Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 08-08-2006, 12:20
twilight20 twilight20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Türkiye'Deki arap goygoycuları ve filistin diye böğürenler

israilin ürdünü bombaladığı gündü,yalan olmasın veya bir gün sonraydı..aynı günlerde ordumuz,Mehmetçiklerimiz PKK'ya büyük bir operasyon gerçekleştirmiş ve 4 askerimiz şehit olmuş,bir çok teröristte ölü olarak ele geçmişti.
Ama bundan bize ne!! bizim için filistinliler,lübnanlılar,araplar daha önemli değilmi??!! burda cami önlerinde gösteri yapan 50/60 kişilik çapulcu grubunu,Mehmetçik ilgilendirirmi??Cami önlerinde danalar gibi böğürüceğinize gidin filistine,veya burnundan sümük yerine nur yağan,fetullah hoca efendiniz gitsin filistine..olmaz sizin canınız kıymetli.dağlarda nöbet tutan askerden size ne..arapların kölesi olmuşsunuz be..Tayyip efendide diyorki Lübnana asker gönderelim..oğluın necmettini amerikalarda okutacağına oğlunu göndersene..suudi kralı 10 mercedesle türkiyeye geliyor,ama müslüman kardeşlerin orda ölüyor...çıkarçı müslümanlar sizi..
Birkez daha gördük arapların nasıl bir ırk olduğunu...İsraile sattığı toprakları,geri istedi..aldığı paraları yerken iyi,ama para bitince gözü yine doymadı arabın sattığı topraklara göz dikti..bugüne kadar ilk husumeti hep araplar çıkarmıştır sakın unutmayın...haydi tayyip,haydi feto,haydi necmo,haydi said..filistine...

Burası Atatürk'ün Laik Türkiye'sidir....Kendinize gelin..
Alt 08-08-2006, 14:53
Üye Değil

Standart Re: Türkiye'Deki arap goygoycuları ve filistin diye böğürenl

Sevgili twilight20,

Bence çok güzel bir noktaya temas ettiniz. Akşam televizyonda Arabistan kralı için yapılan hazırlıkları görünce küçük dilimi yuttum. Adam bu dünyada kelimenin tek anlamıyla cenette yaşıyor. Kral dediğin böyle olur!...

Ey müslüman kardeşlerim. Ne olursunuz artık uyanın. Bu kral sizlerin sırtından *bunları yapıyor. Nasıl mı? Hac gelirlerinizle...Fethullah da Amerikada...Kimin sayesinde. Yine sizlerin sayesinde...Erdoğanın da oğlu Amerikada. Kimlerin sayesinde.Yine sizlerin sayesinde... Yani diyorum ki din sömürüsü yapıyorlar. Bunlar dini kendi çıkarlarına ve siyasete alet ederek günlerini gün etmektedirler. Yine olan sizlere oluyor...

Şu arapların neyine özeniyorsunuz. Eğer olay islamiyet olayıysa islamiyet arapların tekelinde değildir. Siz Türksünüz. Kuran arapçadır saçmalığına inanmayın. Önemli olan anlayarak ibadet yapmanız. Bunun altında da sömürü yatmaktadır. Artık bunu da anlayın.

Türban sorununu çözeceğiz diye iktidara geldiler. Gördünüz nasıl çözdüklerini. Ve bunların ortadoğu planı temelinde icazet alınarak iktidara geldiklerini de
artık anlayınız. Bir daha böyle bir fırsat nerede elimize geçecek anlayışıyla
köşeyi dönen dönene.

Siz salya sümük şeriat çığırtkanlığına devam ediniz. Güzelim cumhuriyetimizi araplaştırma sevdanıza devam ediniz. Türklüğünüzden utanmaya devam ediniz. Devam ediniz ki bu soytarılar da saltanatlarına devam etsinler...
Alt 08-08-2006, 16:35
twilight20 twilight20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

saol kardeşim..

