Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 31-07-2006, 19:49
Üye Değil

Standart inananan insanların okumasını isterim

DİNLER Bana göre sacma sapan saplantılardır inanan insanlara bakacak olursak %99'zu kendi dininden baska bi dini arastırmaz ve okumaz ve o inanclara inanmazlar o dine mensup olanlarda onlar için Cehennemliktir.
Dikkat edersek yaradana inananlar birbirini cehenneme atıyorlar bu baya farklı bişey sanırım (zorları neyse) Gerci bugün inanan insanlarda kendi dinlerini arastırmıyorlar ve bilmeden sana savunurlar dikkat edersek savunma silahları *hep aynı temel Aileden geliyor VE kulak dolgusu kendimi bilgili ve arastırmacı bi insan olarak tanıtmak istemem önceden müslümandım bu duyguları iyi bilirim inanmayı bıraktım ve şimdi dünyayı ve inancları arastırmaya basladım şu anda daha iyiyim inannanlara göre *halen cehenemliğim ya neyse bundan kurtulamayacağız *sanırım Yaradanı ispatla dediğimizde neden doğayı ve ceveyi ona pay biçiyorlar anlamıyorum hersey kuranda yazıyormus ve onlar daha önceden biliyorlarmıs ama nedense bugün yeryüzünde insanlığa en güzel hizmeti inanmayanlar veriyor ??????????????????
Alt 31-07-2006, 21:13
Üye Değil

Standart Re: inananan insanların okumasını isterim

hlollo

Öncelikle hoş geldiniz. Lütfen düşüncelerinizi daha derli toplu ve sataşma içermeyen şekilde ifade ediniz. Sitemizi inceler iseniz, "dinlerden özgürlük" ilkesini benimsememize rağmen düzeyli ve bilgilendirici tartışmalara önem verdiğimizi farkedeceksiniz.

Tekrar hoş geldiniz.

neutrino
Alt 31-07-2006, 21:28
MADDECİ MADDECİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

hiiimmmm dinler SANA gore sacma sapan.senin su nick hlollo cok sacma sacmaliktan sacma tabi BANA gore cunku hic bir sey anlamadim anlamsiz. ama sana gore bir anlami var .

neyse 2. onceden inaniyordun ama simdi inanmiyorsun. *onceden inaniyordun ve budur gercek diyordun. *Pat bide baktin yaniliyormussun ve inanmamaya basladin. demek sende yanilmissin ama su an iste budur gercek diyorsun inanmiyorum . sen boyle yaparsan sana kimse inanmaz. bir oyle bir boyle. hem sen daha once yanildin niye simdi yanilmiyasin ? Hz peygambe hep musluman kalmis niye o yanilginin farkina varmamis ? yanilgi olmadigi icin olamazmi?
Alt 01-08-2006, 11:00
Üye Değil

Hepimiz olmasakda çoğunluğumuzun inancı kendi ailesi ve çevresiyle doğru orantılı olarak şekilleniyordu.
Orta okula gittiğim zamanlarda din dersleri seçmeli dersti; bu derslere girmeyen birkaç kişi vardı.Bu arkadaşlara bizim bakış açımız çok kötüydü. Ailelerimize sorduğumuzda sakın ha onlarla konuşmayın, arkadaşlık etmeyin diye telkinler alıyorduk. İşin enteresan tarafı sınıfın en başarılı ögrencileride onlardı.
Şimdi sözüm sana maddeci; adam bu şartlarda büyüyüp daha sonra kendince araştırıp,irdeliyorsa ,araştırıyorsa bunda kötü olan ne
Kimin yanıldığı,kime göre yanıldığının *kararını bırak kişi kendi versin.
sağlıcakla
Alt 01-08-2006, 14:40
Üye Değil

buraya ne yazarsam yazıyım hakaret olarak alınacak bu
yazdıkalarımı hakaret olarak neden
alıyorlar ben düşüncelerimi yazıyorum
bunun kötü tarafı ney maddeci ne savunuyorsun
anlamadım hem karar vermemişsin hemde kınama yapıyorsun
ben burada dürüsce önceden inanan insandım ama şimdi
inanmıyorum diyorum bunun neresi öyle böyle beni
yargılamadan önce lütfen sen kararver ilk önce
saygılarımla
Alt 01-08-2006, 15:25
Üye Değil

Sevgili hlollo,

Önce aramıza hoş geldin. Ben düşüncelerinde bir hakaret görmüyorum. Yanlızca arkadaşımızın dediği gibi biraz daha derli toplu ve daha anlaşılır bir şekilde yazman daha iyi olurdu. Özellikle noktalama işaretlerine dikkat etsen yazın daha iyi anlaşılacaktır.

Başkaları ne derse desin arkadaşım onların ne dedikleri senin için belirleyici olamaz. Önemli olan senin düşüncen ve kararındır. Sorgula arkadaşım. Sorgulamaktan korkma. Biz de senin gibi sorgulayarak bu aşamalara geldik. Önemli olan kimseyi aşağılamadam seviye düşürmeden yazmak. Sevgilerimle...

Önerilen Siteler