AlbatrosS´isimli üyeden Alıntı
ha, şöyle; gösterin ''demokratlığınızı''...fetihçi sömürge ideologlarısınız dediğimizde alınıyorsunuz ama, değil mi ya?
siz hala ''milli kurtuluş zırvalığına'' mı iman etmektesiniz? musul ve kerkük denince ''ingiliz işbirliği hede-hödö''sü; hatay'a gelince ''milli kurtuluş''
misak-ı milli zırvalığının bizzat itilaf işbirliği içinde planlandığını; ingilizler istemediğinde kerkük'ü bile yedirmediklerini(pardon, ne zaman vermişlerdi ki?) tarih anlatmaz.
az daha azmederseniz türk tarih tezine de inanacaksınız, ha gayret...
|
Ben kendi tezlerimi kendim yazıyorum
Parçaları birleştirerek, kopya çekmeden.
Hatay baştan beri hep akıllıca davranmış, misal o zamanın zamanında Türkiye toprakları üzerinde zorla yaptırılan devrimleri onlar zor olmadan kendiliğince almış, hem de Fransızların engellemesine rağmen. Neden biliyor musunuz? Birleştirici unsurların neler olduğunun farkına vardıklarından. Sırf Türkiye'den hiçbir şekilde kopmamak adına.
AlbatrosS´isimli üyeden Alıntı
yani, onları beşşar değil de neoosmanlı halifesi tayyip sultan sömürsün öyle mi?
demokratı tayyip olanın burnu...
|
Evet, Sultanımız, Padişahımız I. Tayyip
En azından yüzdeikibuçuğunu fakir fukaraya veriyor de rahat ediyor millet
Şaka gerçek bir yana; artık ayrı ayrı devletler, ayrı ayrı kanunlar kurallarla dar bir alana sıkıştırılamaz Ortadoğu ve müslümanlar. Sultanımız Tayyip ve Vezir-i Azamı Ahmet Davutoğlu da bunun için çalışıyorlar. Ortadoğunun bir ucundan taaa diğer ucuna sıkılmadan bir yolculuk...
Hatta Ortadoğu'nun da dışına taşan büyük bir yolculuk.
Ayrıca Türkiye halkına sorun kim kimi sömürüyor diye?
Yüzde ellisi sömürülmekten kurtulduğu için Sultan ediyor Tayyibi.
Diğer yüzde ellisi de sanırım bize zorla çarşaf giydirecek diye paranoya içinde oy vermiyor.
Yoksa sömürü söz konusu değil.
Sevgiler.