Pek değil çok yakın bi zaman önce bir sosyal paylaşım sitesinde einstein'nın lisede ateist bir hocasıyla konuşmasını hatırladım acıyı hissedersin fakat kanıtlayamazsın bunu gibi bişi
İşin açıkcası inancım doğrultusunda bugüne kadar hiç birşey yapmadım inşallah bir gün iyi bir kul olurum
Ateistlik kusura bakmayın ama mantıken uyuşamıyorum yani demek istediğim bir yaratıcının
olmayışı herşeyin tesadüflerden meydana gelişi biraz saçma geliyor biliyorum sizde bizim
inancımız için aynı şeyler düşünüyorsunuz fakat günümüzde milyarlarca insan belirli bir
inanca sahip sizde aynı şekilde ben müslümanlık adına çok ama çok az şey biliyorum Allah
affeder inşallah fakat ateistlikle müslümanlığı karşılaştırdığımda [ FİKİRLERİ ] ateistliğin
bana uzak olan bir kavramdan ibaret olduğunu görüyorum..Yani nedensiz hiç bir şey
meydana gelmez sen bu dünyaya geliyorsan eğer bir nedeni vardır .. Vücudun suya
ihtiyacının nasıl bir nedeni varsa bu dünyada nefes almamızında bir nedeni var tabi ki bu
benim şahsi fikrim ne kadar hak verirsiniz bilemem fakat sizlerden tek bir ricam olucak
dinlere dinsizlere herkese biraz saygı lütfen konun başında birşey söylemiştiniz " insanlıktan
nasip " sizler gördüğüm kadarıyla eğitimli insanlarsınız inanmaya olabilirsiniz dinlere
inançlara fakat aşağılayıcı sözler vs gibi şeyler kullanmasanız sevinirim sözüm genel
itibariyle herkes içindir sadece bir ricaydı..
Mucizelere gelirsek inanın denizin ikiye ayrılması asanın yılana dönmesi ağacın yanıp
tanrının sesinin duyulması gibi vb mucizelere ihtiyacım yok basit bir örnekleme olucak
biliyorum fakat şuan insan vücudu ben şuanda tıp hazırlık öğrencisiyim ve daha
gördüğümüz konular hocalarımızın dediğine göre devede hücre kadar

bunlar bir
tesadüfün eseri olamaz bu mükemmelliyet ne bir insan tarafından ne de bir başka canlı
tarafından yapılabilirdi bu mükemmeliyet br kusursuz varlık tarafından yapılabilir buda benim
şahsi fikrim tabi
Linkteki mesaj =
Çekmecede bir fili hayal edebiliyorsa bir zihin ve inanmakla inanmamak arasında kalabiliyorsa Tanrının var olduğuna o zihin neden hayır kesinlikle yok olamaz varsa yok edilmeli diyebiliyor

neden kesin bir tavırla yok diyebiliyor
Kıytırık bir çekmece biz evrenden kahinattan bahsediyoruz ! Sen ki o düşünceyle o fili oraya koydun biz evreni yaratan o dediğimizde neden tartışmalar doğuyor...