Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 11-08-2006, 15:55
turok turok isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart allah tuzak kurar mi ?

Gecenlerde *elime bir kitap gecti, <Bir karsilastirma Kuran ve incil> , Tevrat ve incilin sacmaliklarini kuran ile ispatlamaya calisan bir kitap.

* Bu karsilastirmalarin birinde soyle yaziyor

Allah kullarini aldatir mi?

Tevrat : "Ya rab, beni kandirdin,ben de kandim,benden kuvetlisin ve beni yendin"
* * * * * * * (Yeramya 20,7)
* * * * *
* * * * * * *"Ve dedim,<Ah ,ya rab yehova! Size selamet olacak diyerek,gercek bu kavmi ve
* * * * * * * *Yerusalim'i cok aldattin"
* * * * * * *(Yeremya 4,10)

Kuran : * "Allah 'tan daha dogru sozlu kim olabilir"
* * * * * * *(Nisa 87)

* * Bu sekilde yazar kuranin allahinin *kullarini aldatmayan dogru sozlu olarak gosteriyor

*Ama benim aklima ise baska ayetler geliyor .Mesela:

* *3.54. (Yahudiler) tuzak kurdular; Allah da onların tuzaklarını bozdu.
* * * * * * Allah, tuzak kuranların hayırlısıdır.
Sure : Al-i İmrân Sûresi

* 8.30. Hatırla ki, kâfirler seni tutup bağlamaları veya öldürmeleri yahut seni (yurdundan) * * * *
* * * * * çıkarmaları için sana tuzak kuruyorlardı. Onlar (sana) tuzak kurarlarken Allah da
* * * * *(onlara) tuzak kuruyordu. Çünkü Allah tuzak kuranların en iyisidir.
Sure : Enfâl Sûresi

* 10.21. Kendilerine dokunan (kıtlık ve hastalık gibi) bir sıkıntıdan sonra insanlara bir rahmet
* * * * (esenlik) tattırdığımız zaman, bir de bakarsın ki âyetlerimiz hakkında onların bir tuzağı
* * * * vardır. De ki: Allah'ın tuzağı daha süratlidir. Şüphesiz elçilerimiz kurduğunuz *
* * * * tuzakları * * * yazıyorlar.
Sure : Yunus Sûresi

* *Daha bunun gibi bir cok ayet allahin tuzak kurarak kullarini aldattigini gosteriyor. Nedense islamcilar kurandan ancak islerine gelen ayetleri cimbizla secerek aliyorlar !))
Alt 11-08-2006, 16:37
ibrahim_z ibrahim_z isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ibrahim_z - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Re: allah tuzak kurar mi ?

beklenir. iyi tuzakçıdır. insanlarda bu tuzağa düşmek için iyi gönüllüdür
Alt 11-08-2006, 17:02
Üye Değil

Sevgili Turok,

Tüm bunlar bu kitabı peygamberin kendisine ait olduğunu kanıtlıyor. Farz et ki allah var. O allah şöyle bir cümle kullanabilir mi? Burda ve daha bir çok yerde gaflar çok. Adam kalkmış özel ailevi sorunlarını yazmış. Bir ayetde de allah ve melekler bana salavat getirdi diyor. Allah yarattığı insanları öldürün der mi? Kölelik devam etsin der mi? İnsanların kazançlarını zorla ve öldürerek ganimet deyip elinden alır mı? Erkekler kadınlarda üstündür der mi? Ayetle oğuluğunun karısını elinden alır mı?Dokuz yaşındaki bir çocukla gerdeğe girer mi? On küsür kadınla evlenir mi? Birden çok kadınla evlenin der mi? Suç işleyenin ellerini kollarını kesin der mi?Kıssasa kıssas yapın der mi? Bir çırpıda aklıma gelenler.

