Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 20-07-2011, 19:59
Ateyiz Ateyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Standart Başbakana Dokunmak İbadetmiş

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, bir süre önce Ankara’ya gelip kendilerini ziyaret eden partililere teşekkür yemeği verdi. Partililerin ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Şahin, "Gelen arkadaşlarla birlikte sayın Başbakanımızla 5 dakikalığına bile olsa sohbet etmek imkanı bulduk. Arkadaşlarım sayın Başbakanımıza yakınen sorular sordular, elini sıktılar. Sayın Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir. Ben bunu söylüyorum" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, seçim bölgesi İnegöl İlçesi’nde partililere çalışmalarından ve kendisini Ankara’da ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür yemeği verdi. Atış Poligonu’ndaki yemekte konuşan Şahin, seçimlerin ardından mazbatalarını aldıklarını, diğer partiler gibi sonradan yemin etmediklerini söyledi. Şahin kendisine, Plan Bütçe Komisyonu’nda ve parti yönetiminde önemli görevler verildiğini belirterek, geçtiğimiz hafta Ankara’ya gelerek kendilerini ziyaret edip ’Hayırlı olsun’ diyen Ak Parti İnegöl İlçe Teşkilatı’na da teşekkür etti.
Kendisini onure eden arkadaşlarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 5 dakika da olsa görüşüp ellerini sıktıklarını belirten Şahin, "Geçen hafta ilçe teşkilatından 16 -17 arkadaşımız Ankara’yı ziyaret etti. Ben çok memnun oldum. Gönül isterdi ki daha çok arkadaşımız gelsin. Gelen arkadaşlarla birlikte sayın Başbakanımızla 5 dakikalığına bile olsa sohbet etmek imkanı bulduk. Fotoğraf çektirme imkanımız oldu. Teşkilattaki arkadaşlarım sayın Başbakanımıza yakınen sorular sordular, elini sıktılar. Sayın Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir. Ben bunu söylüyorum. Çünkü varlığı ile bile bizlere enerji veriyor. Çalışma tempomuz ne kadar yoğun olursa olsun artması için enerji veriyor. (Milliyet)
Alt 20-07-2011, 22:21
AlbatrosS AlbatrosS isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

sanırım başbakan'la sevişmek de cenneti garanti etmektir bu mantığa göre. bursa'daki şeyhimizin ''badeleme'' hevesine şaşmamak gerekir. onlar sadece ibadet ediyorlar.
Alt 20-07-2011, 22:59
SHADOWofGODonEARTH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SHADOWofGODonEARTH SHADOWofGODonEARTH isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

AlbatrosS´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sanırım başbakan'la sevişmek de cenneti garanti etmektir bu mantığa göre. bursa'daki şeyhimizin ''badeleme'' hevesine şaşmamak gerekir. onlar sadece ibadet ediyorlar.
Evet, dokunmayla başlıyorlar, sonra zaman geçtikçe ileri götürüyorlar, badelemeye kadar gidiyor iş..

Anadan doğma müslümanım;
o vakit anadan doğma budistler kesin cehennemliktir.
Alt 20-07-2011, 23:03
ekmekpeynir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ekmekpeynir ekmekpeynir isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Bence haklılar.Dini ibadetleri yerine getirip tanrıya ulaşmak başbakana dokunmaktan daha kolay.Koruma ordusuyla gezen bir adamın 50metre karesine dahi yaklaşamıyorsun

Önerilen Siteler