Burası Atatürk'ün Laik Türkiye'sidir....Kendinize gelin..
Alt 12-08-2006, 19:46
istavrit istavrit isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

klasik arap ve musluman yalakaliklari ve esas tanri

Iki israil askerini lubnana *kaciran hizbullah, bilmem ne kadar rehineyi serbest birakmazlarsa iki askerini oldurecegi ultimatonunu *verir israile..
Iki askeri kacirilan israil de“askerlerimizi vermezseniz ulkenizi 20 yil geri geri gotururuz” diyerek bloflerini gorur..

Sonucta israil dedigini yapar lubnani 20 yil geriye goturmek uzere vurmaya baslar..simdilik 5 yil geriye gittigi varsayilan lubnani 20 yil geriye goturme *sozunde duracagi kesin..50.000 kisilik ordusu oldugu soylenen lubnanin ordusuda sirra kadem basmis, bir tane savasan asker gorulmemistir..iraktada allahin askerlerinin tek mermi atmadan teslim oldugunu *gormustuk..

Askeri hedefleri vuramayacak kadar korkak ve beceriksiz muslumanlar teroristler, binalari ve metrolari vurmaya devam etmektedirler..ingilterede planlanan son teror eylemi anlasilmasi, *cogu muslumanin uzulmesine neden olmustur..

Cecenistanda 400 cocugun vehabi yanlisi cecen militanlarca katledilmesine sesini cikarmayan kurnazlar lubnanda olen cocuklar icin kendilerini parcalamakta, insan ve cocuksever kesilmektedirler..cocuk muslumansa olmemeli ingiliz, amerikali, rus ise onlara gore sakincasi yoktur..

lubnanda bekaa vadisinde mahsun korkmaz akedesmisinde benim ulkemin insanini ve cocugunu oldurmek uzere egitim goren pkk teroristleri ise birer sevgi abidesidir…ulkemi yikmak icin yardim ve yataklik eden lubnan’da kardes ulkedir..

Binlerce insanini kaybeden benim halkim ise her her olaydan sonra *“katillerin kani yerde kalmayacak” hamasetine alistigi icin israilin kararliligi karsisinda saskina donmuslerdir..zira kendilerinin hic bu kadar kararli bir devleti olmamistir..

basimiz sikistigimizda tek arkamizda olan yahudi lobisini unutup, israil bayraklarini meydanlarda yakmak, uzerinde tepinmek ayrica bir vefasizlik ornegidir..bu arap goygoyculugu ve musluman yalakaligidir..

2/47. Ey Israilogullari! Size verdigim nimeti ve sizi bir zamanlar alemlere ustun kildigimi hatirlayin.
unutkan allah ayni safsatayi bir kez daha tekrarlar veya bir kez daha deklere eder
2/122. Ey Israilogullari! Size verdigim nimeti ve sizi bir zamanlar alemlere ustun tuttugumu hatirlayin.

Kuranin allahi yahudileri bir zamanlar insanlara ustun kildigini soyluyor.eylemleri ve soylemleri surekli celisen kuranin tanrisi bir zamanlar ibaresini yanlis koymustur..yahudiler hala muslumanlara karsi ustundur..

2/62. suphesiz, inananlar, Yahudi olanlar, hiristiyanlar ve sabiilerden Allah'a ve ahiret gunune inanip yararli is yapanlarin ecirleri Rablerinin katindadir. Onlar icin artik korku yoktur. Onlar uzulmeyeceklerdir. Dogru, yahudiler ve hiristiyanlar icin korku yok..korku sadece muslumanlara var..onlar derken uzulmeyen yahudi ve hiristiyanlarimi kastediyor ayette..muhammedin mukemmel kitabi bu kadar sacmaliyor iste..

2/163. Tanriniz bir tek Tanridir. O, merhamet eden, merhametli olandan baska Tanri yoktur desede Tevratin tanrisida onlarin secilmis insanlar olduklarini soyluyor..simdi hangi tanri dogru soyluyor..sonuc ise tevratin tanrisinin dogru soyledigini gosteriyor..kuranin tanrisi neden muslumanlara merhamet etmiyor..uzulmeyenler yahudiler, uzulenler muslumanlar..kimin tanrisi kendilerine inananlarin yanindadir bu savastada ayan beyan ortadadir.

