) Ne istiyor yarattiklari canlidan sen ilk önce suna bir cevap ver !!!
Kurana bakarsak bile tam olarak yasaklanmis bir durum yok ! Sirf hosuna gitmemis diye helak etmis ama ben yasakladim diye birsey dememis !
Kuranda adi gecen bir baska ayette ise livatayi yasakladim demis ama burda kadin ile erkekgin arkadan iliskisinden bahsetmis nede olsa kivrak müslümanlar bu ayetide kivirarak genel olarak escinsellerin arkadan iliskisine maal etmis !
Sen o livata ayetinde erkeklerin arkadan iliskiye girmesini yasakladim diye bir tabir cikaramayacaksan bosuna yasak diye karsima cikma !
Sözde yasak kadin ile erkekege mi yoksa erkek ile erkege mi verilmis gelde sen bana anlat sunu !! Sayet müslümanlari bununla kandirabilirsin ama Ateistleri kendiniz gibi saf sanmayiniz !
Eger bir insan gerizekali degilse ! Madem livata yasaklamis diye bundan escinsel iliskiyi cikartiyorsan SORARLAR ADAMA !
ORAL ILISKI
NE GÜNE DURUYOR ????
Kadin escinseller kuranda bile gecmiyor ! Bugün niye gay dan cok lezbiyen var ? Hadi onlarida gectik onlarda LIVATA yapacak organ yok o halde liavatayi escinsel üzerine nasil yorumlarsin sen acikla bana bakalim
Sakin beynine islemis kivirma virüsleri cikma karsima ! Direkt sorularima cevap ver ! Ondan sonra kendinde gör bakalim yasakmiymis degilmiymis !!!