kayanabi´isimli üyeden Alıntı
pekte düşündügün gibi deil bulsam burda aydınlık olanını eve götürüp şamdan olarak kullanacam
athoist
faturalardan bıhtımda))
|
Faturalardan neden bıktınız? Sabredin, hurileri, sarhoş etmeyen içkileri, bol bol meyveleri dileyin. O faturalar sizin test aracınız, yeterli gelmediyse, tanrıya faks çekelim faturaları 3-4'e katlasın. Sıkıntı duyarsanız da yeterince tanrıya gitmiyorsunuz deriz olur biter. Faturayı yazıp size o kadar eziyet eden memuru da cehenneme postalarız, sonsuza kadar zebaniler eşliğinde işkence ederiz, zevke gelirsiniz belki nasıl vicdanınız varsa artık orasına karışamayız.
Aydınlanmak derdinizse, elin gavurunun teknolojisini kullanmaktan vazgeçin. Tanrı size geceyi dinlenesiniz, gündüzü çalışasınız diye yarattı. Ay'dan ve Güneşten yararlanın ya da mum ışığı ile acil işiniz olursa halledin olsun gitsin. Muhammed döneminde, bir insanın hiç görmediği uzaktaki bir yeri oturduğu yerden görüp oradan bilgi vermesi büyük mucizedir de, en azından onun bakış açısı böyledir. Tv izlerken bol bol elin kafirine dua edin. Bir tık ile internette dolaşıp bilgi alırken elin ateistine bol bol dua edin. Ya rabbi, iyi ki şu imansız adamı bize yolladın bak gecenin saat kaçı ne de güzel yazı yazıyorum. Sen çok tembelsin hiç yazı yazabildiğini, tek laf edebildiğini görmedik. Elin hindusu vishnu için yazarken ben de senin adına karalıyorum. Olmadıysa güzel yazamadıysam ne olur meleklerinden birine söyle de, düzeltivereyim....