İşte sana kusal dedikleri kitap. Her kes elini vicdanına koysun. Neresi kutsal bu kitabın. Olsa olsa peygamberin kendi egosunu tatmin ettiği bir kitap. İşin garibi milyarlar bu kitaba inanıyor. Ama bu kitaba inananların da sanki bunu kanıtlarcasına ne durumda olduklarını görüyoruz. Çünkü o kitabın onlara verdiği hiç bir şey yok ki. Olsaydı zaten *o durumda olmazlardı.Değil mi turok arkadaşım?...
Alt 11-08-2006, 17:43
M.onur M.onur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Tuzak kurmaz olurmu hiç? Tabi kurar, hatta mayın bile döşer. Mubarek Allah değil Cengizhan. *Keşke Kuranın yanında promosyon olarak bir de savaş kitabı gönderseymiş.

Ben kendisini tuzak kurmadaki yeteneğinden dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Artık bir zahmet şu İsrail, ABD ve İngiltereye de bir tuzak kursada hergün masum insanlar ölmese. Anlaşılan bu aralar tuzakları yanlış yere kuruyor....

Lay beside me, tell me what they've done. Speak the words I want to hear, to make my demons run. The door is locked now, but it's open if you're true. If you can understand the me, than I can understand the you.
Alt 11-08-2006, 17:59
deli_cevat deli_cevat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

bombacı Allah

Gelenek ve Gelecek 'Ne Yapmalı'cılarındır
Alt 11-08-2006, 18:05
sonunakadar sonunakadar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

ya gerçekten sizi okurken anlıyorumki ne boş insanlar ne cahiller başka bi numaranız yok.cevap vermek bile kendi saygınlığıma yakışmaz.

Sonuna kadar İki üstte Sevgili M.Onur'un harika bir tasviri var senin anlattığın Allah kavramına.
Şimdi bu tasviri yapan arkadaş boş ve cahilse seni tasnif edecek bir kategori yeryüzünde hala oluşmadı oluşabileceğini de sanmıyorum.
Alçak bir seviye belirtir belirtmesine de ÇUKUR'un seviyesi de yok bre mübarek adam.
Psikokemoterapi
Alt 11-08-2006, 18:08
religeonsmaster religeonsmaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

* * * * * * * *
hakikaten şu amerikayı bir cığlıkla su israelide bir depremle niye sallamıyorkide hep müslümanlara zulüm yapılıyor . bunlar ın hepsi inkarcımı yada münafıkmı öldürülen küçücük cocuklar islam dünyasının tamamının sınır tanımayan doktorlar örgütü kadar bile kendilerine hayrı yok.
* kaldıki alemlere rahmet olacaklar hepsinin vicdanları ve akılları kendi egolarına kitlenmiş az buçuk şu humanizmden feyiz alabilseler. belki içine düştükleri batakdan kafaları cıkabilir.
Alt 11-08-2006, 18:10
sonunakadar sonunakadar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

MERAKT ETME ALLAH ZÜLME İZİN VERİR AMA İHMAL ETMEZ
Alt 11-08-2006, 18:13
deli_cevat deli_cevat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

tabi kardeşim biz niye merak edelim müslümanlar merak etisn 1400 yıldır kan ve irin kokan bu sistemle daha nereye kadar gidebileceklerini biz niye merak edelim *:wink:

Gelenek ve Gelecek 'Ne Yapmalı'cılarındır
Alt 12-08-2006, 02:00
religeonsmaster religeonsmaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ben bu kadar güçlüyüm diye kitap yazıp reklam yapacam sonrada srebreniskada müslüman bir kadından doğduğu için ve o esnadı karnı acıkıp ağladığı için daha sütten kesilmemiş bir bebeğin bir sırp askeri tarafından annesinin gözü önünde başının kasatura ile kesilmesine izin vericem
* *ben o kadar güçlü olsam ne yaparım biliyormusun o sırpı anasından cıktığı yere sokarım o anda bunun neyle izahı var buna insan vicdanı bile dayanmazken bu nasıl bir genişliktirki bu hesap hangi zamana bırakılır

and olsunki biz her şeyi apacık acıklayanlardanız dimi ama

Önerilen Siteler