mahirzz´isimli üyeden Alıntı
neyde anlaşıyoruz.. tmm anlaşdık orada.. ama konu ile ilgisini anlamadım sadece.
peki başka bazlı hayatlar olması dünyaya suyun nereden, nasıl geldiğini açıkladı mı şimdi ?
bilim diyor ki dünyada su yokdu ve sonradan gelmiş olmalı, şimdi soruyor bilim ? bende tabii ?
nereden ve nasıl ?
başka bazlı hayatlar olabilirse de bu şimdi bu sorunun cevabımı ! anlamadım yani..
işde bu benim görüşüme göre bu bir gezegensel proje idi hani o inanmaadığınız allah ın.
burada hayatı var edebilmek için su gerekli idi ve bir proje ile getirdi. allah ın yaratması asla hokus pokus değildir ! bunu kuran da da yazıyor..
|
bak kardeşim sen neden anlamak istemiyorsun
şuan satürnün uydularından biri titanda yaşam olabileceğine dair bilgiler var ,üstelik titanda
su yok ,doğalgazdan oluşmuş okyanuslar var ,anlayacağın bizlerin suya muhtaç olduğu gibi doğalgaza muhtaç olabilecek canlılarda mevcut olabilir
bu durumda suyun çok değerli olduğunu düşünemezsin ,dünya canlıları için önemli ,çünkü dünyadaki koşullara göre şekillenmişiz
şayet titanda canlı var ise oradaki koşullara göre şekillenecektir
bu anlamda suyun olması özel bir durum arz etmiyor ,herşey tesadüfi gelişmiş ,aynı titanda doğalgazdan okyanusların olması gibi
kendi dünyamızda bile arsenik içinde yaşayan canlılar var ,onları suya at yaşayamazlar ,ölürler
hatta bir bilimadamı silikon bazlı yaşam dahi olabilir demişti
demekki su çok değerli değil evrende ,yeterki koşullarını bulsun yaşam oluşması kaçınılmaz ,özel olan bir durum yok (güneş tek ortak yaşam kaynağımız evrende)