2/164 Zalimler azabi gordukleri zaman, butun kuvvetin Allah'a aid bulunacagini ve Allah'in azabinin siddetli oldugunu keski bilselerdi!

Ortada bir siddet oldugu mutlak..siddete ugrayanlar ise muslumanlar..esas tanri muslumanlara cezalandiriyor olamazmi?

2/186. Ben, suphesiz onlara yakinim. Benden isteyenin, dua ettiginde duasini kabul ederim. Artik onlar da davetimi kabul edip Bana inansinlar ki dogru yolda yuruyenlerden olsunlar. Diyerek kuranin allahi yalan soylemeye devam ediyor..1.5 milyar musluman lubnan, irak ve diger musluman ulkeler icin dua etmesine ragmen.. * Benden isteyenin, dua ettiginde duasini kabul ederim demesine ragmen..ya muslumanlar yanlis dua ediyorlar yada yanlis allaha inaniyorlar..

2/211. Israilogullarina sor onlara apacik nice ayetler verdik, Allah'in nimetini, kendisine geldikten sonra kim degistirirse, bilsin ki, Allah'in cezasi suphesiz siddetlidir
allahin ayetinlerini degistirdigi soylenen yahudiler siddetli cezaya carptirilmalari gerekirken cezaya carptirilanlar muslumanlar oluyor..
esas tanri muslumanlarin sapiklik ve ziyan icinde oldugunumu dusunuyor?

2/251. Onlari Allah'in izniyle bozguna ugrattilar
bozguna ugrayan muslumanlarsa buna izin veren de tanri ise, esas tanri tevrattakimidir? ..kuranin yalanci allahi muslumanlari hamasetle kandirmaya devammi ediyor? Kuranin alahi yoksa bir yahudisevermi?

2/257. Allah inananlarin dostudur, onlari karanliklardan aydinliga cikarir. Inkar edenlerin ise dostlari azgin putlardir. Onlari aydinliktan karanliklara suruklerler. Iste *onlar cehennemliklerdir, onlar orada temelli kalacaklardir.
Allah inananlara dost ise yahudilik dogru inanctir..cunki kuranin allahi yahudilerin yanindadir..

Allahin verdigi cani allah alirsa, allah herseye bir *vesile buluyor *ise lubnandaki cocuklara aglamayin..allahiniz boyle istiyor..cocuklari yahudilere oldurtuyor.
Ayetleri cimbizla cekmedim..sadece bakara suresiden aldim..

Lanet olsun boyle allaha...

yalancılar,maymunlar,domuzlar,eşekler,pislikler!aş ağılıklar!canı çıkacasılar,Köpekler,Alçaklar,yabani eşekler,merkepler,susamış develer,geberesiciler,reziller,sapik Kişiler,beyinsizler,kofkütükler,zorbalar,soysuzlar ,Kahrolasılar,yalancılar,
HZ.ALLAH
Alt 12-08-2006, 20:15
Üye Değil

