Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 20-01-2005, 01:22
Üye Değil

Standart Kurban Bayrami

Zaman zaman kotu soz soylemis gonulleri kirmis olabiliriz, bilinizki kirilan gonlumuz sizlerin sahsina degil, bizlerin hayat kaynaklarina saygi gostermeyen soz soyleme sanatinizadir.

Yarin Kurban bayrami, elbet Allah kullarina kotu davranilmamasini tavsiye eder, bende o tavsiyeye uyacagim.

Herkesin mubarek kurban bayrami kutlu olsun. Allah hepimize saglikli mutlu vede basarili zamanlar dilesin.

Kirkit
Alt 20-01-2005, 18:17
n0thing n0thing isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

n0thing - AİM üzeri Mesaj gönder n0thing - MSN üzeri Mesaj gönder n0thing - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Tüm müslüman arkadaşların Kurban Bayramı bereketli olsun.

Şarap sonsuz hayat kaynağıdır, iç;
Gençlik sevincinin pınarıdır, iç;
Gamı yakar eritir ateş gibi,
Sağlık sularından şifalıdır, iç.
( Ö.H )
Alt 20-01-2005, 18:23
haci haci isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ben kurban bayramından nefret ederim.. İsteyen kutlasın bu ilkel bayramı.. Ben kutlamıyorum. Hayvanların olmayan bir ilah için katledilmesini bir vahşet olarak kabul ediyorum.. Bu putperestlikten kalan bir gelenektir ve vazgeçilmelidir. Tabii bunun mümkün olacağını da sanmıyorum..
Ne acı....
HACI
Alt 20-01-2005, 18:40
oguz oguz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Olmayan bir tanrinin gazabindan kurtulmak icin, olmayan tanriya yag cekmekten ibaret ilkel bir adet olan "kurban" adeti, Islam''a Yahudi dininden gecmis "ahlaksiz" bir inanistir... Hayvan girtlakladiklari bu gunu bayram ilan edenlere ve bu vesileyle oluk oluk akan kanlarin arasinda bayram kutlamasi yapanlara esefle ve igrenerek bakiyorum...

Bu pislige bulasmayan akli basinda tum insanlari ve tum Ateistleri tebrik ederim...
Alt 20-01-2005, 20:25
Üye Değil

siz busunuz iste.

Bayram gunu bile, muslumanlarin bayramini kutlama yerine hakaret ediyorsunuz

bende sizlere igrenerek bakiyorum.

kirkit
Alt 20-01-2005, 21:44
Üye Değil

Northing Sana tesekkur ederim, ateist olmanin baska erdemli olmanin baska seyler oldugunu gosterdin, atesit olupta insan olamayanlara. Iste bizim boyle ateistlere soyleyecek agir bir sozumuz olamaz.

baska haksizca yapilan saldirilari vede sirf arka cikmak adina ahlaksizligin savunuldugu durumlarida elestirme buyuklugunu gostermeniz dilegi ile.

Sevgilerimle

kirkit
Alt 20-01-2005, 23:24
explorer explorer isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sevgili kirkit.
bu forumun bölye bir msj atma yeri olmadıgını cok iyi biliyorsun

topici bile "kurab" diye açmışsın

sevinmek için tek bir günü beklemeyin
hergün hayat dolu olun.
"herkese mutlu günler "

saygılar

"TuranDursun forumunda gündüzler uzundur ,geceler k?sa....."

"Tanr?, kendisinin yarat?lmad?g?n? ve sonsuztan beri varoldugunu söylüyor. öyleyse tanr?da bir Ateisttir."
Alt 21-01-2005, 00:22
Üye Değil

explorer

bos ver benim ne yazdigimi, kurban demek istedigimi anladin sanirim.

Fakat hala sizlerin bakisina sasiyorum, neden burasi yeri olmasin, burada musluman olan kardeslerimiz yokmu, ne var yani onlarin bayraminida buradan kutlasak.

Bu davranis sizin tipik bir ozelliginizi gosteriyor, demekki dunyaya sizler hakim olsaniz, sizin istediginizin disinda hicbir sey o dunyada yer alamayacak, yani ateistler cogunlukta muslumanlar azinlikta olsa biz kurban bile kesemeyecegiz, zira diyeceksinizki bu dunyanin kurban kesmek icin uygun olmadigini bilmiyormusunuz diye. Bosuna savunma, zira bu forum kucuk bir dunya, ve sizler cogunlukta bizlerse azinliktayiz, ve senin demene gore ben burada bayram kutlamasi yapmamaliyim.

ne hos degilmi explorer. Ikinci bir durumda su, sana kim soyledi mutlu olmak icin biz yanlizca belirli gunleri seciyoruz diye, emin olki cok sukur allahima, ben hergun mutluyum, Allahim hergun beni saglikla hayata baslatip beni calistiriyor, bana uretkenlik veriyor, bana yemek yediriyor, nefes aldiriyor, beni gulduruyor icabinda aglatiyor, zaten hayat dediginde bu degilmi. O halde bizlerin yanlizca ozel gunlerde mutlu oldugumuzuda nerden cikardin.

Ha eger mutlu olmaktan kastin sadece senin mutlu olus tarzin ise onu bilmem, ama mutlu olmanin senin henuz farkedemedigin binlerce yontemi ve yolu vardir. Birak istersen bizide biz uolumuza gidelim, ve sizin cogunlukta oldugunuz bu kucuk dunyada(forum sayfasindan bahsediyorum) yasayalim, zira bu sizin aynanizdir.

kirkit.
Alt 21-01-2005, 02:05
Russell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Russell Russell isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

kurab
kurabiye bayramı deseydin bari.
hehehe
Alt 21-01-2005, 03:14
Üye Değil

Kusura bakmayin ama, Russel denen sahis resmen zirvaliyor