Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Cevapla
 
Başlık Düzenleme Araçları Stil
  #1  
Alt 20-07-2011, 19:59
Ateyiz Ateyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı
 
Üyelik tarihi: 19 Jun 2011
Mesajlar: 85
Standart Başbakana Dokunmak İbadetmiş

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, bir süre önce Ankara’ya gelip kendilerini ziyaret eden partililere teşekkür yemeği verdi. Partililerin ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Şahin, "Gelen arkadaşlarla birlikte sayın Başbakanımızla 5 dakikalığına bile olsa sohbet etmek imkanı bulduk. Arkadaşlarım sayın Başbakanımıza yakınen sorular sordular, elini sıktılar. Sayın Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir. Ben bunu söylüyorum" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, seçim bölgesi İnegöl İlçesi’nde partililere çalışmalarından ve kendisini Ankara’da ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür yemeği verdi. Atış Poligonu’ndaki yemekte konuşan Şahin, seçimlerin ardından mazbatalarını aldıklarını, diğer partiler gibi sonradan yemin etmediklerini söyledi. Şahin kendisine, Plan Bütçe Komisyonu’nda ve parti yönetiminde önemli görevler verildiğini belirterek, geçtiğimiz hafta Ankara’ya gelerek kendilerini ziyaret edip ’Hayırlı olsun’ diyen Ak Parti İnegöl İlçe Teşkilatı’na da teşekkür etti.
Kendisini onure eden arkadaşlarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 5 dakika da olsa görüşüp ellerini sıktıklarını belirten Şahin, "Geçen hafta ilçe teşkilatından 16 -17 arkadaşımız Ankara’yı ziyaret etti. Ben çok memnun oldum. Gönül isterdi ki daha çok arkadaşımız gelsin. Gelen arkadaşlarla birlikte sayın Başbakanımızla 5 dakikalığına bile olsa sohbet etmek imkanı bulduk. Fotoğraf çektirme imkanımız oldu. Teşkilattaki arkadaşlarım sayın Başbakanımıza yakınen sorular sordular, elini sıktılar. Sayın Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir. Ben bunu söylüyorum. Çünkü varlığı ile bile bizlere enerji veriyor. Çalışma tempomuz ne kadar yoğun olursa olsun artması için enerji veriyor. (Milliyet)
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 20-07-2011, 22:21
AlbatrosS AlbatrosS isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
 
Üyelik tarihi: 14 Jul 2010
Mesajlar: 1.606
Standart

sanırım başbakan'la sevişmek de cenneti garanti etmektir bu mantığa göre. bursa'daki şeyhimizin ''badeleme'' hevesine şaşmamak gerekir. onlar sadece ibadet ediyorlar.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 20-07-2011, 22:59
SHADOWofGODonEARTH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SHADOWofGODonEARTH SHADOWofGODonEARTH isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 19 Apr 2010
Mesajlar: 617
Standart

AlbatrosS´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sanırım başbakan'la sevişmek de cenneti garanti etmektir bu mantığa göre. bursa'daki şeyhimizin ''badeleme'' hevesine şaşmamak gerekir. onlar sadece ibadet ediyorlar.
Evet, dokunmayla başlıyorlar, sonra zaman geçtikçe ileri götürüyorlar, badelemeye kadar gidiyor iş..

Anadan doğma müslümanım;
o vakit anadan doğma budistler kesin cehennemliktir.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 20-07-2011, 23:03
ekmekpeynir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ekmekpeynir ekmekpeynir isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye
 
Üyelik tarihi: 13 Jul 2011
Mesajlar: 6
Standart

Bence haklılar.Dini ibadetleri yerine getirip tanrıya ulaşmak başbakana dokunmaktan daha kolay.Koruma ordusuyla gezen bir adamın 50metre karesine dahi yaklaşamıyorsun
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Önerilen Siteler


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başbakana Mektup Jolly Jocker Politika 1 12-12-2010 07:38
Dokunmak antimuhammed Konu-dışı 0 15-03-2007 03:31

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz forumu seçiniz


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:29 .