twilight20";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
israilin ürdünü bombaladığı gündü,yalan olmasın veya bir gün sonraydı..aynı günlerde ordumuz,Mehmetçiklerimiz PKK'ya büyük bir operasyon gerçekleştirmiş ve 4 askerimiz şehit olmuş,bir çok teröristte ölü olarak ele geçmişti.
Ama bundan bize ne!! bizim için filistinliler,lübnanlılar,araplar daha önemli değilmi??!! burda cami önlerinde gösteri yapan 50/60 kişilik çapulcu grubunu,Mehmetçik ilgilendirirmi??Cami önlerinde danalar gibi böğürüceğinize gidin filistine,veya burnundan sümük yerine nur yağan,fetullah hoca efendiniz gitsin filistine..olmaz sizin canınız kıymetli.dağlarda nöbet tutan askerden size ne..arapların kölesi olmuşsunuz be..Tayyip efendide diyorki Lübnana asker gönderelim..oğluın necmettini amerikalarda okutacağına oğlunu göndersene..suudi kralı 10 mercedesle türkiyeye geliyor,ama müslüman kardeşlerin orda ölüyor...çıkarçı müslümanlar sizi..
Birkez daha gördük arapların nasıl bir ırk olduğunu...İsraile sattığı toprakları,geri istedi..aldığı paraları yerken iyi,ama para bitince gözü yine doymadı arabın sattığı topraklara göz dikti..bugüne kadar ilk husumeti hep araplar çıkarmıştır sakın unutmayın...haydi tayyip,haydi feto,haydi necmo,haydi said..filistine...
Türklerde insan ordakilerde yani Lübnandakiler kimseninde Türkleri unutup o ülkelerdekine yas tuttuğu yok böyle diyenede zaten ne kadar din bilgisi sahibisin die sorarım.Ayrıca şehit kavramı İslamda vardır.Yani din olmadığı savunan sizlerin bu terimi kullanması ne kadar ilginçtir!Başbakan ile ilgili yorumlar yapmışsın evlatlarını okutması ile ilgili bu seni hiç bi şekilde ilgilendirmez bi insan oğlunu nerde okutmak isterse okutur.İster Hindistanda Budist yapar,ister amerika da öğretmen hiç birimizi ilgilendirmez.Senin dediğin konuyla da alakası yok.Sadece bunlar karşıt tez sunmak için bulamadığın fikirleri doldurmak için yazmış olduğun şeyler die düşünüyorum!
Alt 12-08-2006, 22:01
imported_ozer imported_ozer isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Gereksiz kişisel sataşmaları bırakabilsek sanırım insan olmaya yaklaşacağız.

Sevgiyle bilgiyle hoşkalın hoşça kalın.
Alt 12-08-2006, 22:04
sodomo-- sodomo-- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sevgili İstavrit, bu yazının altına imzamı atarım tek kelime ile harika bir yazı.

Evet dediğin gibi tam bir Arap ikiyüzlülüğü yüzyıllardır süregelmekte ve bizi de "müslüman kardeşliği" adı ile Arap diyarlarına çekmeye ve onların yanında saf tutup savaşmaya çekmek istemekteler.

Tam da senin dediğin gibi Çeçen militanlar okul basıp yüzlerce çocuğu öldürdüğü zaman tek kelime sesleri çıkmayan bu şarlatan Arap sempatizanı ve yalakası kitle şimdi Lübnan da yaşanan drama sanki kendileri sorumlu değilmiş gibi sanki o Nasrullah denilen takkesi yana kaydıkça eliyle düzeltmeye çalışan provakatör bozuntusu İran ajanı ve onun barbar örgütü Hizbullah sorumlu değilmiş gibi habire salya sümük edebiyatı ile mazlum rollerine bürünüp sempati toplamaya çalışmaktalar. Ayrıca öteden beri süregelen Arap stratejisi de Türkiye'yi de Arap-İsrail savaşının içine çekmek. Ve bunun içinde "müslüman kardeşliği" edebiyatı pek modadır buralarda. Tabii bu edebiyatı yapan o adamların geçmişte İngiliz/Fransız işbirliği ile kendi müslüman kardeşlerine saldırdıklarını da çok iyi biliyoruz. Ve ne gariptir ki geçmişte İngiliz/Fransız piyonluğu yapmış olanlar ve sınırları cetvelle çizilmiş olanlar bize anti-emperyalizm öğretmeye çalışıyorlar.

Bunlar 6 gün savaşlarını (1973) bilmezler hiç biri. İsrail o dönem Mısır-Ürdün-Suriye ordularını 6 gün içinde per perişan etmişti. Araplar hala savaşı kaybettiklerinin farkında değiller.

