18-08-2011, 02:08
|
|
Üye
|
|
|
|
Turan Dursun'a saygı ile..
Merhaba,
Benim gençlik yıllarımda katledildi sevgili Turan Dursun.Sıkı sıkıya takip ettiğimiz ,tüm yazılarını, kitaplarını bir solukta okuduğumuz yürekli insanı susturdu alçaklar.Ve onun gibi nicelerini ...
Din, kan ve beyin emmeye daha uzun yıllar devam edecek, ama ben geleceğe güveniyorum.Yüzyıllar sonrasında bir gün, din denilince kimse doğru dürüst iki kelime bile edemezken,tarihte bu günü yaşayan bizler de; dinin artık masal olduğu günlerde birer zavallı figür olacağız.
Bu günlerden yarınları kuran tüm ustalara selam olsun.
Sizlerle olmak huzur veriyor.
|

18-08-2011, 11:31
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Hoş geldiniz!
When You Kill A Man, You're A Murderer
Kill Many And You're A Conqueror
Kill Them All And You're A God!
----------------
war is over
(if you want it)
|

18-08-2011, 20:10
|
 |
Super Moderator
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Aramıza hoşgeldin , birikimlerini bizlerle paylaşmanı dilerim..
|

18-08-2011, 22:10
|
|
Üye
|
|
|
|
gerçekten güzel bir giriş yapmışsınız umarım devamında bunun kadar güzel olur
|

18-08-2011, 22:36
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Turan dursuna saygi duyan herkese sonsuz saygi duyarim,hosgeldiniz.
"Din sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır." - Lucius Annaeus Seneca
|

18-08-2011, 22:38
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Hoş geldin whitecl Katılımcı olman umudu ile 
|

18-08-2011, 22:55
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Hos geldiniz.
|

18-08-2011, 23:50
|
 |
Üye
|
|
|
|
whitecl´isimli üyeden Alıntı
Merhaba,
Benim gençlik yıllarımda katledildi sevgili Turan Dursun.Sıkı sıkıya takip ettiğimiz ,tüm yazılarını, kitaplarını bir solukta okuduğumuz yürekli insanı susturdu alçaklar.Ve onun gibi nicelerini ...
Din, kan ve beyin emmeye daha uzun yıllar devam edecek, ama ben geleceğe güveniyorum.Yüzyıllar sonrasında bir gün, din denilince kimse doğru dürüst iki kelime bile edemezken,tarihte bu günü yaşayan bizler de; dinin artık masal olduğu günlerde birer zavallı figür olacağız.
Bu günlerden yarınları kuran tüm ustalara selam olsun.
Sizlerle olmak huzur veriyor.
|
Hosgeldin, saygideger can. Böyle bir giris yapmakla, beni mahcup ettiniz. Sizin söyledikleriniz ne yazikki benim aklima gelmedi. Bir an icin yobazlar tarafindan hunharca katledilen, saygideger Turan Dursun u ilelebet yasatmak icin acilmis olan bu degerli forumda bulundugumu unutmusum. Kusuruma bakmayiniz...
Gecikmiste olsa, saygideger Turan Dursun u saygiyla aniyorum. Onu katledenleri ise, el ilahlarinin yarattigi cehennem atesinde, kavrulmalarini temenni ediyorum...
Saygilarimla
DEMAN
|

19-08-2011, 00:16
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Sevgili whitecl,
aramıza hoşgeldin,
kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim,
zira kulluktan insanlığa evriliyor insan bu sitede!..
DEMAN´isimli üyeden Alıntı
Hosgeldin, saygideger can. Böyle bir giris yapmakla, beni mahcup ettiniz. Sizin söyledikleriniz ne yazikki benim aklima gelmedi. Bir an icin yobazlar tarafindan hunharca katledilen, saygideger Turan Dursun u ilelebet yasatmak icin acilmis olan bu degerli forumda bulundugumu unutmusum. Kusuruma bakmayiniz...
Gecikmiste olsa, saygideger Turan Dursun u saygiyla aniyorum. Onu katledenleri ise, el ilahlarinin yarattigi cehennem atesinde, kavrulmalarini temenni ediyorum...
Saygilarimla
DEMAN
|
sevgili Deman can,
yaw ne kusuru,
ben merhaba başlığı açmamıştım bile siteye geldiğimde (.
hurra dalmıştım başlıklara,
dert ettiğin şeye bak, önemli olan zihninin derinliklerindeki olan turan dursun sevgisi. (hemşerim olur kendisi)
|

19-08-2011, 01:08
|
 |
Üye
|
|
|
|
VraeL´isimli üyeden Alıntı
Sevgili whitecl,
aramıza hoşgeldin,
kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim,
zira kulluktan insanlığa evriliyor insan bu sitede!..
sevgili Deman can,
yaw ne kusuru,
ben merhaba başlığı açmamıştım bile siteye geldiğimde (.
hurra dalmıştım başlıklara,
dert ettiğin şeye bak, önemli olan zihninin derinliklerindeki olan turan dursun sevgisi. (hemşerim olur kendisi)
|
Sevgili VraeL can, dert etmiyorumda, yalniz olmasi gereken budur. Insanlarin bulundugu bir mekana girdigimiz zaman selam vermek bir merhaba demek gerekir. Senin aklina gelmemis olabilir, ama bir dahaki sefere bunu dikkate alirsan, herkes icin cok güzel olur. Yeni üye olanlar, Turan Dursun a ithaf edilmis bir siteye üye oluyorlarsa, onu katledenleri insanlik geregi, en azindan kinamasi gerekir. Müslüman üyelerinde arti birde bu yobaz müslümanlara lanet okumalari gerekir...
Söylediklerimi sakin yanlis anlama...
Sevgilerimle
DEMAN
|