Yahu koskoca Mısır'ın bir ordusu esir düştü İsrail'in eline. Hiç bir ordu topyekün esir düşer mi ? Mısır Kahire'ye 100 km kala İsrail ile anlaşma yaptı da kendini kurtardı. Suriye'den Golan tepelerini aldı, Mısır'dan Sina yarımadasını, Ürdün'ünde bir kısım toprağını işgal etti. Tabi İsrail sonra ikili anlaşmalarla işgal ettiği Sina yarımadasını (ki İsrail'in toparkalarının üç katı büyüklüğünde) Mısır'a geri verdi Golan tepelerini Suriye'ye geri verdi mi bilmiyorum ve umrunda da değil ama bir gerçek var ki o da Arap ordularını per perişan etmiş İsrail'in, öyle Hizbullah'ın atacağı 2-3 kaktuşa roketine aldırmayacağı aşikar olmasına rağmen bugün Lübnan ve Lübnan'da yaşayan yüzbinlerce, milyonlarca insan Nasrullah'ın Hizbullah'ı tarafından provakasyona maruz kalmıştır ve binlerce masum insan ölürken savaşı kaybedeceği önceden belli olan Arap militanlarının hala ölen insanların kanı üzerinden savaş çığırtkanlığı yapması tam bir vicdansızlık, akılsızlık ve aymazlıktır.

Evet binlerce Lübnanlı Hizbullah provakasyonu yüzünden katledilmiştir İsrail tarafından. Lübnan'a gelince ben öyle bir ülkenin olduğunu zannetmiyorum. Çünkü Lübnan Suriye'nin ve Suriye ile İran'ın desteklediği Hizbullah'ın adeta bir oyun alanıdır. Hani Lübnan ordusu ? Kendi ordun yerine elalemin militanlarına güvenirsen ve kukla bir ülke olursan işte sonuç bu olur.

İsrail savaşı kazanmıştır. Ve savaşlar muharebe alanlarında kazanılır, öyle bir halkı, çoluk çocuğu kendine kalkan olarak kullanmakla ve onların arkasına saklanmakla savaş kazanılmaz.

Lübnan konusunda salya sümük ağlayanlar burada milletin kafasını şişirmeyi bırakıp bu katliamların baş sorumlusunun Hizbullah/İran/Suriye gibi merkezler olduğunu anlamalıdır ve suçlayacaklarsa önce bunları suçlamalalıdırlar veya eğer çok istiyorlarsa gitsinler Hizbullah'ın yanında oralarda savaşsınlar da gelip Türk insanının kafasını ütülemesinler. Bizim için mesele sadece insanidir öyle (kutsal topraklar, müslüman kardeşliği, medeniyetler savaşı, İslam toprakları vb.) şeyler değildir.

Bu böyle biline !
Alt 12-08-2006, 22:41
cariye cariye isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ya sizler bukadar mı şaşırmışssınız *türkiye cumhuriyetini kuran Atatürk değil mi sizler bizim türklüğümüze nasıl çatarsınız kim türklüğünden utanıyor kendinize gelin en büyük türk benim yarın bir gün savaş esnasında vatan uğruna ölecek olan gene bizleriz sizler ateist ateist olarak mı ülkeyi kurtaracak veya savunacaksınız ?

ben allah allah diye canımı feda edicem bu ülkeye bana kimse öyle atatürkün arkasına sığınarakdan ayak ve demogoji yapmasın !

kim şehit oldu çannakkalede kim şehit oldu kurtuluş savaşında ülkeyi kim savundu inançsız bir milletmi inaçlı milletmi allah korkusu olan iman gücüyle savaşan mı ?

Yahu cariye seninle uğraşmaktan bıktım artık ya.Arkadaşım Çanakkalede ve Kurtuluş savaşında şehid olanlar dedelerimizdi.EYVALLAH ama İMAN değildi.Çünkü İMAN olsaydı Halife ve Osmanlı o hale gelmezdi.Ne AYMAZ adamlarmışınız ya.Senin dediğin İMAN hilafet ordularında ,anzavurda,
1922 de Ankaraya getirilen GAZİLERİMİZE erkek diye bakmayan kadınlarda idi.Atatürk ve arkadaşlarının kurtararak bağımsızlığa kavuşturup seni KULLUKTAN vatandaşlığa taşıyan ŞEHİD ve GAZİLERE bugün;Ethem Ruhi Fığlalı'nın 1 metrelik bez parçası ditye nitelendirdiği TÜRBAN'ı alet ederek,Onların CAN ve KAN ları pahasına oluşturdukları LAİK CUMHURİYETİ;;ŞERİAT İSTERÜK yüzünden memleketi KAOSA sürükleyip mi teşekkür ediyorsunuz.Birde utanmadan onların üzerinden İMAN politikası yapıyorsunuz.Sana mektupta Tarih ve Kur'anın şahidliği ile bir soru sordum hala yanıt bekliyorum.Bir daha sorayım senin dedelerin Türk mü Arap mı?
Psikokemoterapi

islam provakötörlüğüne soyunan yüzlerce insan islamı bağlamaz beyler szilerin burada milliyetcilik ile atatürkün arkasından politika ayaklarını da kimse yemez sizlerde kendinize gelin madem burası türkiye sizlerde ateizmi türkiyede yaymaya kalkarak huzursuzluk ve vatan hainliği yapmayın ..

konuşmam sert oldu galiba biraz olsun sizinkilerde aşağa kalır yanı yok !

arab milleti beni türk milletini bağlamaz ben türküm ve atatürkün cumhuriyetini kurduğu ülkede müslümanım burası benim vatanım !

birde sanki bu yönetim başa geldiğinden beri dir araplarla amerikayla iç içeyiz diğer yönetimler melek di mubarek hiç onlarla ilişkileri yokdu geçin bu çocuksu masalları ...
Alt 12-08-2006, 22:54
turok turok isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Savas acimasiz ve sogukdur.Ama ya biz? bizlerde mi acimasiz ve soguk olmaliyiz.
Bizden yuzlerce kilometre uzakda devam bu savasda ,en azindan olen cocuklar icin biraz olsun kimin hakli kimin haksiz oldugunu bir kenara birakip daha insani bir seyler soyliyemez miyiz.

* Beslanda katledilen cocuklarin diyeti lublanda bombalarla enkaz altinda olen cocuklar mi olmali.

*Savas siyasetin gaddar ve acimasiz yuzudur.Beslan sonrasinda putinin kendi iktidarini guclendirecek yapilanmayi gerceklestirebilmesi gibi israilin bu savas sonrasi isgal altinda tuttugu topraklardaki gucunun pekistirilmesi siyasetinin bedelini cocuklar mi odemeli.

*Filistin sorununu bana kalirsa yanlis yerden okumaya calisiyoruz.Olayin bir musluman musevi catismasi oldugunu dusunuyorusunz , ama yanlis ! FKO *radikal islam orgutumuydu ,hayir aksine sola sosyalist ve kominizme yakindi.Amerikanin lublanda asker bulundurdugu evrede intahar bombacilarin %80 nine yakini solcu ve hiristiyandi !

*Filistin savasi bir toprak,bir halkin ozgurlugu savasidir.Hizbullahin ve hamasin ortaya cikisi bu halkin israil tarafindan yenilgiye ugramasindan sonra kapildigi umutsuzlugun sonucudur.

* Multeci kamplarinin sefaletinden,insanlik disi yasama ortamlarindan neyin cikmasini bekliyoruz.Gandilerin mi ! elbetde eli kanli ,gozu kararmis terorisler *cikacaktir.

* Korkarim bu dongu hic kirilmayacak ve daha cok israilli,arap,filistinli cocuklar olecek.Ben onlar icin agliyorum milliyetleri icin degil.
Alt 12-08-2006, 23:33
ahmunt ahmunt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

bu ilk yazim olacak birazda sert gibi olacak ama kusura bakmayin simdiden.
Herkes cocuklar diyip aglasiyor unutmayin o cocuklar ölmeseydi 20 - 25 yil sonra birer terörist olarak baskalarinin canini alacakti. öyle bir anne babadan sadece terörist cocuk beklenir. Ben ölen cocuklarada acimiyorum hatta ortadogunun topyekün haritadan silinmesinden yanayim. Nede olsa tektanrili dinlerin ANAVATANI.

Önerilen Siteler